Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok mutluyum senağlama
terfi aldım yaaa şok oldum beklemiyordum
çok şükür Rabbime yaaa :Saruboceq:
sevincimi ilk sizinle paylaştım
şimdi koceme sölücem :lepi:
hadi kaçtım ben![]()
ne güzel bi haber buuu:lepi::hooray::hooray:kızlar çok mutluyum senağlama
terfi aldım yaaa şok oldum beklemiyordum
çok şükür Rabbime yaaa :Saruboceq:
sevincimi ilk sizinle paylaştım
şimdi koceme sölücem :lepi:
hadi kaçtım ben![]()
teprik ederim lady boshayallersmile
artık bi terfi baklavası ısmarlarsın topiğe :lepi:
günaydın nuranımmmmmm Şeniz
anaa ladyy teprik ederiimm canım
başarılarının devamını dilerimmmm
hayırlı olsun yeni rütben tatlışıımmm
ŞenizŞenizhoşgeldin bebişim:asigim:kız hala üşüyonmu sen kıyamam gülüm kansızlıkta var herhalde sende bilmiyorumkismileGünaydıııııındıdıdıdıdıdııddııdıddıdıdıdı eyvahedigeldismile
Buz gibi burası, her yer bembeyazzz ayrıca çok feci rüzgar var bi de üstüne ben hasta oldum:sinifsinif:
Edam tebrik ederim kuzum emeğinin karşılığını aldın demek
çok sevindim bu güzel haberi duyduğuma meleğim :asigim: Şeniz
amanin prenses anneside gelmiş hoşgeldin leylacım nasılsınŞeniz:asigim:günaydın kızlar,
ladyim canım benim çok sevindim senin adına tebrik ederimŞeniz
ŞenizŞenizhoşgeldin bebişim:asigim:kız hala üşüyonmu sen kıyamam gülüm kansızlıkta var herhalde sende bilmiyorumkismile
amanin prenses anneside gelmiş hoşgeldin leylacım nasılsınŞeniz:asigim:
Şenizsağol canımcım bende iyiyim evdeyim bugün temizlik günüm yardımcı kadın gelecekti onu bekliyom dip köşe temizlik yapacamboshayallersmileburasıda çok soğuk şiddetinden kar atıştırıyor şöyle bi lapa lapa yağmadı gitti
günaydın çitosum şükür iyiyiz biz :kedi:
sen nasılsın
canım benim buralarda olsan yada ben orda yaşıyor olsam koşar gelir yardım ederdim sana :1hug:kıyamam yorma sen kendini bırak dağınık olsun ev siz iyi olun yeterki:CüvCüv:ah ah benim eviminde temizliğe ihtiyacı var ama yapacak yok bilmiyorumkismile
:teselli:canım ya okudukça inanki çok üzülüyom sana allah yardımcın olsun bebişim para kolay kazanılmıyor malasef mafoldumbencanikom matbanın ismini versende bi görsem çalıştığın yeriohaoldumsmileçitosum cıpstırıkım evet kansızlıkta var bende accık ama burası gerçekten çok soğuk
matbaadaki herkes yanıma uğradığında hasta olacaksın burada, burası buz gibi, ooo buranın sokaktan bir farkı yok üşümüyor musun falan diyor
döner kapı var tam önümde giriş komple cam, ısıtamıyorum burayı bir görsen halimi mafoldumben
bi ara bizim matbaanın sitesine gir de bak oradaki videoya görürsün girişin nasıl bir yer olduğunu :gitme:
ooh mis olcek evin desene kolay gelsin çitosum zemuszemus
leylam sen yorma sakın kendini :1hug: prensesine de kendine de iyi bak, evin işleri hallolur bi şekilde Şeniz
bende ondan dokunmuyorum biyere canım
mehmet sağolsun arada temizliyor ama iyi bi temizlik şart
mirayım ayrıca elektirikli ısıtıcın yokmu
yada konuş yerini değiştirsinler tamam girişte olman lazım ama en azından konumunu üşümeyeceğin şekilde ayarlasınlar