- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nereus çalışıcam yuvarlanıcam :gitme: :gitme: -tatlicadiarzu-
kıskandırma len beni![]()
link atsaydın ya kuzum boshayallersmileedam o günlük kapandı da kazen başka bi günlük açmış linkini kapattığı günlüğe de yazmış
yeni günlüğümüz daha güzel kuzucm zemuszemus
ama ama sizde yazın çok tatil alcaksınız benim yaz tatilim bir ay olcak altı üstü
onuda 40 gün yaparsam oohh ne güsel oluur opuyorumnanaktan
yarıyıl tatili etkiliyor bizi fıstıkıımmm boshayallersmile
10 gün tatil ama işte yine kesiyorlar alsanaalsanasmile
ay keşkem sizide etkileseymiş :gitme:
denetçiler tam olarak napar?
denetçiler tam olarak napar?
internette böyle açıklamışlar
gerçekten denetçi olsaymışım yaa :roflol: :roflol:
Gizli müşteri veya daha doğru bir tanımla gizli denetçi, özellikle özel sektörde müşteriye doğrudan hizmet veren çok şubeli firma şubelerine sıradan bir müşteri olarak girerek hizmet kalitesini değerlendiren görevli. Gizli denetçiler denetledikleri birimde firmanın öngördüğü düzeyde hizmet verilip ...
Gizli müşteri veya daha doğru bir tanımla gizli denetçi, özellikle özel sektörde müşteriye doğrudan hizmet veren çok şubeli firma şubelerine sıradan bir müşteri olarak girerek hizmet kalitesini değerlendiren görevli. Gizli denetçiler denetledikleri birimde firmanın öngördüğü düzeyde hizmet verilip verilmediğini, müşteri ile ilgilenilip ilgilenilmediğini araştırarak durumu bağlı bulundukları merkeze raporlarlar. Bazı durumlarda gizli denetçiler bağlı bulundukları firmalarla direk değilde taşaron araştırma şirketleri ile çalıştıkları için farkında olmadan rakip ticari kuruluşlarının müşteri hizmet yapısı hakkında rakip firmaya bildirim raporu sunduklarından habersizlerdir! Teknik olarak bazı durumlarda hukuki olarak bu durumun tanımı sanayi casusluğu olarak tanımlanır.Kategori:Meslekler Kategori:Casusluk Kategori:İletişim
link atsaydın ya kuzum boshayallersmile
bizim 15 gun la yıllık izin
nen memnunıyetsızsın sen be laelaelaelaelae
evvveet bayanlar baylar şu elimde gördüğünüz tarak 1 lira olup
onu alana yanında hediye birde keller için dişsiz tarak veriyoruz
la kalabalığı gördüm reklam yapiim dedim
istanbulda vapurda eskiden böyle ürün satanlar olurdu
şimdi pek göremiyorum
:1ninca:evvveet bayanlar baylar şu elimde gördüğünüz tarak 1 lira olup
onu alana yanında hediye birde keller için dişsiz tarak veriyoruz
la kalabalığı gördüm reklam yapiim dedim
istanbulda vapurda eskiden böyle ürün satanlar olurdu
şimdi pek göremiyorum
:roflol: :roflol:internette böyle açıklamışlar
gerçekten denetçi olsaymışım yaa :roflol: :roflol:
Gizli müşteri veya daha doğru bir tanımla gizli denetçi, özellikle özel sektörde müşteriye doğrudan hizmet veren çok şubeli firma şubelerine sıradan bir müşteri olarak girerek hizmet kalitesini değerlendiren görevli. Gizli denetçiler denetledikleri birimde firmanın öngördüğü düzeyde hizmet verilip ...
Gizli müşteri veya daha doğru bir tanımla gizli denetçi, özellikle özel sektörde müşteriye doğrudan hizmet veren çok şubeli firma şubelerine sıradan bir müşteri olarak girerek hizmet kalitesini değerlendiren görevli. Gizli denetçiler denetledikleri birimde firmanın öngördüğü düzeyde hizmet verilip verilmediğini, müşteri ile ilgilenilip ilgilenilmediğini araştırarak durumu bağlı bulundukları merkeze raporlarlar. Bazı durumlarda gizli denetçiler bağlı bulundukları firmalarla direk değilde taşaron araştırma şirketleri ile çalıştıkları için farkında olmadan rakip ticari kuruluşlarının müşteri hizmet yapısı hakkında rakip firmaya bildirim raporu sunduklarından habersizlerdir! Teknik olarak bazı durumlarda hukuki olarak bu durumun tanımı sanayi casusluğu olarak tanımlanır.Kategori:Meslekler Kategori:Casusluk Kategori:İletişim
wayy canınca seni gidi casus seniiii:jeyyar: