cevabını hiçbir yerde bulamadım!!!

ben anladim sanirim kizlar ya
o ilk kisimda yani vajina girisindeki kucuk icteki dudaklarin arkasindaki etli kemiksi sert dokudan bahsediyor sanirim. o kizlik zari degil zaten onun oncesi galiba.
arkadas bunun nasil olcagini soruyor sanirim dogru mu anladim?

:)evet canm.bu şekilde birleşmenin nasıl olacağını da aklım almıyor.bildiğim kadarıyla birleşme için tek bir yer olur iki yer değil çünkü.

:)evet canm.bu şekilde birleşmenin nasıl olacağını da aklım almıyor.bildiğim kadarıyla birleşme için tek bir yer olur iki yer değil çünkü.

Bunun kızlık zarıyla bir ilgisi yok ozaman canım.
Yine üstüne basa basa söylüyorumki
Jinekoloğa gidin
En sağlıklı cevabı ondan alırsınız.

sonunda kendi kendine jinekolojik muayene yapabilen kadınları da gördük burada.

kendimi gitgide cahil ve beceriksiz hissetmeye başlıyorum; kadın doğum doktorlarına bu kadar yıl boşuna gitmişim

nasıl yani düğünden önce neden kadın doğuma gidilir

asıl düğünden önce gidilir canım: konuya hakim olmadığın için stres yapıyorsun, korkuyorsun yada ilk geceden gebe kalabiliyorsun. o yüzden evlenmeden en az 1 ay önce kadın doğumcuya gidilmesi uygun olur. ( tavsiye edilen bu ) 1 ay önce olmasının nedeni ise korunma yolu tercihinle alakalı, yani evlenmeden 1 ay önce korunmaya başlaman (bazı yöntemler için) gerek canım.
valla ben gittim, merakımı giderdim laelaelaelaelae
tavsiye ederim :lepi:

canım hiçkorkma o gireceği yeri kendi bulur takma kafana bunları isterse 10 delik olsun orda bişekilde o yolnu bulur

canım hiçkorkma o gireceği yeri kendi bulur takma kafana bunları isterse 10 delik olsun orda bişekilde o yolnu bulur

aradan yıllar geçmiş ama belki birileri bunu araştırırsa bu yazdıklarımı okur. Bende yakın zamanda evleneceğim. Dün kadın doğum doktoruna gittim ve kontrolden geçtim. Benim şansıma gittiğim doktor biraz kasap tipli her şeyden geçmiş bir kadındı Gazlı bez yardımı ile vajinamdan zarıma baktı ama bu sırada benim acıdan tansiyonum düştü ve bayılmak üzereydim. Köprülü kızlık zarımın olduğunu söyledi. Bunu doktor yardımı olmadan anlamak imkansız. İki adet delik bulunduğunu ilk gece normal kanamadan biraz daha fazla kana olabileceğini ve biraz daha fazla acı duyacağımı çok kötü bir dille anlatıp psikolojimi bozdu. O yüzden bu son yorumu alıntı yaparak yanıtladım.. Bu zar tipi yıllardır bir çok kadında var ve kimse farkına bile varmadan ilişkiye giriyor. Önemli olan sadece psikoloji..Yani siz kendinizi iyi hissederseniz ve şartlanmazsanız her şey yolunda gider. Henüz bende bu duyguyu bilmiyorum ama eminim ki böyle bir doktora rastlamasaydım her şey daha yolunda ve kolay olacaktı..İnternetten okuduklarım beni biraz rahatlattı. Evlenmeden önce kesinlikle bir doktora gidilmeli fakat doktor iyi seçilmeli..

kendi kendine anlaman imkansız denecek kadar yüksek ihtimal. ayrıca bu kadar açıp incelemen de ikginç geldi bence bu kadar inceleme zamanı geldiğinde eğer evleneceksen vs o zaman bir kadın hastalıkları doktoruna görünürsün size ayrıntılı bakar ve rahatlatır. inanın İnternet bu anlamda evet faydalıdır ama bir o kadarda zararlıdır. yanlış bilgilendirmeye de sebep oluyor... bunu bir çok kez tanığı olduk.bir endişeniz var ise dojtrora görünün cinsel ilişkiyaşamanız gerekmez doktora gitmeniz için...

benim kardeşimin çocukluk arkadaşı vardı bir rahatsızlıktan ötürü sanırım adet kanamalarıyla ilgili bişiydidr.a gittiğinde çift vajinası olduğunu öğrenmişti, ayrıtısını bilemicem ama cinsellikle birlikte düzelecdk miymiş neymişöle bişiyler demişlerdi. çokta kasmayın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…