hanimlar ben de bu isin okulunu okumadim ama Ingilizcem gercekten cok iyi ve bu isi yapmak istiyorudum. internetten bulabildigim bir suru tercume burosuna cv gonderdim mail attim. bir tanesi geri dondu Ankara'da. dedi tercumanlik degil ama internet sayfalarina arama motorlarina sayfa hazirlar misin? olur dedim. siz anlatin ben su anda bosum.(2 sene icin esimin masteri dolayisi ile ABDye geldik, ben de bu sene mastera basliyorum)
kadin bana anlatti anlatti. yazistik o kadar. tam dedim oldu bu is. kadina mailimin sonunda ucreti sordum geri donmedi. beni bir daha da aramadi. anlamadim gitti:)
her neyse ben muhendisim. 5 sene uluslarasi firmalarin yurtdisi satis bolumunde calistim. meslegim cok yorucu ve zaman alici oldugu icin daha az maas ama evimde olmak ve yeni gelecek bebisime zaman ayirmak istiyorum. Ingilizcem ileri seviyede oldugu icin de tercumenin evde yapilabilecek bir is olduguna inaniyorum.
denemek isteyen varsa yazilarinizi ozelden gonderin' konusalim. tesekkurler...
kadin bana anlatti anlatti. yazistik o kadar. tam dedim oldu bu is. kadina mailimin sonunda ucreti sordum geri donmedi. beni bir daha da aramadi. anlamadim gitti:)
her neyse ben muhendisim. 5 sene uluslarasi firmalarin yurtdisi satis bolumunde calistim. meslegim cok yorucu ve zaman alici oldugu icin daha az maas ama evimde olmak ve yeni gelecek bebisime zaman ayirmak istiyorum. Ingilizcem ileri seviyede oldugu icin de tercumenin evde yapilabilecek bir is olduguna inaniyorum.
denemek isteyen varsa yazilarinizi ozelden gonderin' konusalim. tesekkurler...