bence pozıtiffffff
ınsAllah gelmiştir melekk ama gelmemıs olsa o cızgı cıkmazdı adetın bugun olmalıydı dı mı
Ay canim ne kadar güzel olur biliyor musun. Cok cokk istiyoruzz
ınsAllah gelmiştir melekk ama gelmemıs olsa o cızgı cıkmazdı adetın bugun olmalıydı dı mı
yarın tekrarla bence koyulasacaktyır ınsallahEvet canim bugun olmaliydi. Ama sonradan gelmesi beni umitsizlige sevk ediyor. Aradsn yarim saat gecti sonrasinda ikinci cizgi olustu
yarın tekrarla bence koyulasacaktyır ınsallah
yarım saatten sonraki sonuçları dikkaate almayın yazıyo ya testlerde inşallah hamilesindir
yarın tekrarla mutlaka testi. süre geçtikten sonraki sonuçlar geçersiz der ama umarım bebiş geliyordur :)
ne demekkk bana da dua et ben de görım o çizgiyi hayırlısıylaİnsallah öyle olur arkadaşım. İyi dilegin icin tesekkurler :)
Benim de oldu. Sabah daha net çıkıyor namazdan sonra yapmış yatmıştım. Uyanınca çöpe atmak için testi aldım o da ne çift cizgi. Hemde belli belirsiz. Dr gittim. Hamileyim. Umarım hamilesinizdir. Beklemez çok zor bilirim
benimde 2 yıl oldu, aşılamamın 10. günündeyim inşallah Rabbim daha fazla bekletmezİnsallah bu sefer hayal kirikligi olmaz. Bir sene olacak nerdeyse. Beklemek cok zor. İnsallah bebeklerimizi aliriz kucagimiza artik
ne demekkk bana da dua et ben de görım o çizgiyi hayırlısıyla
senın bebıs geldııııııı sıra sende bıze dua etcen arkandan gelelım :)Burda okudukca inanin duami genelleyip ediyorum. Sizlerde dua edin
benimde 2 yıl oldu, aşılamamın 10. günündeyim inşallah Rabbim daha fazla bekletmez
senın bebıs geldııııııı sıra sende bıze dua etcen arkandan gelelım :)
aminnnn Allah razı olsun tatlımAgzindan bal damlıyor:)) insallah dedigin gibidir. Sonrasinda benden sana özel dua