Gebeliğe Hazırlık Ceviz suyuyla hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Samara96

BITMEYEN ŞIIRIM CANIM OGLUM😍🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
2.801
2.529
133
28
Merhaba hanimlar buraya yeni uye oldum sizlerle yaptigim bir kuru paylasmak istiyorum dord tane cevizi aksamdan suya koyup sabah uyaninca icilir cevizleride yenir bunu 2-3 ay her gun denemeli Rabbim tum evlat isteyenlerin kucagini bos birakmasim insAllah bu kur hayrlara vesile olur

bu kürle kolestrol değeri düşüyor diye biliyorum...

Evet canim hem zayiflamayada yardimci oluyor hemde hamile kalmaya

İlk kez duyuyorum peki siz denediniz mi işe yarıyor mu? hem zayıflama anlamında hem gebelik anlamında?

Evet canim denedim hamile kaldim 2 ay sonra sadece ben rahimagzi yetmezligi nedeniyle kayb etdim bebegimi bu kurle cok etrafimda cok insan hamile kaldi banada onerdiler kimiso bir ay icinde kimiside 2 ay icersinde
İlk kez duyuyorum peki siz denediniz mi işe yarıyor mu? hem zayıflama anlamında hem gebelik anlamında?

Evet canim denedim hamile kaldim 2 ay sonra sadece ben rahimagzi yetmezligi nedeniyle kayb etdim bebegimi bu kurle cok etrafimda cok insan hamile kaldi banada onerdiler kimiso bir ay icinde kimiside 2 ay icersinde

hmm hem zayıflamak hem gebe kalmak istiyorum tam bana göreymiş o zaman hemde ceviz zamanındayız, teşekkürler tarif için

Bisey degil guzelim InsAllah tez zamanda hamile kalirsin

Aminn bişeyler deneyip işe yaramadığını görünce gözlerim doluyor

InsAllah olur guzelim Rabbimden umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…