sen en çok sevgilinin yaptığına üzüldün demi
takma diyecem ama olmaz seviyorsan takarsın
off ne desemki
hiç bu duruma strateji falanda üretemem:gitme:
solar tabi o nee laaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismileohaoldumsmileakannehirohaoldumsmileakannehir:1shok:
off ki ne oofffffff
ne oldi rengin soldi
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmilehoff ya duygu semaş cemrem geldiler
ama şimcik yoklar
kar mı yağii :1ninca:
ağlama canım ya vardır sevgilinin bi sıkıntısı derdiiPatronum ile tamamen bir yanlış anlama yüzündne çok fena bozuştuk. aynı projede çalıştığım sevgilim proje ile ilgili bir detaya kızıp yüzüme telefonu kapattı. çok sinirlendim valla. kaç saattir gözümün yaşı dinmedi
ebruli sende onun gibiysen biraz anlamaya çalış stresini
ama telefonu yüzüne kapatasını gerektirecek bi durumda yok hani
bunu konuş sevgilinle telefon konusunda tavrını koy
hımm projenin stresinden olmuş ozamnnyok yok nurancım banadır. Çünkü bizim proje biraz değişik ve radyo yayını falanda var işin içinde. Bazen tahamül edemiyorum onun gibi ben de...
neseben kaçtım ders çalışayım birazcıkbilmiyorumkismile
elbette tatlım. Akşam özellikle konuşacağım bu konuyu. sanırım ben bu tavırdan ne kadar rahatsız olduğumu net bir şekilde anlatamadım. Akşam olsun bakalım yarın sabah paylaşacağım sizinle yine.
Çok saolun ama dinlediğiniz için....opuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi:
konuş anlat sevmiyorum tlf üzüme kapanmasını de
sana aynısı yapılsa hoşuna gitmez tabikii diye örnek de verboshayallersmileboshayallersmile
:çok üzgünüm:Patronum ile tamamen bir yanlış anlama yüzündne çok fena bozuştuk. aynı projede çalıştığım sevgilim proje ile ilgili bir detaya kızıp yüzüme telefonu kapattı. çok sinirlendim valla. kaç saattir gözümün yaşı dinmedi
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/342966-ssayanlar-bakarmisinz.html
bey abimiz yardım istemiş kızlar
bir el atın isterseniz
ben anlamam pek bu işlerden:sm_confused:
layd şimdilik elimizde bunlar kaldı
işini görmezmi
Tanrıça nerede bulusalım şeker, ister şimdi ister hafta sonu. isterseniz birlikte belirleceğimiz bir tarih. Gidelim açalım bir şarap.Kız kıza mutlu mutlu içelim:)
Lady yaaaa valla çok üzdüler beni bugünKız kıza arkadaşlarımı alıp bir gidip içesim geldi. hadi toplanıp gidelim:)
ebruuu hadi gidelim valla yaaa :dündenrazımiraysmile:
Tanrıça nerede bulusalım şeker, ister şimdi ister hafta sonu. isterseniz birlikte belirleceğimiz bir tarih. Gidelim açalım bir şarap.Kız kıza mutlu mutlu içelim:)
boshayallersmile
melül melül bakan üyecikboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
:gitme::gitme::gitme:sen niye melül melül bakıyosun bakimmm. Yakınsanız bjk a gidelim bir beerport a :)
bu telefon yüze kapatmakta yeni moda sanırım.....
bir benimkisi var sınıyordum
demek seninkide kapattı.ha...
dengesizler.....ben defalara konuştum yine aynı zalak hareketi yapıyor.....olanda bana oluyor.....sinirlerim bozuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?