- Konu Sahibi BolSekerli
Perşembe günü kar'a yaptığımız ziyarette sözleştiğimiz üzere, bugün Hz. Yuşa ve Aziz Mahmud Hümayi Hazretleri'nin türbelerini ziyaret ettik, özlempau, ben ve lady34... Yine harika bir gündü. Bol bol ibadet ettik. Çok huzurlu bir ortam vardı iki türbede de. Beykoz'da balık ekmek ve Üsküdar Sahil'de waffle'larımızı yedikten sonra, cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook zor da osla birbirimizden ayrıldık... Eda'yla vapura bindiğimde uyumak üzeredeydim artık. Sabah'ın 9'undan beri Anadolu Yakasını fethetmiştik çünkü. E bu buluşmamızın fotoğraflarını paylaşalım artık dedik... En kısa zamanda yeniden görüşeceğiz inşallah...
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ışte Resimler... Alıntı yapmayalım kızlar...
ımageshack'te bir sorun var bütün resimleri ekleyemedim, ay şimdi bayılıjammm
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
RESıMLER GıTTıııııı
ışte Resimler... Alıntı yapmayalım kızlar...
ımageshack'te bir sorun var bütün resimleri ekleyemedim, ay şimdi bayılıjammm
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
RESıMLER GıTTıııııı
Son düzenleme: