• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

sen en çok sevgilinin yaptığına üzüldün demi
takma diyecem ama olmaz seviyorsan takarsın
off ne desemki
hiç bu duruma strateji falanda üretemem:gitme:

evet gerçekten çok üzüldüm. Çünkü o kadar düzgün, eğitimli, kültürlü bildiğim bir adamın benim telefon kapatmaya tahamül edemediğimi bildiği halde bunu yapması çok zoruma gitti.

nerede benim o elegant sevgilim dedim ya:(

ohaoldumsmileakannehir:1shok:
off ki ne oofffffff:delphin:

ne oldi rengin soldi:delphin:
solar tabi o nee laaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismileohaoldumsmileakannehir

hoff ya duygu semaş cemrem geldiler
ama şimcik yoklar :delphin:

kar mı yağii :1ninca:
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Patronum ile tamamen bir yanlış anlama yüzündne çok fena bozuştuk. aynı projede çalıştığım sevgilim proje ile ilgili bir detaya kızıp yüzüme telefonu kapattı. çok sinirlendim valla. kaç saattir gözümün yaşı dinmedi:(
ağlama canım ya vardır sevgilinin bi sıkıntısı derdii
sana değildir kızgınlığı belkiboshayallersmile

yok yok nurancım banadır. Çünkü bizim proje biraz değişik ve radyo yayını falanda var işin içinde. Bazen tahamül edemiyorum onun gibi ben de...

ebruli sende onun gibiysen biraz anlamaya çalış stresini
ama telefonu yüzüne kapatasını gerektirecek bi durumda yok hani
bunu konuş sevgilinle telefon konusunda tavrını koy

ebruli sende onun gibiysen biraz anlamaya çalış stresini
ama telefonu yüzüne kapatasını gerektirecek bi durumda yok hani
bunu konuş sevgilinle telefon konusunda tavrını koy

elbette tatlım. Akşam özellikle konuşacağım bu konuyu. sanırım ben bu tavırdan ne kadar rahatsız olduğumu net bir şekilde anlatamadım. Akşam olsun bakalım yarın sabah paylaşacağım sizinle yine.

Çok saolun ama dinlediğiniz için....opuyorumnanaktan

yok yok nurancım banadır. Çünkü bizim proje biraz değişik ve radyo yayını falanda var işin içinde. Bazen tahamül edemiyorum onun gibi ben de...
hımm projenin stresinden olmuş ozamnn
konuş sevgilinleebilmiyorumkismile
ama tlfnu herneolursa olsun kapatma yüzüme dee :kedi:

neseben kaçtım ders çalışayım birazcıkbilmiyorumkismile

:a015::a015:iyi çalışmalar:a015:

elbette tatlım. Akşam özellikle konuşacağım bu konuyu. sanırım ben bu tavırdan ne kadar rahatsız olduğumu net bir şekilde anlatamadım. Akşam olsun bakalım yarın sabah paylaşacağım sizinle yine.

Çok saolun ama dinlediğiniz için....opuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi:
konuş anlat sevmiyorum tlf üzüme kapanmasını de
sana aynısı yapılsa hoşuna gitmez tabikii diye örnek de verboshayallersmileboshayallersmile

:lepi::lepi::lepi:
konuş anlat sevmiyorum tlf üzüme kapanmasını de
sana aynısı yapılsa hoşuna gitmez tabikii diye örnek de verboshayallersmileboshayallersmile

bu durumun beni üzdüğünü bile bile yapmasına incindim. Empati kurabilen bir kişilik olduğunu düşünüyordum. Bazen böyle ters köşeye yatırıyor :(

Patronum ile tamamen bir yanlış anlama yüzündne çok fena bozuştuk. aynı projede çalıştığım sevgilim proje ile ilgili bir detaya kızıp yüzüme telefonu kapattı. çok sinirlendim valla. kaç saattir gözümün yaşı dinmedi:(
:çok üzgünüm:
canım yaa mafoldumben
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/342966-ssayanlar-bakarmisinz.html

bey abimiz yardım istemiş kızlar
bir el atın isterseniz
ben anlamam pek bu işlerden:sm_confused:

layd şimdilik elimizde bunlar kaldı
işini görmezmi :delphin:

nedir bu aşk ve dertler
giremiyom da :bbo:

elinde kalan nedir :bbo:

Lady yaaaa valla çok üzdüler beni bugün:( Kız kıza arkadaşlarımı alıp bir gidip içesim geldi. hadi toplanıp gidelim:)

Tanrıça nerede bulusalım şeker, ister şimdi ister hafta sonu. isterseniz birlikte belirleceğimiz bir tarih. Gidelim açalım bir şarap.Kız kıza mutlu mutlu içelim:)

yeni gördüm bende. Hemen verdim desteğimi, eminim çok güzel olacak.

bu arada 9 şubat dünya sigarayı boykot günü içinde açtım bir topic. TR de her gün 295 kişi ölüyor sigaradan. Belki dedim 295 kişi toplarız ama olmadı:( Çok üzüldüm.

boshayallersmile

Lady yaaaa valla çok üzdüler beni bugün:( Kız kıza arkadaşlarımı alıp bir gidip içesim geldi. hadi toplanıp gidelim:)

ebruuu hadi gidelim valla yaaa :dündenrazımiraysmile:

Tanrıça nerede bulusalım şeker, ister şimdi ister hafta sonu. isterseniz birlikte belirleceğimiz bir tarih. Gidelim açalım bir şarap.Kız kıza mutlu mutlu içelim:)

melül melül bakan üyecikboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

bu telefon yüze kapatmakta yeni moda sanırım.....
bir benimkisi var sınıyordum
demek seninkide kapattı.ha...

dengesizler.....ben defalara konuştum yine aynı zalak hareketi yapıyor.....olanda bana oluyor.....sinirlerim bozuluyor..

sen niye melül melül bakıyosun bakimmm. Yakınsanız bjk a gidelim bir beerport a :)
:gitme::gitme::gitme:
yuk ben o kka yakın deelimmafoldumben
tee antalyadayımboshayallersmile
bu telefon yüze kapatmakta yeni moda sanırım.....
bir benimkisi var sınıyordum
demek seninkide kapattı.ha...

dengesizler.....ben defalara konuştum yine aynı zalak hareketi yapıyor.....olanda bana oluyor.....sinirlerim bozuluyor..

boshayallersmile
hoşgelmişin kuzum:asigim:

Back