tugsemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2021 28 -2 1 35 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #1 Ceteoide iğnesi yumurta çoğaltma büyütme için kullanılan bir iğnedir?? yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra verilmesinin sebebi nedir
Ceteoide iğnesi yumurta çoğaltma büyütme için kullanılan bir iğnedir?? yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra verilmesinin sebebi nedir
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.485 548 33 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #2 tugsemm .!.: Ceteoide iğnesi yumurta çoğaltma büyütme için kullanılan bir iğnedir?? yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra verilmesinin sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Yumurtaların kontrolsüz çatlamasını engellemek için verirler.
tugsemm .!.: Ceteoide iğnesi yumurta çoğaltma büyütme için kullanılan bir iğnedir?? yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra verilmesinin sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Yumurtaların kontrolsüz çatlamasını engellemek için verirler.
tugsemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2021 28 -2 1 35 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #3 Merve .!.: Yumurtaların kontrolsüz çatlamasını engellemek için verirler. Genişletmek için tıkla... Benden 60 yumurta toplama işlemi gerçekleşti
Merve .!.: Yumurtaların kontrolsüz çatlamasını engellemek için verirler. Genişletmek için tıkla... Benden 60 yumurta toplama işlemi gerçekleşti
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.485 548 33 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #4 tugsemm .!.: Benden 60 yumurta toplama işlemi gerçekleşti Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
tugsemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2021 28 -2 1 35 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #5 Merve .!.: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Sağolun
P Pamukprensali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 3.758 2.084 133 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #6 tugsemm .!.: Ceteoide iğnesi yumurta çoğaltma büyütme için kullanılan bir iğnedir?? yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra verilmesinin sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Ohss olmamaniz icin verilmiştir bana da verilmisti ayriyeten cleksan igne de vurulmuştum 10 gün
tugsemm .!.: Ceteoide iğnesi yumurta çoğaltma büyütme için kullanılan bir iğnedir?? yumurta toplama işlemi gerçekleştikten sonra verilmesinin sebebi nedir Genişletmek için tıkla... Ohss olmamaniz icin verilmiştir bana da verilmisti ayriyeten cleksan igne de vurulmuştum 10 gün
G GulGul90 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2020 308 346 33 7 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi tugsemm #7 tugsemm .!.: Benden 60 yumurta toplama işlemi gerçekleşti Genişletmek için tıkla... Kaç tane embriyo oluştu
tugsemm .!.: Benden 60 yumurta toplama işlemi gerçekleşti Genişletmek için tıkla... Kaç tane embriyo oluştu