- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi BolSekerli
Göremiyorum resimleri mafoldumben
Lady bana at leyn ondan sonra yorum yapam alsanaalsanasmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Gelijezzzzzz kar. :) o uçurumun kenarında mangal yakalım.
kaydirigubbakcemile3
Hatta sonra kömürden fal baktırırız. :roflol:
ivet yine buluştukyine buluştunuz demekkk:)))
dualarınız kabul olur inşallah....:Saruboceq:
nadar kıskançsin sen yawfacede gördüm bunları kısknçıldangeberenüyesimiliysdi hıhhhhhhh:umursamaz:
amin canım ŞenizALLAH dualarınızı kabul eylesin, çok hoş bir buluşma yapmışsınız yine
bende resim neyim göremim laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-Göremiyorum resimleri mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeter kuzum be ucurum deme baa tırsıyım ne cesaretmış vay beekaydirigubbakcemile3kömur kara yansa ıcın karamıs dıcez heralde :roflol:
lady cım hangı mesajımı okuttun?..
maaşallah size ya
yine güzel bir buluşma fazla söze ne hacet a.s.
bi dahakine seni de bekleriz
ehliyet sınavını geçtin inşallah fisfisfis
çok şükür kaydirigubbakcemile2geçtim geçtim gamyoncuiremsu
Eminim bol bol dedikodu etmişsinizdir.. bayanssulusmile
Hıhh zati hep buluşuyonuz Dilcıkar
gerçekten çok gzel bir gündü...
edacığımın hoş sohbeti,o masum bakışları...
kankimin samimi dotluğuyla türbelerin manevi havası birleşince çok hoş bir gün oldu..
gerçi bizim bütün buluşmlar bir güzel...okadr çok buluştukki artık resim eklemeye üşeniyoruz
:asigim::asigim: yorum yapan bütün dostlarımıza teşekkürler
kimileri içinde kıskananlar çatlasın diyorum sdece
gerçekten çok gzel bir gündü...
edacığımın hoş sohbeti,o masum bakışları...
kankimin samimi dotluğuyla türbelerin manevi havası birleşince çok hoş bir gün oldu..
gerçi bizim bütün buluşmlar bir güzel...okadr çok buluştukki artık resim eklemeye üşeniyoruz
:asigim::asigim: yorum yapan bütün dostlarımıza teşekkürler
kimileri içinde kıskananlar çatlasın diyorum sdece
bana bakın üçünüze de söylüyorum bundan sonra ki buluşmaya beni de davet etmezseniz hiç birinizi eve almam ona göre :umursamaz:
kıskandığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bende evde çamaşır sepetim, ütü masam ve bumburuşuk 18 gömlekle çok daha keyifli bi gün geçirdim :dilcikar:
çok çok güzel bir buluşma kızlar...sizin samimiyetinizle böyle bir yer birleşince çok anlamlı olmuş...
Burcum,hemşom gel de buralarda da çekilelim ya resim...
bana bakın üçünüze de söylüyorum bundan sonra ki buluşmaya beni de davet etmezseniz hiç birinizi eve almam ona göre :umursamaz:
kıskandığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bende evde çamaşır sepetim, ütü masam ve bumburuşuk 18 gömlekle çok daha keyifli bi gün geçirdim :dilcikar:
çok çok güzel bir buluşma kızlar...sizin samimiyetinizle böyle bir yer birleşince çok anlamlı olmuş...
Burcum,hemşom gel de buralarda da çekilelim ya resim...
Amanınnnn ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Pasaklı Miniğim bizi mi kıskanmış. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Sana davet mi gerek kuzum, her zaman isteriz yanımızda ol, keşkem hepimiz bütün buluşmalarda bir arada olabilsek. :1hug::1hug::1hug:
Yine, yine, yine yapacağız ona geleceksin o zaman tamam mı? :lepi:
kocamı bırakıp gelemem demez miydin :dilcikar: yoksa çok isteriz senin gelmeni :mymeka:
havalar düzeldi bak ne buluşmalar yapıcaz :jeyyar:
ne kıskancam sizi bee hahahhahaaayyt :dilcikar:
:umursamaz: Bilmiyorum kızlar :umursamaz: ajandama bakmam lazım :umursamaz:
çok ısrar ederseniz gelmeye çalışırım belki :umursamaz: sempatiksalakcinni
eda yok öle artık kocamı bırakıp gelemem falan biliyorsun bana anlattırma şinci burada, bir derdim vara tanışmasın güzide topiciniz bayanssulusmile