How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

cevaplarınızı çok merak ediyorum 🤓

minikkkkkkk

Her yara birgün çiçek açıcak ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
3.975
7.373
158
İstanbul
konu olarak daha çok kişinin düşüncesini öğrenmek istedim , en yakınınız , en uzağınız , en acımasız bi şekilde canınızı çok yaktı diyelim ? belki seneler sonra belki daha kısa zamanda sizden. hellalik istedi , o insana hakkınızı helal edermiydiniz ?

Eklentiler

• 464A4E03-20B8-4419-99D6-76A33474D4B2.jpeg
    464A4E03-20B8-4419-99D6-76A33474D4B2.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 36
konu olarak daha çok kişinin düşüncesini öğrenmek istedim , en yakınınız , en uzağınız , en acımasız bi şekilde canınızı çok yaktı diyelim ? belki seneler sonra belki daha kısa zamanda sizden. hellalik istedi , o insana hakkınızı helal edermiydiniz ?

Bu acımasız davranışın sonuçları da önemli. Olaya göre değişkenlik gösterir.

Yinede ne yaptığına bağlı. Travması çoksa aklımdan kolay kolay çıkmıyorsa yaptığı etmem ama yinede amaaan bunu düşünerek kendimi yıpratamam diyebileceğim bir şeyse ederim :D Kinci değilim aslında da yaptığı hatayı savunanıda affetmem tabi

sonuca ve olaya göre ederde etmessinde yani 😊

Aynen öyle. Mesela ; kimi komşusunun ardından kötü konuşur , işini vs bilmeden hakkına girer. Bazı semtlerde oturan ancak mahalleli laf eder diye vardiyalı sistemde çalışmaya geçilince , çalışamayacağını söyleyip işyerinde sorun yaşayan insanlar var.

Şimdi bu örnekte : işine gidip gelen kişi vardiya nedeniyle eve geç gelince ; arkasından konuşulup , nerede gezdiği belli değil denilip hakkına girilmişse , mahalledeki itibarı zedelenmeye çalışılmışsa hakkını helal etmeli midir ? Kişi helal etti diyelim sizce bu helallik kabul olur mu ?

Bunun gibi yüzlerce farklı örnek olay aktarabilirim.

Ne yaşadığıma göre değişir. Iftira atıldıysa bana sonuçları çok ağır olduysa etmezdim muhtemelen. O kişi de aklına yıllar sonra gelip helallik istediğine göre ilahi adalet tecelli etmiş bir sıkıntı yaşıyor ki geldi diye düşünürdüm.

o yaşattığı acının neyle sonuçlandığına bağlı
bazen duygusal anımıza gelip öfkelendiğimiz canımızın acıdığı şeyleri zamanla göz ardı edebiliyorkan
bazen hayatımızda büyük bir yıkım yaratabilir

Benim var mesela günün biri gelip öyle bir şey derse ki inşallah karşılaşmayız inan ki bilemedim şuan ya... etmeyebilirim yani o anki duruma bağlı ya da Allah a havale etmek en güzeli ay bilemedim.....

Ay yasamistim bu durumu yemin ederim icimin yaglari erimisti. 😁 Ben helal ettim allah helal edermi bilmem demistim basimdan savmak icin 😁 bilmiyorum kabul olurmu.

Haa bide canimi yakip bana kadar düşüp yalvararak helallik istiyosa ki kabus olmusum rabbim fazlasiyla acimi almistir die düşündüm o an.

Ederdim. Ama ne yasattigina gore degisedebilir

Back