• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

günaydın kızlar nasılsınız zemuszemus ayy ben bi rüya gördüm hayra çıkarsın Allah rüyamda nişanlım evlenmiş bi başkasıyla mafoldumben ama benlede hala nişanlı dışarı çıkmışız ikimizin elinden tutuyo ben ağlicam zor tutuyorum kendimi mafoldumbensahil kenarına gelmişiz koca koca dalgalar ben yanlarından ayrılıyorum ağıyorum sonra dönüp çantamı alıyorum ondan intihar etcekmişim dalgalar üzerime üzerime geliyo ama korkuyorum o ara telefonun alarmıyla uyandım ama psikoljim bozuldu resmenakannehir

nuranım akşam yaptım perişanımı

PERıŞAN KURABıYE

* 1 paket margarin ( oda sıcaklığında yumuşamış)
* 2 yumurta
* 1.5 su bardağı şeker
* kabartma tozu - vanilya
* 1 çay bardağı kuru üzüm
* 1,5 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
* aldığı kadar un
* 1 yemek kaşığı sıvı yağ
YAPILIŞI : margarin,sıvı yağ,şeker,yumurta,kabartma tızu ve vanilyayı önce kaba koy yoğur sonra yavaş ununu koy en son hamur haline geldiğinde ceviz ve üzümü at hamurun her tarafına dağılsın sonra koparıp yamuk yumuk ben elimle yamulltum tepsiye at 180 derecede pişir.afiyet olsun netten bide resim buldum canım koyuyorum yalnız bu kurabiye bayatladıkça güzel oluyo
cokacimcoook

f6802a9358d8303c873f70eb05c0f145.jpg

ŞenizŞeniz

nasılsın nuranım tatlımolumunekankayizsmile
iyiyim duyguşum sen nasılsınŞeniz

günaydın kızlar nasılsınız zemuszemus ayy ben bi rüya gördüm hayra çıkarsın Allah rüyamda nişanlım evlenmiş bi başkasıyla mafoldumben ama benlede hala nişanlı dışarı çıkmışız ikimizin elinden tutuyo ben ağlicam zor tutuyorum kendimi mafoldumbensahil kenarına gelmişiz koca koca dalgalar ben yanlarından ayrılıyorum ağıyorum sonra dönüp çantamı alıyorum ondan intihar etcekmişim dalgalar üzerime üzerime geliyo ama korkuyorum o ara telefonun alarmıyla uyandım ama psikoljim bozuldu resmenakannehir

nuranım akşam yaptım perişanımı

PERİŞAN KURABİYE

* 1 paket margarin ( oda sıcaklığında yumuşamış)
* 2 yumurta
* 1.5 su bardağı şeker
* kabartma tozu - vanilya
* 1 çay bardağı kuru üzüm
* 1,5 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
* aldığı kadar un
* 1 yemek kaşığı sıvı yağ
YAPILIŞI : margarin,sıvı yağ,şeker,yumurta,kabartma tızu ve vanilyayı önce kaba koy yoğur sonra yavaş ununu koy en son hamur haline geldiğinde ceviz ve üzümü at hamurun her tarafına dağılsın sonra koparıp yamuk yumuk ben elimle yamulltum tepsiye at 180 derecede pişir.afiyet olsun netten bide resim buldum canım koyuyorum yalnız bu kurabiye bayatladıkça güzel oluyo
cokacimcoook

f6802a9358d8303c873f70eb05c0f145.jpg

şekerim günaydınŞeniz
o nasıl rüyaymış öylee:gitme:ohaoldumsmile
Allah hayra çıkarsınn
bozma hiç piskolojiniŞenizŞeniz

tarif için çok tşk canımŞenizcokacimcoookŞeniz
nefis görünüyor
ellerine sağlıkkkcokacimcoook
şurdan alayım accukcokacimcoookcokacimcoook

Günaydın güzelleeer a.s.

organikk bu kurabiye çok güzel görünüyor kuş üzümü filan tam benlik :kedi:
hamurunun kıvamının nasıl olması gerekiyor :uhm:

Günaydın güzelleeer a.s.

organikk bu kurabiye çok güzel görünüyor kuş üzümü filan tam benlik :kedi:
hamurunun kıvamının nasıl olması gerekiyor :uhm:

bildiğin kurabiye hamuru canım kulak memesi kıvamında bide içine kuş üzümü değilde kuru üzüm koyun resimde netten buldum buna benziyo ama içine renkli bişilerde koymuşlar resimlerde kuzum bayanssulusmile

bambik hoşgeldinnhihoyyyt nassın canımolumunekankayizsmile

hoşbuldum nuranımm Şeniz

bildiğin kurabiye hamuru canım kulak memesi kıvamında bide içine kuş üzümü değilde kuru üzüm koyun resimde netten buldum buna benziyo ama içine renkli bişilerde koymuşlar resimlerde kuzum bayanssulusmile

tamam organiğimm bende yapıcam çok güzel görünüyo cokacimcoook
bugünde orucum canım çekti hee cokacimcoook
akşama yaparım belki :ecrin_bebek:

patron sinirli ben kaçayım
bana patlamasıneyvahedigeldismile

:a015::a015:

Hoşbulduk bambikimzemuszemus
Nişan çok güzel geçti. Profilime bir kaç tane ekledim. Henüz albüm yapmadım ama. Müsait olunca onu da yapacağım... sen nasılsın a.s.

duygusalım adaşım...hayırlı ugurlu olsun....allah mutluluk versın agzınızın tadını bozmasın....:lepi:Şeniz

organık ruyan hayırlara gelsın....kurabıye margarın yumuşak olcak dimi....eritilmiyecek.....bide ben deneyim....yerimseniben

derın hoş bulduk....kuzum.....nasılsın...opuyorumnanaktan

bammık sende hoş geldin.......zemuszemus

nuranım iyiyim bitenem......hadi sen işine dön.......zalak patronlar.......sinirleri hiç geçmez zaten.....alsanaalsanasmile

Back