- 30 Ekim 2016
- 13
- 2
- 6
- Konu Sahibi Anlamlikelimeler1
-
Face te bulman büyük başarıMerhabalar oncelikle. Ben 19 yasindayim. Gectigimiz mayis ayinda ablamin mezuniyeti icin uzun yoldan evimize donerken sehrin girisinde uyandim. Bi olay vardi. Trafik durmustu polisler falan vardi. Ve gozumu acisimla onu gordum. 5 dk boyunca bakistik. Cok etkilendim. Cok acayip hissettim. Zaman yavasladi resmen. Uniformasindan anladigim kadariyla kendisi yunus polisiydi. Cok arastirdim sonunda facebook sayfasindaki toplu fotograflarda etiketlenmis. O sekilde buldum. Benim universite tercihlerim vardi ama aklimin hep bir kosesindeydi. Boyle disari ciktigimda falan motorla polisler gecerken acaba bunlarin arasindami diye icim icimi yiyodu cok heycanlaniyodum. Ama durdurup konusma gibi bi durum olamiyodu malesef. Surekli hareket halinde olduklarindan.Ben suanda baska bi sehirde hemsirelik okuyorum. Kac ay gecti hala aklimda. Sayfasindan ogrendimki onunda tayini cikmis hakkaride. Aramizda coook mesafe var. Fotolarina bakiyorum ayni sehirde hep ayni yerledeymisiz. Hatta eger evi orasiysa evide ust apartmandaymis. Ama gel gorki ben onu universite icin baska bir sehre gitmek uzereyken buldum. Size sorum gercek kimligimle ona ulasmalimiyim? Acilmalimiyim? Hic tecrubem yok bu konuda beni nasil karsilar bilemiyorum ama ilerde pisman olmakta istemiyorum. Bu arada onu bi sayfa acip takip ettim kizlari falan kabul etmiyo sayfasindan anladigim kadariyla inancli birisi. Tipki aradigim gibi lutfen yardimci olun nasihat verin:'/
ya evliyse o zamn nolacak???Merhabalar oncelikle. Ben 19 yasindayim. Gectigimiz mayis ayinda ablamin mezuniyeti icin uzun yoldan evimize donerken sehrin girisinde uyandim. Bi olay vardi. Trafik durmustu polisler falan vardi. Ve gozumu acisimla onu gordum. 5 dk boyunca bakistik. Cok etkilendim. Zaman durdu resmen. Uniformasindan anladigim kadariyla kendisi polisti. Cok arastirdim sonunda facebook sayfasindaki toplu fotograflarda etiketlenmis. O sekilde buldum. Benim universite tercihlerim vardi ama aklimin hep bir kosesindeydi. Ben suanda baska bi sehirde okuyorum. Kac ay gecti hala aklimda. Sayfasindan ogrendimki onunda tayini cikmis hakkaride. Fotolarina bakiyorum ayni sehirde hep ayni yerledeymisiz. Hatta eger evi orasiysa evide ust apartmandaymis. Ama gel gorki ben onu universite icin baska bir sehre gitmek uzereyken buldum. Size sorum gercek kimligimle ona ulasmalimiyim? Acilmalimiyim? Hic tecrubem yok bu konuda beni nasil karsilar bilemiyorum ama ilerde pisman olmakta istemiyorum. Bu arada onu bi sayfa acip takip ettim kizlari falan kabul etmiyo. sayfasindan anladigim kadariyla inancli birisi. Tipki aradigim gibi lutfen yardimci olun nasihat verin:'/
daha gecenlerde burda birisi konu acmisti ayninoda senin gibi kazada birinden etkilenmis..Merhabalar oncelikle. Ben 19 yasindayim. Gectigimiz mayis ayinda ablamin mezuniyeti icin uzun yoldan evimize donerken sehrin girisinde uyandim. Bi olay vardi. Trafik durmustu polisler falan vardi. Ve gozumu acisimla onu gordum. 5 dk boyunca bakistik. Cok etkilendim. Zaman durdu resmen. Uniformasindan anladigim kadariyla kendisi polisti. Cok arastirdim sonunda facebook sayfasindaki toplu fotograflarda etiketlenmis. O sekilde buldum. Benim universite tercihlerim vardi ama aklimin hep bir kosesindeydi. Ben suanda baska bi sehirde okuyorum. Kac ay gecti hala aklimda. Sayfasindan ogrendimki onunda tayini cikmis hakkaride. Fotolarina bakiyorum ayni sehirde hep ayni yerledeymisiz. Hatta eger evi orasiysa evide ust apartmandaymis. Ama gel gorki ben onu universite icin baska bir sehre gitmek uzereyken buldum. Size sorum gercek kimligimle ona ulasmalimiyim? Acilmalimiyim? Hic tecrubem yok bu konuda beni nasil karsilar bilemiyorum ama ilerde pisman olmakta istemiyorum. Bu arada onu bi sayfa acip takip ettim kizlari falan kabul etmiyo. sayfasindan anladigim kadariyla inancli birisi. Tipki aradigim gibi lutfen yardimci olun nasihat verin:'/
face amcaya eşgalini verdın oda sana hemen buldu mu
e emnıyetede soylıyelım bak aranılan kısı hemen nasıl faceden bulunuyormus ısmını cısmını bılmeden
bak sen su face amcaya ...
''gercek'' kımlıgınle açıl hayalıne ... artık ne anlarsan
hayırlısı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?