- 27 Mart 2008
- 6.992
- 0
oohhh maşallah hamarat destina ya işleri bitirp gelmiş alkisalkisalkis
Amasya'nın Merzifon ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan bir kadın, yaptırdığı tahlilde 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmesinin ardından cinsel organına şiş sokarak çocuğunu düşürmek istedi
anaaaaaaaa kadına bakkkkkkk :1shok: devamı:
AMASYA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Merzifon'da yaptırdığı tahlil sonucu 5 haftalık hamile olduğunu öğrenen evli ve bir çocuk annesi S.S., 'ekonomik durumunun iyi olmadığı ve doğacak bebeğine bakamayacağı' gerekçesiyle örgü şişi ile cinsel organından kendisini birkaç defa şişleyerek çocuğunu düşürmek istedi.
Kanama çoğalınca eşine haber veren kadın, eşi tarafından Merzifon Karamustafapaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan ilk kontrollerde bebeğin zarar görmediği tespit edildi.
Hastanede tedavi edilen kadının cinsel organının üst tarafında çok sayıda parçalı kesik oluştuğu öğrenildi.
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizzemusuuuuuuuuuuuuuummmmm alkisalkisalkis
Şeniz
Şeniz Şeniz
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance::dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
anaaaaaaam nerden çıktın senŞeniz
delikafaduldenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yok miniğim eşimin iş yemeği var
büyük oğlum sevgilisiyleymiş yerde gelir
küçükle ben varım oda sadece tavukla döner bide köfte seviyo
bu üçünden birini yaparım gari
la miniik o yumurtalı ıspanak olmasın ben severim onucokacimcoook
biliyom Şeniz :asigim:
yoksa gecenin bi vaktı çok uykun gelmişken beni dinlemezdin Şeniz
eşşek gibi çalışıyom
çok seviyolar beni burda akannehir
:1shok: zemusss
nihayet geldii :lepi: Şeniz Şeniz Şeniz
ay şeker hep seni bulur bee akannehir
he onu mu didin kilot kaydirigubbakcemile3 seni beenmii keleboşu beeni temizlik yapi yemek yapii cemremdiyo keleboş bana bakar :ecrin_bebek: sen habire gezersin cemrenin işine yaramazsın
destişim gördüm zemuszemus hihoyyyt
ay organicim şikerim dün akşam bende okudum bu haberi içim kalktı resmen ya bu ne vahşet akannehir
cemre abla oğlunun 25den büyük olma ihtimali varmıkine:gitme:geçt gitti biraz izi kaldı kelebeğimopuyorumnanaktan
la sen kısmetmi arıyosun yoksa ne etsemki oğlumu sevgilisinden ayırmak için hain planlarmı yapsam acepkötükedihüso
uzun boylu esmer 25 yaş üstü yokmu:kedi:ay ben onu sana mı ayarlıcaktım akannehir unuttum :roflol:
kim kaparsa onundur artık -tatlicadiarzu-
sen kenan tipli herif istiyon yok öle çevremde mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:
eyvah keleboş cemrelere gelin gidiyo
ya gercek olursa abooo :roflol:
gelin kaynana hiç bi pohunuzu dertleşemessiniz burda :roflol:
kaydirigubbakcemile3ikinci üyelik alır anlatırız artık leydim:roflol:
benide sevinmi :gitme:kaydirigubbakcemile3 güneş batarken ardında tepelerin geldi veda zamanı teletabilerin :roflol:
eda seni de sefiyorum hemde çooook :asigim:
bu topicte sefmediğim kimse yokki benim iyiki varsınız hihoyyyt
çok az gelenler oluyo artık eskisi gibi uğramayanlar onları çok özlüyorum :gitme:
canımsın sen canım Şeniz
zibidik çünkü o :dilcikar:
ebet ya nerde :uhm: umarım iyidir
ne zaman dedi beenmediini
benide sevinmi :gitme:
o kadar istemiyorsa bebeği
doğursun isteyen birine versin...Allah Allah çözüm mü bu yani?
Bana versin gözüm gibi bakarım
Nuran nerde gelmedi bugün hiç
akannehir:1shok:Amasya'nın Merzifon ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan bir kadın, yaptırdığı tahlilde 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmesinin ardından cinsel organına şiş sokarak çocuğunu düşürmek istedi
anaaaaaaaa kadına bakkkkkkk :1shok: devamı:
AMASYA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Merzifon'da yaptırdığı tahlil sonucu 5 haftalık hamile olduğunu öğrenen evli ve bir çocuk annesi S.S., 'ekonomik durumunun iyi olmadığı ve doğacak bebeğine bakamayacağı' gerekçesiyle örgü şişi ile cinsel organından kendisini birkaç defa şişleyerek çocuğunu düşürmek istedi.
Kanama çoğalınca eşine haber veren kadın, eşi tarafından Merzifon Karamustafapaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan ilk kontrollerde bebeğin zarar görmediği tespit edildi.
Hastanede tedavi edilen kadının cinsel organının üst tarafında çok sayıda parçalı kesik oluştuğu öğrenildi.
doğru didin:umursamaz:ay şeker hep seni bulur bee akannehir
he onu mu didin kilot kaydirigubbakcemile3 seni beenmii keleboşu beeni temizlik yapi yemek yapii cemremdiyo keleboş bana bakar :ecrin_bebek: sen habire gezersin cemrenin işine yaramazsın
keleboş mu ef işi yapcek :dilcikar:
o anca saçını ütüler başka bişi yapmaz :roflol::roflol:
akannehir:1shok:
doğru didin:umursamaz:
ben saç ütülemem bi kerem makinem var düzleştiririm:dilcikar: