• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çevre baskısı

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Merhabalar ben nişanlıyım çevrem de ve akrabalarım da erkek tarafından getirilen takıya bohçaya getirilene vs çok önem veriyorlar . Nişanlım da benim çevremden değil ama onlar da yemeğe gittiğimizde bana çeyrek taktılar biz yemeğe çağırdığımız da bişey getirmediler. Çevrem de de her ikisinde ya bilezik yada yüzük takılır. Sonra her zaman soruyorlar ayrı ayrı kişiler ne yaptılar ne taktılar diye çeyrek diyince de burun kıvırıyorlar ben çok takılmıyorum ama üzülüyorum da . Var mı böyle şeyleri yaşayan ya :( ha bide yılbaşında da oluyormuş bana ne gelmiş hala soruyorlar . Bişey gelmedi demekten ben usandım

İlk defa böyle bişey duydum
Ama çevreye bakarsak zaten ohooo neler neler derler. Biz böyle yaptık deyip geçmek en iyisi. Bir de nişanlınız sizin çevrenizden değilmiş, her yörenin adeti farklıdır sonuçta.

İlk defa böyle bişey duydum
Ama çevreye bakarsak zaten ohooo neler neler derler. Biz böyle yaptık deyip geçmek en iyisi.
Bir görseniz neler neler ya. İnsan üzülüyor . Biz böyle yaptık diyorum ama kendim de üzülmüyor değilim çünkü çevremdeki nişanlı kızlara hep yapılıyor onlarında nişanlıları yabancı ama nasıl başarıyor yaptırıyorlar anlamıyorum

Bir görseniz neler neler ya. İnsan üzülüyor . Biz böyle yaptık diyorum ama kendim de üzülmüyor değilim çünkü çevremdeki nişanlı kızlara hep yapılıyor onlarında nişanlıları yabancı ama nasıl başarıyor yaptırıyorlar anlamıyorum
Yani şuan düşününce böyle şeylere takılır mıydım. Herhalde çok da kafama takmazdım.
Çevrenizde belki yapıldığı içindir ama yemeğe gelirken giderken filan bilezik vs getirmek bana çok aşırı gibi geldi.

Baştan konuşulsaydı adetler filan karşı taraf bilirdi belki ona göre davranırdı da. Yinede takılmayın mutlu olmaya bakın 😊

Yani şuan düşününce böyle şeylere takılır mıydım. Herhalde çok da kafama takmazdım.
Çevrenizde belki yapıldığı içindir ama yemeğe gelirken giderken filan bilezik vs getirmek bana çok aşırı gibi geldi.

Baştan konuşulsaydı adetler filan karşı taraf bilirdi belki ona göre davranırdı da. Yinede takılmayın mutlu olmaya bakın 😊
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 😇💐

Şimdi, sana göz boyamak için bayramda seyranda yılbaşında altınlar alsalar, evlenince de o kadar masraf yaptık her işimize koşmak zorundasın deyip hizmetçi gibi davransalar iyi mi?
Bana hiçbir şey takılmadı. Kimsenin de evim ve hayatım üzerinde laf söylemeye hakkı yok bu yüzden. O yüzden sen huzuruna bak. Nişanlın iyi biri mi, merhametli mi onu ölç tart. Başka bir şey gerekmiyor inan.

Şimdi, sana göz boyamak için bayramda seyranda yılbaşında altınlar alsalar, evlenince de o kadar masraf yaptık her işimize koşmak zorundasın deyip hizmetçi gibi davransalar iyi mi?
Bana hiçbir şey takılmadı. Kimsenin de evim ve hayatım üzerinde laf söylemeye hakkı yok bu yüzden. O yüzden sen huzuruna bak. Nişanlın iyi biri mi, merhametli mi onu ölç tart. Başka bir şey gerekmiyor inan.
Valla doğru dediniz hiç bu açıdan bakmadım :) sağolun içim rahatladı herkes böyle olsa keşke

• Beğen
Reactions: Kuf
Valla doğru dediniz hiç bu açıdan bakmadım :) sağolun içim rahatladı herkes böyle olsa keşke
Elalemi bosvermek lazım. Yoksa bilezik alsalar neden gramı düşük derler. Gramı yüksek olsa neden işçiliği olan bir şey almamis derler. Derler de derler yani😅

Back
X