• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çevremde bu konuyu danışabilecegim kimse yok benim icin ozel bir konu

Son cumleniz cok hosuma gitti. Ya evli degil paylasimlarindan anlasiliyo hep arkadaslariyla falan. Ama oyle cikarsa uzulurum kendime kizarim cok
Arastirma konusunda iyiyim ama facede sehrin polis sayfasindan buldum aslinda azicik dusunmek yeterli olaganustu bisey degil. evli olma meselesini hic dusunmedim ama bekar ya bekar yani hic ufacik bi isaret olurdu evli olmayi birak iliskisi olan birinin

Arastirma konusunda iyiyim ama facede sehrin polis sayfasindan buldum aslinda azicik dusunmek yeterli olaganustu bisey degil. evli olma meselesini hic dusunmedim ama bekar ya bekar yani hic ufacik bi isaret olurdu evli olmayi birak iliskisi olan birinin
nerden biliyorsun canim ya..
iĺla herkes bir isaret mi gostermek zorunda..
gecenlerde borisini gordum evli ya inamadim gorsen 18 yasinda..
disardan baksan bekar..
ama adam evli..
yani ke dini kaptirma ya..fazla..
ama hakkinda hayirlsii olsun..

nerden biliyorsun canim ya..
iĺla herkes bir isaret mi gostermek zorunda..
gecenlerde borisini gordum evli ya inamadim gorsen 18 yasinda..
disardan baksan bekar..
ama adam evli..
yani ke dini kaptirma ya..fazla..
ama hakkinda hayirlsii olsun..
Tamam cok sagolun cevaplar icin kirici olmadan yanitladiginiz icin eger cesaretimi toplayip acilirsam sonucu yazarim buraya...

Tamam cok sagolun cevaplar icin kirici olmadan yanitladiginiz icin eger cesaretimi toplayip acilirsam sonucu yazarim buraya...
niye kiralim canim..
gonul bu seviyor iste..
ama uzulmeni istemem yani..
iyice arastir konus..
boyle takiple olmaz yorulursun canim..

Millet face paylasimlarinda ismini bilmedigi adami buluyor vayyy arkadas :oha:
Hatta oha *~

Ay maaşallah yolda gördüğün birini facede nasıl buldun :D cidden öncelikle başarını tebrik ederim , soruna gelince madem o kadar etkilenmişsin yerinde olsam direk kendi kimliğimle ulaşırdım.

Not: bir daha başına gelirse fotoğrafını çek Google göresellerde arat...

Ay maaşallah yolda gördüğün birini facede nasıl buldun :KK70: cidden öncelikle başarını tebrik ederim , soruna gelince madem o kadar etkilenmişsin yerinde olsam direk kendi kimliğimle ulaşırdım.

Not: bir daha başına gelirse fotoğrafını çek Google göresellerde arat...
Şehrin polis sayfasından bulmuş. Zor değil diyor

Neden gizli hesap? Yani oda seni görmüş bakmış sonucta. Ayrica 5 dk boyunca seni izleyebiliyosa face tende kabul eder. Merak etme

Bana birisi bu şekilde sosyal medyadan yazıp, 'şu zamanda şöyle bir durumda seni gördüm aklımdan çıkmıyorsun' gibi laflar etse kardeşim sen ne saçmalıyosun derim. Bende direk kendi kimliğinizle iletişime geçmenizi düşünüyorum ama ya iyice iletişimi ilerletip daha sonradan onu önceden gördüğünüzü söylemelisiniz ya da en başta düzgün kelimeler seçip söylemelisiniz. ay bilemedim şimdi :KK45:

Merhabalar oncelikle. Ben 19 yasindayim. Gectigimiz mayis ayinda ablamin mezuniyeti icin uzun yoldan evimize donerken sehrin girisinde uyandim. Bi olay vardi. Trafik durmustu polisler falan vardi. Ve gozumu acisimla onu gordum. 5 dk boyunca bakistik. Cok etkilendim. Zaman durdu resmen. Uniformasindan anladigim kadariyla kendisi polisti. Cok arastirdim sonunda facebook sayfasindaki toplu fotograflarda etiketlenmis. O sekilde buldum. Benim universite tercihlerim vardi ama aklimin hep bir kosesindeydi. Ben suanda baska bi sehirde okuyorum. Kac ay gecti hala aklimda. Sayfasindan ogrendimki onunda tayini cikmis hakkaride. Fotolarina bakiyorum ayni sehirde hep ayni yerledeymisiz. Hatta eger evi orasiysa evide ust apartmandaymis. Ama gel gorki ben onu universite icin baska bir sehre gitmek uzereyken buldum. Size sorum gercek kimligimle ona ulasmalimiyim? Acilmalimiyim? Hic tecrubem yok bu konuda beni nasil karsilar bilemiyorum ama ilerde pisman olmakta istemiyorum. Bu arada onu bi sayfa acip takip ettim kizlari falan kabul etmiyo. sayfasindan anladigim kadariyla inancli birisi. Tipki aradigim gibi lutfen yardimci olun nasihat verin:'/
Güzelim 19 yaşındasın.5 dk gördüğün birinin aradığın gibi biri olduğunu hemen nasıl anladın.İnançlı olunca,ya da iki dini cümle paylaşınca aradığın kişi mi oluyor.Herkesin inancı var.Hayata bakış açısı,kafa yapısı,yaşam tarzı,düşünceleri karakteri,ikiniz arasında uyum....daha hiçbirşey yok ortada.Bunlar gelip geçici şeylerÜniformalı olması da etkilemiş seni.Okuluna yoğunlaş.Daha neler çıkacak karşına.Bu yaşında aradığım gibi dediğin iler ki yaşlarda aradığın gibi olmayacak.Çünkü yaşla birlikte fikirler de olgunlaşır değişir

kız allah iyiliğini versin emi ne güldürdün beni fbi cia kgb mit senin eline su dökemez o derece yani neyse eğer gerçekten ciddi niyetin varsa kendi kimliğinle açıl söylemekten zarar gelmez eğer biri varsa zaten söyler sana ona göre çizersin yolunu

sevgilisi vardır belkiim!! he cici kız olamaz mı?

19 yaşında biz de böyle enteresan abidik gubıdık heycanlar arardık ama senın dedıgın gıbı "kafayı yıyecek" kadar degıll.........

Back