- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.395
- 373
- Konu Sahibi Anlamlikelimeler1
-
Merhaba, evli nişanlı ,sözlü ,iliskisi vs olma ihtimali size ne düşündürüyor . ? olsa durumunda yazardi diye düşünüyorsaniz yanılıyor olabilirsiniz çünkü orda belirtmeyende cok var misak ben ve esim evli vs diyePeki ilerde pisman olursam suan hep aklimin kosesinde. Okuldakilerle arkadaslik et diyosunuz. O kadar kolay sanki... yani kendinizi dusunerek soyleyin ben buraya yazdigim gibi ona yazsam nasil dusunur acaba...
Tabikide boyle biseye sebep olmak istemem:/ haklisiniz ama iste biseyler sonuca baglanmayincada insanin aklinda takili kaliyoMerhaba, evli nişanlı ,sözlü ,iliskisi vs olma ihtimali size ne düşündürüyor . ? olsa durumunda yazardi diye düşünüyorsaniz yanılıyor olabilirsiniz çünkü orda belirtmeyende cok var misak ben ve esim evli vs diye
belirtmedik..sevgiliyken hele hic...olsa fotoğrafı olur diye de düşünmeyin bazi insanlar hoslanmaz ozelini paylaşmayı . .ne olacak canim varsa da söyler olur biter mi diyorsunuz? Kendimi düşünerek cevap veriyorum öyle istemissiniz , Esime biri böyle bursey yazsa ve bunu ben görsem evde huzursuzluk olurdu . . bunu aklınızda Tutun derim..
Bence yanlış düşünüyorsunuz çünkü okulda da biriyle tanışsa de görecek sadece yavaş yavaş tanıyacak Buda aynı şekilde uzaktan ilişki çok zor olur ama yanlış bir yaklaşım çünkü aynı şekilde Bi durum yaşadım. Adamı jandarma sayfalarında aradım zor buldum açıldım buluştumm ve iyi ki diyorum bu adamla sözlendim ha ne o ne ben mükemmeliz ama kim mükemmel ki?git okuldaki kişiler ile arkadaşlık et
tanışıklığın olmayan adama açılsan ne olcak
seni beğendim
yani yüzünü beğendim
belki adam manyak
belki diyecek ki kapıdan dışarı çıkma
belki diyecek ki beni uzaktan görüp beğenip açıldın o zmana perdeleri de açma başka adamları beğenirsin vs vs
uzun soluklu ilişkiler beş dakika bakma ile olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?