çeyimiz için dantelli havlular?

Bu konuda tekım sanıyodum ama neyse benım gıbılerde varmıs ...bende aannemın ılk kızıyım bende dantelı cok severım ama abartılı degıl benım ceyızımde de okadar cok dantel varkı anlatamam saymakla bıtmez yanı :)benım kaynanam cok heveslıdr ona mahcp olmamak ıcın yapılan seyler aman hepsı bos onemlı olan mutluluk canım :)

4 takım dantel nevresım takımı (2 tanesı tek kısılık mısafır ıcın )
4 takım dantel nevresım takım tek kısılık (bohcalar ıcın eltılerımeymıs :)
1 takım dantel pıke
1 takım fransız gupurlu pıke
50 dantel havlu
30 mutfak havlu elbezı (dantel)
50 yazma ayrıca tessetturluyum ve hedıye ıcın yazmalarımı sevıyorum :)
vıtrın takımı 2 takım
3 takım yatak odası dantelı eskıden yaptıklarıda var annemın
3 takım dantel mutfak ortusu
yaz yaz bır suru ıvır zıvır cok abartılıda annemı kırmak ıstemıyrm sesım cıkmıyor kardeslerımın ceyızıne saklıycam cogunu :)

maşallah 50 tane mi:53:
yok ben artık 5-10 arasında karar kıldım sonunda annemde kabul etti canım

herkesin zevki farklıdır ama arrık daha güzel şeyler var yani. gerek yok.

Sırf millet görsün aa bu kızın şu kadar havlusu var desin diye ben annemin o kadar emek vermesıne dayanamam da kıyamam da anneme ... Saçma şeyler bence ne kullanıcaksam bnm için hangısı guzelse ondan yaptırıyorum ben sevmıyorum el işi şeylerı bana göre degıl hiç okadar guzel hazır havlular varken dantellı havlu saçma gelıyo bana :/ Tercih meselesi tabi.. Ama ben hayatta tercih etmem =) Bohça için 3-5 tane olsa yeterde artar bile =)

Burcummmm bu topikini görmemiştim daha önce tatlımm...
Neyse; bende çok hoşlanmıyorum dantelli havlulardan ama anneler yapıyor kızımın çeyizi eksik olmasın diye.... bendede 30 a yakın var.. ama biçoğunun örneklerini renklerini vs. benim onayımı alarak yaptı annişim...:21:

ayy benim de var baya bi dantel...

50-60 tane yazma
30 a yakın havlu

var... şimdi hatrlayamadım hepsini...

ayrıca annem her ne kadar ısrar etse de ben vitrinmiş, yatak odası takımıymış mutfakmış her neyse hepsinden 1 tane almayı düşünüyorum... gerisini anneme bırakıcam...

Back
X