- 7 Mayıs 2012
- 7.227
- 8.257
- 398
Yaaa çok sekersin avatara bak :) sabah sabah gülümsettin beni.Bi an cevaplayabilecekmişim hissi geldi bi havalar bi egolar 20 milyonlar dolarlar size de olmadı mı ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sekersin avatara bak :) sabah sabah gülümsettin beni.Bi an cevaplayabilecekmişim hissi geldi bi havalar bi egolar 20 milyonlar dolarlar size de olmadı mı ya![]()
Chess bu haber Türkiye'de yayılsa keşke, bak şuraya yazıyorum, Karadeniz'li biri bu sorunun cevabını bulur, adamlar ne icatlar yapıyor ama destek bulamıyorlar, böyle yazılar görünce aklıma ilk gelen Karadeniz insanı oluyor nedense
![]()
Yaaa çok sekersin avatara bak :) sabah sabah gülümsettin beni.
Bi an cevaplayabilecekmişim hissi geldi bi havalar bi egolar 20 milyonlar dolarlar size de olmadı mı ya![]()
bende nicke anlam verememiştim uzun süre sonra anladım ki avatarla tam bir uyum içerisinde
Başkasında olduğunu bilmiyordum buralarda yeniyimprofil fotoğrafı ve nick uyumuna bittimama inşallah başkasının fotosunu kullandığınız için sorun olmaz çok üzülürüm çünkü uyum dehşet
![]()
Başkasında olduğunu bilmiyordum buralarda yeniyim![]()
Ayyy pro üye beni övdü bi sn egomla başbaşa kalacağımbu forumda kimsede yok, böyle giderse en güzel nick ve avatar olarak bu sene fırtınalar estireceksin![]()
Ayyy pro üye beni övdü bi sn egomla başbaşa kalacağım![]()
20 bittiAy cok tatli bu ya yas kac![]()
ay bu senin imzan mıydı, caps ekledin sandım da beğendimdi![]()