Cevap verin lütfen

mutsuzzi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
357
2
Bugün sevgilimle ciplakken sürtünme ile beraberlik yaşadık prezervatif takiyordu bu şekilde hamilelik imkansız diyorlar öncesi de zevk suyu geldi ama içime girmediği için risk yok diye biliyorum. Saçma gelebilir size ama ihtiyaçm var bı cevaba

Neden olmasın herşey olabilir hamilesin bence

Alay etmek hoşunuza mi gidiyor? Biri yardım istiyor sen onu ezici konuşuyorsun
yoo sadece his, o şekilde hamile kalmak düşük ihtimaldir ama imkansız değildir , birdaha böyle bir şey yaşayacaksanız ihtimalleri göze almanızı tavsiye ederim

Prezarvatif varsa hamilelik cok düşük risk

Aynı tip 500 tane başlık var tıklasa birine hiç şu muameleye maruz kalmayacak. Tamam bilmiyorsun da internet çağındayız yani 2 kelime yaziyorsun 50 tane örnek sunuyor. Pes
Benim de en sinir olduğum olay bu. Evet Türkiye’de yeterli cinsel eğitim verilmiyor bunda hemfikiriz ama bu insanlara verilse de bir şey değişmez ki… Bilgiye ulaşmadan bile bihaberler

İmkansız olan birşeyi yazıp insanlar dalga geçince de bozuluyorsunuz . Bu kadar korkuyorsaniz neden evlenmeden beraberlik yaşıyorsunuz

İmkanı yok hamile olmanın. Bunları kafandan çıkart ve cinselliği araştır, öğren. Ayıp değil

Canım eğer sen hz. Meryem değilsen hamile kalmamışsındır kesinlikle hamile değilisin eğer üzerine boşaldıysa evet ama sen korunmuşsun bende yapardım ama korunmadan bir şey olmadı eğer şüphedeysen ilişkiden 14 gün sonra kan testi ya da adet stresten gecikti diyelim ya idrar testi yap negatif çıkıcak

Böyle bir ihtimal evet var, ama kendini gerip kesin oldu diye düşünme. Bin bir ihtimal. Çoğu kız bir ara bundan korkmuştur merak etme arkadaşlarımdan falan hep dinlediğim şeyler. Korkudan 9 ay hamilelik testi yapanı biliyorum:) korkma bir şey yoktur çok çok düşük bir ihtimal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…