Çevremde bu konuyu danışabilecegim kimse yok benim icin ozel bir konu

Anlamlikelimeler1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
13
2
6
Merhabalar oncelikle. Ben 19 yasindayim. Gectigimiz mayis ayinda ablamin mezuniyeti icin uzun yoldan evimize donerken sehrin girisinde uyandim. Bi olay vardi. Trafik durmustu polisler falan vardi. Ve gozumu acisimla onu gordum. 5 dk boyunca bakistik. Cok etkilendim. Zaman durdu resmen. Uniformasindan anladigim kadariyla kendisi polisti. Cok arastirdim sonunda facebook sayfasindaki toplu fotograflarda etiketlenmis. O sekilde buldum. Benim universite tercihlerim vardi ama aklimin hep bir kosesindeydi. Ben suanda baska bi sehirde okuyorum. Kac ay gecti hala aklimda. Sayfasindan ogrendimki onunda tayini cikmis hakkaride. Fotolarina bakiyorum ayni sehirde hep ayni yerledeymisiz. Hatta eger evi orasiysa evide ust apartmandaymis. Ama gel gorki ben onu universite icin baska bir sehre gitmek uzereyken buldum. Size sorum gercek kimligimle ona ulasmalimiyim? Acilmalimiyim? Hic tecrubem yok bu konuda beni nasil karsilar bilemiyorum ama ilerde pisman olmakta istemiyorum. Bu arada onu bi sayfa acip takip ettim kizlari falan kabul etmiyo. sayfasindan anladigim kadariyla inancli birisi. Tipki aradigim gibi lutfen yardimci olun nasihat verin:'/

Son düzenleme:
"Kizlari falan kabul etmiyo anladigim kadariyla inancli birisi." buraya takildim belirtmeden gecemeyecegim.
Ben olsam icimde kalmasin diyerekten acilirdim sonunu dusunmeden. Neden cunku ben maceraciyim
Sana acil ya da acilma diyemem tecrubeliler yardimci olacaktir.

Face te bulman büyük başarı

Kendi kimliğinle ulaş gitsin

Durumu güzel izah et ama manyak yada fake olduğunu düşünmesin

Ne kaybedersin dene şansını
Aylardır aklından çıkmamış en azından somut birşey olur

ben olsam bu kadar çabalamam.
yalan. bende çok meraklıyım bulurdum yani faceten ordan burdan.

ama tanımıyosun ne bileyim. şu anki aklımla yapmam galiba. ben utangacım biraz haha.

amaaan açıl gitsin nolucak.

face amcaya eşgalini verdın oda sana hemen buldu mu
e emnıyetede soylıyelım bak aranılan kısı hemen nasıl faceden bulunuyormus ısmını cısmını bılmeden
bak sen su face amcaya ...

''gercek'' kımlıgınle açıl hayalıne ... artık ne anlarsan

hayırlısı

ya evliyse o zamn nolacak???
dibini gormedigin kuyuya kendini atma..

Biraz daha akillıca bi hikaye yazsaydınz keşke

Bu arada bende takildim kimseyi kabul etmiyo çok inançlı ahhh tamda aradıgımm gibihiç demiyoda evli heralde diye çok düsundünmu yaf

daha gecenlerde burda birisi konu acmisti ayninoda senin gibi kazada birinden etkilenmis..
ama sonuç fos ..
adam evli cikti..
sanada bu konuda dikkatli ol derim yani..sonradan uzulme

Son cumleniz cok hosuma gitti. Ya evli degil paylasimlarindan anlasiliyo hep arkadaslariyla falan. Ama oyle cikarsa uzulurum kendime kizarim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…