kendileri bilsee o parayi verirlermiiiiiBunun cevabini kendileri biliyor mu peki?
Bi an cevaplayabilecekmişim hissi geldi bi havalar bi egolar 20 milyonlar dolarlar size de olmadı mı ya
Bi an cevaplayabilecekmişim hissi geldi bi havalar bi egolar 20 milyonlar dolarlar size de olmadı mı ya
Hangi soruyu 20 milyon dolarlığı mıHahahaha tam soruyu cevabliycakdim profili gorunce ipler koptu
Hangi soruyu 20 milyon dolarlığı mı
Bi şey dicem hadi cevapla fifty fifty kırışalımAynenhep senin yuzunden
Bi şey dicem hadi cevapla fifty fifty kırışalım
Hem o parayla kendime şelfi çubuğu alıp haberim yokmuş gibi poz verirdimProfiline baktikca kendimi kaybediyorum
Hem o parayla kendime şelfi çubuğu alıp haberim yokmuş gibi poz verirdim
He vallahGece gece
Ozaman ben buluyorum bunun cevabınıChess bu haber Türkiye'de yayılsa keşke, bak şuraya yazıyorum, Karadeniz'li biri bu sorunun cevabını bulur, adamlar ne icatlar yapıyor ama destek bulamıyorlar, böyle yazılar görünce aklıma ilk gelen Karadeniz insanı oluyor nedense
Karadenizli tam tersini bulur üst geçide çıkışa engelli rampası yapıp inişe yapmadığı gibiChess bu haber Türkiye'de yayılsa keşke, bak şuraya yazıyorum, Karadeniz'li biri bu sorunun cevabını bulur, adamlar ne icatlar yapıyor ama destek bulamıyorlar, böyle yazılar görünce aklıma ilk gelen Karadeniz insanı oluyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?