ilk önce ağır(maddi olarak) ve en gerekli şeylerden başla bence ....
buarada bende daha başlamadım
tencere setleri falan varya çeyiz seti diye indirime giriyor hani onların takım haline birşey deniliyor mu bilmiyorum ama
tencere+tabak+kahvaltılık falan olan takın setleri bahsettiğim( set halinde illa al diye demiyorum tek tek pahalıya geliyor setler yine bir nebze ama en kısa zamanda başla mutlaka)
cnm merhaba;
bende ilk başlarda senin gibi çok kararsızdım ama burdaki forumları tek tek gezdim fikir sordum ve yavaş yavaş mutfak eşyalarımı almaya başladım. bu alış veriş çılgınlığı senide sarıcaktencere setlerini çkb setlerini fırsatmağazası.comdan bak istersen baya ucuz ve kaliteli ürünler var ben hisar tencere seti ve hisar çkb setimi ordan aldım hemde 115 parça heryerde 90 parçadır. netten alışveriş yapacaksan limango,trendyol,altıncı cadde,markafoni,evimister falan bu konuda baya iyi güvenilir siteler...
hadi kolay gelsin...
merhabalar
evet bende kısa bi zaman önce arastırmaya başladım, burda arkadaşların ceyizlerini görünce insan daha bi hevesleniyor içine cekiyor
netten aslında daha önce hiç alısveriş yapmadım ama denemek lazım gerçekten ciddi anlamda uygun fiyatlar
Ben tam tersi bir yöntem izliyorum canım aslında önce küçük parçalardan başladım çünkü bir anda yüklü miktarda borç yapmak istemedim büyük parçalar bir gün de de alınır ama ıvır zıvır dediğin şeyler bir sürü zaman alıyor eğer vaktin var ise kampanyaları paylaştığımız bölümü takip et orada hediye çeklerini, indirimleri paylaşıyoruz. İnternetten alışveriş için de hiç çekinme burada internetten çeyiz düzen bir sürü arkadaşı görebilirsin, inan bana internetten alışveriş çok karlı...Ben aldıklarımın hesabını tutuyorum %50 daha ucuza mal etmişim her şeyimi...Bir tane birşey alınca çeyiz serüvenine sen de dalarsın bizim gibi.
bende peşin almak istiyorum paramı biriktirip büyük şeyleri o şekilde rahatlıkla alabilirim,
açıkcası internetten alışveriş konusunda rahatlattınız beni, en azından denemeye değer cünkü o kadar alıncak şeyin arasında kaliteli ve uygun fiyata almak bütçemize yarar sağlayacaktır (
bir an önce başlamayı o heyecanı yaşamayı istiyorum
cnm merhaba;
bende ilk başlarda senin gibi çok kararsızdım ama burdaki forumları tek tek gezdim fikir sordum ve yavaş yavaş mutfak eşyalarımı almaya başladım. bu alış veriş çılgınlığı senide sarıcaktencere setlerini çkb setlerini fırsatmağazası.comdan bak istersen baya ucuz ve kaliteli ürünler var ben hisar tencere seti ve hisar çkb setimi ordan aldım hemde 115 parça heryerde 90 parçadır. netten alışveriş yapacaksan limango,trendyol,altıncı cadde,markafoni,evimister falan bu konuda baya iyi güvenilir siteler...
hadi kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?