• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Alışverişine nerden başlanmalı ..?

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar henüz sözlüyüm, nişanım yaz sonu olucak kısmetse,
artık bi yerlerden başlamak ve yavaş yavaş almak gerekiyor, işede başladım bu benim için cok iyi oldu.
Ama gel gelelim daha yolun başında olduğum için nerden nasıl başlanır, ilk neleri almak gerekir bilemedim ve sizlerin fikirlerini düşüncelerini merak ettim.
Siz ilk neleri almaya başladınız.. ?

ilk önce ağır(maddi olarak) ve en gerekli şeylerden başla bence ....
buarada bende daha başlamadım :1::1:

tencere setleri falan varya çeyiz seti diye indirime giriyor hani onların takım haline birşey deniliyor mu bilmiyorum ama
tencere+tabak+kahvaltılık falan olan takın setleri bahsettiğim( set halinde illa al diye demiyorum tek tek pahalıya geliyor setler yine bir nebze ama en kısa zamanda başla mutlaka:34: )

ilk önce ağır(maddi olarak) ve en gerekli şeylerden başla bence ....
buarada bende daha başlamadım :1::1:

tencere setleri falan varya çeyiz seti diye indirime giriyor hani onların takım haline birşey deniliyor mu bilmiyorum ama
tencere+tabak+kahvaltılık falan olan takın setleri bahsettiğim( set halinde illa al diye demiyorum tek tek pahalıya geliyor setler yine bir nebze ama en kısa zamanda başla mutlaka:34: )

evet çeyiz seti olarak karaca ve bernardo da güzel indirimler ve kampanyalar oluyor o setten mutlaka alıcam, önce mutfak halledilemeli galiba.
en kısa zamanda başlamayı düşünüyorum akdıkça buraya eklerim ve sizde yakın zamanda başlar burda bizimle paylaşırsınız inşallah ((:

cnm merhaba;
bende ilk başlarda senin gibi çok kararsızdım ama burdaki forumları tek tek gezdim fikir sordum ve yavaş yavaş mutfak eşyalarımı almaya başladım. bu alış veriş çılgınlığı senide sarıcak:9: tencere setlerini çkb setlerini fırsatmağazası.comdan bak istersen baya ucuz ve kaliteli ürünler var ben hisar tencere seti ve hisar çkb setimi ordan aldım hemde 115 parça heryerde 90 parçadır. netten alışveriş yapacaksan limango,trendyol,altıncı cadde,markafoni,evimister falan bu konuda baya iyi güvenilir siteler...
hadi kolay gelsin...

cnm merhaba;
bende ilk başlarda senin gibi çok kararsızdım ama burdaki forumları tek tek gezdim fikir sordum ve yavaş yavaş mutfak eşyalarımı almaya başladım. bu alış veriş çılgınlığı senide sarıcak:9: tencere setlerini çkb setlerini fırsatmağazası.comdan bak istersen baya ucuz ve kaliteli ürünler var ben hisar tencere seti ve hisar çkb setimi ordan aldım hemde 115 parça heryerde 90 parçadır. netten alışveriş yapacaksan limango,trendyol,altıncı cadde,markafoni,evimister falan bu konuda baya iyi güvenilir siteler...
hadi kolay gelsin...

merhabalar
evet bende kısa bi zaman önce arastırmaya başladım, burda arkadaşların ceyizlerini görünce insan daha bi hevesleniyor içine cekiyor :1:
netten aslında daha önce hiç alısveriş yapmadım ama denemek lazım gerçekten ciddi anlamda uygun fiyatlar (:

merhabalar
evet bende kısa bi zaman önce arastırmaya başladım, burda arkadaşların ceyizlerini görünce insan daha bi hevesleniyor içine cekiyor :1:
netten aslında daha önce hiç alısveriş yapmadım ama denemek lazım gerçekten ciddi anlamda uygun fiyatlar (:

Ben tam tersi bir yöntem izliyorum canım aslında önce küçük parçalardan başladım çünkü bir anda yüklü miktarda borç yapmak istemedim büyük parçalar bir gün de de alınır ama ıvır zıvır dediğin şeyler bir sürü zaman alıyor eğer vaktin var ise kampanyaları paylaştığımız bölümü takip et orada hediye çeklerini, indirimleri paylaşıyoruz. İnternetten alışveriş için de hiç çekinme burada internetten çeyiz düzen bir sürü arkadaşı görebilirsin, inan bana internetten alışveriş çok karlı...Ben aldıklarımın hesabını tutuyorum %50 daha ucuza mal etmişim her şeyimi...Bir tane birşey alınca çeyiz serüvenine sen de dalarsın bizim gibi :9:.

Ben tam tersi bir yöntem izliyorum canım aslında önce küçük parçalardan başladım çünkü bir anda yüklü miktarda borç yapmak istemedim büyük parçalar bir gün de de alınır ama ıvır zıvır dediğin şeyler bir sürü zaman alıyor eğer vaktin var ise kampanyaları paylaştığımız bölümü takip et orada hediye çeklerini, indirimleri paylaşıyoruz. İnternetten alışveriş için de hiç çekinme burada internetten çeyiz düzen bir sürü arkadaşı görebilirsin, inan bana internetten alışveriş çok karlı...Ben aldıklarımın hesabını tutuyorum %50 daha ucuza mal etmişim her şeyimi...Bir tane birşey alınca çeyiz serüvenine sen de dalarsın bizim gibi :9:.

bende peşin almak istiyorum paramı biriktirip büyük şeyleri o şekilde rahatlıkla alabilirim,
açıkcası internetten alışveriş konusunda rahatlattınız beni, en azından denemeye değer cünkü o kadar alıncak şeyin arasında kaliteli ve uygun fiyata almak bütçemize yarar sağlayacaktır ((:
bir an önce başlamayı o heyecanı yaşamayı istiyorum :1:

bende peşin almak istiyorum paramı biriktirip büyük şeyleri o şekilde rahatlıkla alabilirim,
açıkcası internetten alışveriş konusunda rahatlattınız beni, en azından denemeye değer cünkü o kadar alıncak şeyin arasında kaliteli ve uygun fiyata almak bütçemize yarar sağlayacaktır ((:
bir an önce başlamayı o heyecanı yaşamayı istiyorum :1:

Şu an altıncı cadde sitesinden baya indirim var oradan başlayabilirsin mesela burada baya arkadaş yararlandı. Sepete ürünü ekledikten sonra hediye kodu bölümüne YARISIBIZDEN yaz 100 tl üzeri alışverişlerde 50 tl indirim sağlıyor canım. Nevresim falan alabilirsin mesela :)

canım ben çeyizimi 5 aydır netten düzüyorum valla bi sorun çıkmadı çıkanlarıda geri kargo yapıyorsun para iadesini yapıyorlar hemen.

ben tekstilde nevresim uyku seti bornoz havlu pike yorgan vs. alıyorumda alıyorum:1:
ütümü su ısıtıcımı çaycımıda aldım.
tencere çkb porselen takımlarımıda aldım
bide bi sürü ıvır zıvır elime geçtikçe alıyorum. zaten arkadaşların çeyiz topiklerini bol bol incele güzel bi liste yap. almaya başlayınca devamı geliyor zaten:) şimdiden kolay gelsin.

fırsatmagazası, limango,altıncıcadde,markafoni,morhipo, bunlar bilindik yerler bunları takip edebilirsin diğer mağazalar içinde zaten akakçe den aratma yapabilirsin.

en cok zaman olarak benim kasik tabak iviz zivir aldi bence onlardan basla...elektronik ve büyük aletler zaten girip alip cikiyorsun

ama süs esyalari yatak örtüleri felan begenmen lazim renk felan uyum olmasi gerek.... o baya zamanimi aldi yaa...ivir zivirdan baslaman daha iyi bence :)

cnm merhaba;
hadi kolay gelsin...

Merhabalar,
Altincicadde.com'dan yaptığım 3 siparişim de söz verilen süre içinde gönderilmemiş durumda. Bir hafta önce iptal edeceklerini söylediler, sonra iptal ettiler, bu sefer geri ödeme yapmıyorlar ve sorduğunuzda yaptık diyorlar.

Firmanın daha duyarllı bir işletim anlayışı göstererek kredi kartımdan ödemiş olduğum ürünler için acil para iadesi gerçekleştirmesini talep ettim. Ama dinleyen yok.Böyle zorluk çektireceklerini düşünsem hiç bir şekilde sipariş vermezdim.Çok yazık.
Tüketiciler bu şekilde yalnızca para alıp ürün göndermeyen altincicadde.com gibi şirketlerden uzak durmalı. Müşterileri mağdur ederek çektikleri paraları " ürün gönderme süresi 2 hafta+iptal etme süresi 1 hafta+ geri ödemesüresi-bilinmiyor" gibi toplam sürede parayı kullanarak kar etme internet satıcılığı olmamalı, Amerikada bu sirketlerden cok var.
Sipariş vermeden önce sikayet sitelerini de gözden geçirin yoksa çok başınız ağrır.
Sn. Tüketiciler siparişlerini yapacakları sirketleri seçerken ebay, gittigidiyor gibi, üründen memnuniyetsizlik veya almama durumunda paralarının kendilerinde kalacağı güvencesi verenleri tercih etmeliler ( ancak ürünü teslim aldığınızda para transferini onaylıyorsunuz)

Back
X