Bu adet öncesi test ti yarında 6.5 tllik olan uygunlardan denicem yoksa 2/3 gün dahamı bekliyimBence yarın bi daha dene
Kaç gün var adetine. Belirtilerin falan var miBu adet öncesi test ti yarında 6.5 tllik olan uygunlardan denicem yoksa 2/3 gün dahamı bekliyim
Bende olamadım bu 2. Olucak eğer olursa 1 düşük oldu 6haftalıkken kalbi durdu kürtajla aldılar 2adet geçti bilemedimYeni testin varsa yapabilirsin ama tam cizgiye emin olamadim
Yarın olucam normalde geçen ay ayın 11 inde oldun adet ondan öncede kürtaj oldum normalde ben günü günüme olurumKaç gün var adetine. Belirtilerin falan var mi
Dayanabilirsen birkaç gün daha bekleYarın olucam normalde geçen ay ayın 11 inde oldun adet ondan öncede kürtaj oldum normalde ben günü günüme olurum
Sence yarın mı yapım tekrar beklemelimiyim ?Adetten 1 gun oncesine gore silik hatta var mi yok mu emin olamadim yeniden yapmalisin
Beklemek miDayanabilirsen birkaç gün daha beklebelki de geç döllenme olmuştur. Hakkında hayırlısı olsun
Biz kadınlar çok sabirsiziz yaaBeklemek miçok zor ben beklerim dicem ama inan sabah kalkar kalmaz yapacam test duramam vala yoksa
Ümitlenmek istemiyorum kan verince hayal kırıklığı oluyor yarın denicem ama böyle çıkarsa salıya kadar beklerim baktım hala olmuyorum ozamn son çare kanYine de yap varsa cikar zaten yuzde 99 en iyisi acil d kan ver
Ay olur dua edin Alllahım inşallah vardır hamileyimdir inşallahBiz kadınlar çok sabirsiziz yaaben de duramazdım herlde yap git o zamn
Hadi inşallah sağlıklı bi gebeliğin olurAy olur dua edin Alllahım inşallah vardır hamileyimdir inşallah
1 seneyi geçtiHadi inşallah sağlıklı bi gebeliğin olurne kadarlık evlisin. Benm 7 ay bitti evleneli olsun istiyorm artık ama daha önumde kpss var kazanamazsam seneye tekrar gircem. Napsam yaa
Hmm. Olur inşallah bu defa1 seneyi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?