- Konu Sahibi minikkkkkkk
-
konu olarak daha çok kişinin düşüncesini öğrenmek istedim , en yakınınız , en uzağınız , en acımasız bi şekilde canınızı çok yaktı diyelim ? belki seneler sonra belki daha kısa zamanda sizden. hellalik istedi , o insana hakkınızı helal edermiydiniz ?
sonuca ve olaya göre ederde etmessinde yaniBu acımasız davranışın sonuçları da önemli. Olaya göre değişkenlik gösterir.
Yinede ne yaptığına bağlı. Travması çoksa aklımdan kolay kolay çıkmıyorsa yaptığı etmem ama yinede amaaan bunu düşünerek kendimi yıpratamam diyebileceğim bir şeyse ederimkonu olarak daha çok kişinin düşüncesini öğrenmek istedim , en yakınınız , en uzağınız , en acımasız bi şekilde canınızı çok yaktı diyelim ? belki seneler sonra belki daha kısa zamanda sizden. hellalik istedi , o insana hakkınızı helal edermiydiniz ?
sonuca ve olaya göre ederde etmessinde yani
Ay yasamistim bu durumu yemin ederim icimin yaglari erimisti.konu olarak daha çok kişinin düşüncesini öğrenmek istedim , en yakınınız , en uzağınız , en acımasız bi şekilde canınızı çok yaktı diyelim ? belki seneler sonra belki daha kısa zamanda sizden. hellalik istedi , o insana hakkınızı helal edermiydiniz ?
Ederdim. Ama ne yasattigina gore degisedebilirkonu olarak daha çok kişinin düşüncesini öğrenmek istedim , en yakınınız , en uzağınız , en acımasız bi şekilde canınızı çok yaktı diyelim ? belki seneler sonra belki daha kısa zamanda sizden. hellalik istedi , o insana hakkınızı helal edermiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?