• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceviz Kürü İle İstenmeyen Tüylere Son!

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.292
690
373
Kocaeli
İstenmeyen tüyler kadın erkek hepimizin ortak problemi. Ağda ve epilasyon bu tüylerin çözümü için oldukça acılı yöntemlerdir ve eminim herkes acısız bir şekilde ve tamamen bu sorundan kurtulmak ister. Size tarifini verdiğimiz bu ceviz kürü ile sadece birkaç ayda hem yüz hem de vücuttaki tüylerinizden sonsuza kadar kurtulabilirsiniz.

Malzemeler :
Ceviz kabuğu, su ve gazlı bez

Uygulanışı :
Öncelikle 1 avuç dolusu ceviz kabuğunu kırıp yakıyoruz ve bu işlemi kabuklar kül olana dek sürdürüyoruz.
Daha sonra bu külleri suya atarak 12 saat suda bekletiyoruz.
12 saatin sonunda gazlı bezi bu karışıma batırıp emmesini sağlıyoruz.
Gazlı bezi kurtulmak istediğimiz türlü bölgede 30 dakika bekletiyoruz.
Bu uygulamayı bir süre her gün uyguluyoruz ve birkaç hafta sonra tüylerin tamamen yok olduğuna şahit oluyoruz.

Ceviz karartmasın sonra gerçi yeşil kabuğunda öyle oluyor ama yinede ceviz kararma yapmasından çekinirim denemek lazım. Gerçi doğum yaptım azaldı :))

Gerçekten işe yarıyor mu deneyen ve sonuç alan olursa bıze de söylesin ;)

Çok saçma bir uyguluma ve uyduruk birşey !!

Düzenli denemek lazım ne sıklıkla yapılır acaba..

Hic mantikla gelmedi bana sonucta bayanlarda asiri tüy hormon bozuklugundan kaynaklidir bu konuyu mantiken aciklar misin canim nane kürü mantikliydi mesela ama bu ne alaka anlamadm hani ceviz yiyin dese yine anlicam

Denensede çok etkili olcağını sanmıyorum neler neler denedim en etkilisi lazer epilasyon

Lazer de tehlikeli geliyo bana ;( en iyisi ceviz kabuklarini yakip epilasyon sonrası peeling yapmak bu sekilde denemeli bence

Back