Çevrede herkesin maddi sıkıntılar çekmesi nedeni ile dilediğince gezememek

E kendiniz gezin o zaman. Arkadasımı haftada üç görmek istemem o da beni istemez bence

belki de tatile seninle cikmak istemiyorlardir.
sonucta tatile cikacagin insan tüm tatilini kapsiyor.
bazen yurtidisina cikmak isteyip hic cesareti olmayan arkadaslar bana teklif ediyorlar "ben senin de biletlerini alayim, beraber gidelim. en azindan ilk cikista cesaretim gelir" diye. aslinda karli bjr teklif ama bir arkadasima bakıyorum bir daha bakıyorum vazgeciyorum:) ustune para da versen bazi insanlarla tatile cikmam (ki bu bahsettigim kisilerden birinin bazen evinde kalirim, bazen o bende kalir. beraber sık sık aktivite yapariz) ama noo yani.
muhtemelen senin cevrendekiler de boyle dusunuyordur. benim arkadasim olsan senle de tatile cikmazdim. hem negatifsin, hem kıskanç. ruhun huzursuz. senle gidilen tatilden keyif almak cok zor olsa gerek.

Ay bi de sen gezme odaklı olacaksın hatun herif peşinde koşacak. Hiç çekilmez bence de.

Ay bi de sen gezme odaklı olacaksın hatun herif peşinde koşacak. Hiç çekilmez bence de.
Buna kesinlikle katılıyorum. Çocukluk arkadaşlarımdan biriyle üniversitenin ilk yazında birlikte tatile çıktık ve tatili tamamlayamadan kavga edip ayrıldık. O eve döndü ben tatilimi tamamladım Ama çok can sıkıcı gerçekten sürekli erkek avındaydı sevgilisi olmasına rağmen. Bir kaç kere yanında getirmeye kalktıkları beni de rahatsız etti falan derken öyle öyle kaç yıllık arkadaşlık bitti. Birlikte gidilen insana normal hayatta tahammül edebiliyor olmak tatilde de edilebileceği anlamında gelmiyor :')

evet evet sonra anlayip duzelttim mesajimi.
hele ki gittigi kiz ondan daha cekici olsun ya da ilk gunden kendine yaz aksi bulsun. sonra seyreyle kiskanligi kaosu

Neden bazı kadınlar güzel bile değilken obez ve vajinismusken sevgili buluyorlar da ben bulamıyorum??????!!!!!

Not: böyle yazınca baya baya ferhansin hedef kitlesi benmişim lan. Ferhans nazar degdirme ablacım misliyle senin olsun.

İnsanlar belli yaştan sonra tam da bu sebeple evleniyor bence toplum baskısından ziyade. Kaliteli aktiviteleri, tatilleri herkes partneriyle yapmak istiyor. Bekarsan bu ciddi sorun oluyor maalesef.

Evet sırf bu sebeple katılmayı düşündüğüm oldu ama eve gidip kişisel hijyen, temizlik, yiyecek bir şeyler derken saat 8-9 oluyor zaten. İstanbul'da iş dışında özel bir aktivite/eğitim çok zaman alıyor.
İnsanlar belli yaştan sonra tam da bu sebeple evleniyor bence toplum baskısından ziyade. Kaliteli aktiviteleri, tatilleri herkes partneriyle yapmak istiyor. Bekarsan bu ciddi sorun oluyor maalesef.
Bugüne kadar evlenmeye katiyen karşı biri olarak ben bile bazen gezmeye çıkarken bunu düşünmüyor değilim. geçenlerde öyle bir konu açılmıştı hatta buraya herkes linçlerden ben hak vermiştim konu sahibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…