cağol canım benim teşekkürler bal küpüümm
dikkat ettim ama oldu yine
bilmezmiyimm canıımmm aynı şeyleri yaşıyorumm
ve seni çok iyi anlıyorumm
kançiçeği organik marhabaa opuyorumnanaktan
valla benimde halim yok halam geldi şırıl şırıl yatıp uyumak istiyom bende akannehir
merhabaaolumunekankayizsmile
valla benimde halim yok halam geldi şırıl şırıl yatıp uyumak istiyom bende akannehir
:lepi:tmm ozaman bldmmm yerleştm bileekaydirigubbakcemile3
çitosum gelmiş:asigim:Şenizbilmiyorumkismilekimsecikler yukk nerdesiniz kızlarrrohaoldumsmile
şekeriim bidemen olumunekankayizsmileŞenizbende geldim
sağol pasaklımŞenizçitosum nerelerdesin sen gittin mi doktora :1hug:
Efuli hoşgeldin aramıza a.s.
Nuranım afiyet olsun bebem yemeğini ye de gel zemuszemus
nereusum özel sektörde çalışmak zor ya bende seninle aynı durumdayım hasta olduğumda doktor rapor verse bile, kullanamıyorum raporumu kıyamet kopuyor burada maalesef
oşınım oşınımm sana da afiyet olsun
dondurulmuş pizzalardan al ye hem çabuk hem lezzetli oluyor :lepi:
ŞenizŞenizsenin haberin yok galiba oşııınnnn
böcükk yok yok dioduu burdayken buldu koca
spidi yok yok diodu burdayken buldu koca
nuriş yok yok dio kısmetleri açıldı, ilerleyen günlerde uygun biri olcek inşallahhsositososito
eda nurişten sona birine başka birini ayarlıcaktı ama kim olduğunu bilmiyomm bilmiyorumkismile
hıımmmm şimdilik aklıma gelenler bunlarr
çitoossssssss Şeniz
organiiiikkkkkkkk Şeniz
geçmiş olsunŞenizvalla benimde halim yok halam geldi şırıl şırıl yatıp uyumak istiyom bende akannehir
nabere kızlarrr???opuyorumnanaktan
sağol pasaklım opuyorumnanaktan
hoşgeldin derinimmm opuyorumnanaktan
nuran senide görüyom hoşgeldinnn bayanssulusmile
hoşbulduk kızlarr...:1hug:
bugün biraz daha iyiyim.
emel teyzemle dışarı çıktı bende iş yaptım şimdi oturdum hafta sonu misafirim var annem de gelecek!
neler yapsak diye düşünüyorum!:1rolleyes:
benim eşim süreklii şunu yapın bunu da yapın diyee gezerr ortada kaynanam gibi...:dilcikar:
hoşbulduk kızlarr...:1hug:
bugün biraz daha iyiyim.
emel teyzemle dışarı çıktı bende iş yaptım şimdi oturdum hafta sonu misafirim var annem de gelecek!
neler yapsak diye düşünüyorum!:1rolleyes:
benim eşim süreklii şunu yapın bunu da yapın diyee gezerr ortada kaynanam gibi...:dilcikar:
Şeniz yemeğemi gelecekler kuzum çayamı
eğer yemeğe geleceklerse güzel bi ezogelin veya yoğurt çorbası,kürdan kebabı,pirinç pilavı barbunya veya nohut yeşil salata patlıcan salata tatlı olarak şekerpare veya etimek tatlısı
çaya geliyolarsa da zeytinyağlı yaprak sarma, mercimek köftesi peynirli börek tuzlu kurabiye ıslak kek ve perişan kurabiye bu perişan kurabiye dediğimi biliyomusunuz bilmiyorum yapımı en kolay kurabiye hamuru koparıp koparıp koyuyon tepsiye ceviz ve kuru üzümlü bayatladıkça güzel oluyo ayy canım çekti cokacimcoook
kız sen muğlada yaşıyomuşun temmuzun 10 unda bende geliyom muğlaya görümcemin düğünü var orda anacığım diyoki bende gelim sizle memleket görim bari tabii dedim zaten götürcektim seni bende ilkkez gelcem o taraflara inşallah hihoyyyt
kızlar ben geliyom birazdan
annecin mi gelcekkkhihoyyyt
özlemişindir annecinihihoyyyt
kolaysa geç sen yap diyiver bakalım ne dicek:dilcikar:
yatılı gelecekler bir gün kalacaklar bodrumdan.Şeniz yemeğemi gelecekler kuzum çayamı
eğer yemeğe geleceklerse güzel bi ezogelin veya yoğurt çorbası,kürdan kebabı,pirinç pilavı barbunya veya nohut yeşil salata patlıcan salata tatlı olarak şekerpare veya etimek tatlısı
çaya geliyolarsa da zeytinyağlı yaprak sarma, mercimek köftesi peynirli börek tuzlu kurabiye ıslak kek ve perişan kurabiye bu perişan kurabiye dediğimi biliyomusunuz bilmiyorum yapımı en kolay kurabiye hamuru koparıp koparıp koyuyon tepsiye ceviz ve kuru üzümlü bayatladıkça güzel oluyo ayy canım çekti cokacimcoook
kız sen muğlada yaşıyomuşun temmuzun 10 unda bende geliyom muğlaya görümcemin düğünü var orda anacığım diyoki bende gelim sizle memleket görim bari tabii dedim zaten götürcektim seni bende ilkkez gelcem o taraflara inşallah hihoyyyt
dalaman boshayallersmileyatılı gelecekler bir gün kalacaklar bodrumdan.
o yüzden hepsinden yapmak lazım tatlı tuzlu yemek....
organikim sen merkeze mi geleceksin düğüne?
ben dalamandayım...
herkese merhaba nasılsınız iyisinizdir
inşallah...
Pazar günü annemler geldi......14 ünde perşembe günü oğluşumun yaşgünü var ona geldiler
çok sevindim....
o yüzden fazala giremiyorum...yarın pasta hazırlıklarına başlarım..
hepinizi çook öptüm...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?