- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler gitmiş........herkese iyi yolculuklar herkes evine sag salim ulaşsın inşallah......
herkeşe günaydınlarrrropuyorumnanaktangünaydıdıdıdıdıdıdııııınn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
herkeşe günaydınlarrrropuyorumnanaktan
minikim çokmu üşüdün anacım dıdııı çekmişin:1hug: Şeniz :asigim:
kaloriferler yanmıyormu yoksa cimri patronun şimdide yakıt tasarrufunamı girdi:mymeka:
:1hug:canım kıyamam sana evet çok soğuk bizim burda kar yağmadı ama kuru ayazı çok eyvahedigeldismileiçine içlik felan giy artık kuşum yün içlikler oluyor sıcak tutuyor insanı ben bekarken giymezdim annemde kızardı bana giysene diye bende öff anne ben yaşlımıyım içlik giyecek ya diye mızıldardımkaydirigubbakcemile3şimdi giyiyorum ama ah ahh rahmetli annecim nur içinde yatsın ne kadar haklıymış :gitme:belin başın sıcak tutar derdi:asigim:Çitosuuuum :asigim:
klimalar çalışıyor çitosum çalışıyorda binanın girişini ısıtmıyor
yanımda ufak bi fanlı ısıtıcım da var ama hava buz gibi yetmiyor işte mafoldumben
:1hug:canım kıyamam sana evet çok soğuk bizim burda kar yağmadı ama kuru ayazı çok eyvahedigeldismile içine içlik felan giy artık kuşum yün içlikler oluyor sıcak tutuyor insanı ben bekarken giymezdim annemde kızardı bana giysene diye bende öff anne ben yaşlımıyım içlik giyecek ya diye mızıldardım kaydirigubbakcemile3 şimdi giyiyorum ama ah ahh rahmetli annecim nur içinde yatsın ne kadar haklıymış :gitme:belin başın sıcak tutar derdi:asigim:
yok çitosum yok soğuğa yiğitlik yapılmaz
ben üşürsem giyinirim valla kat kat kimseye de bakmam yani
yün içlik bulamıyorum ya yün çoraplarım vardı kayboldu nerede bilmiyorum
kocike diyorum gittiğin yerlerde bi bak askeri malzeme satan yerlerde oluyor yünlü içliklerin iyisinden, al diyorum ama bulamadı bulsa hem kazağın içine hem ayaklarıma giyicem valla
donuyorum burada hasta olcam en sonunda :gitme:
ayy kuzum istediğin yün kazak olsun bedenini söyle ben sana yolliyim
erzurumda adım başı satılıyor kaydirigubbakcemile3
haa herkeze günaydın bu aradaolumunekankayizsmile
selam kızlar
pasaklım sen buraya gel en iyisi hamam gibi peteklere el değmiyodu sabhtan beri onla uğraşıyorum kazanın ayarları yüksekmiş indim adam telefonda tarif etti ben ayarladım
gel pasaklım gelllllll çayımda varrrrr sıcacıkkk
duygu kız niye isyanlardasın saat 1 olmuş bile akşamda oluverir kuzum