Cesur ve Güzeller

Günaydın kızlar,
mirayımı çok merak ettim, ne yaptı dün
nasıl geçti acaba

günayydınnn...
leylacığımm inşallahh iyi geçmiştirr.
sen nasılsın?

birazdan damlar ayrıntıları alırızzemuszemus

merhaba canım iyilik güzellik senden nbr?

Günaydın hepinize kızlar.
pasaklı pis kız naptın misafirlerinle bakamadın hiç.
eeee diğer hatunlar nasılsınız?

Günaydııııııııııııııııııınnnnn :lepi: hihoyyyt
Kızlar yorgunluktan ölüyorum uykusuzluktan gözlerim acıyor ama çok mutluuyuuuuuuum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Dün süperdi süpeeer hihoyyyt
Listemdeki herşeyi yetiştirdim yapmak istediğim herşeyi yaptım sonradan gelen beylerle (babam, görümcemin eşi, kuzenin eşi ve kocecim )14 büyük 2 bebek 2 çocuk vardı evde yaptıklarım silinip süpürüldü, bi kaç çeşitten azar azar bişiler kaldı sadece
Kayınvalidem gelemedi annesi ve kayınvalidesi ondaydı onlarda çok yaşlı bırakıp onları gelemedi :gitme:
Onunda dün bizimle olmasını çok isterdim, anneanne ve babaanne zaten gelemezdi yürüyemiyorlar hastalar vs onları bırakamadı
Yaptıklarımdan onlara da götürdüm bol bol yapmıştım herşeyi zemuszemus

Saat iki üç gibi gelmeye başladılar yavaş yavaş akşamda sekiz buçuk falandır gittiklerinde, hiç bu kadar uzun oturulmadı geçen aylardaki günlerde kaydirigubbakcemile3
neyse oturduk epeyce muhabbet ettik, en son böreğim ve kumpirim fırındaydı onlarda pişince sıcak sıcak masaya servis yaptım, amma çok çeşit yapmışsın ne gerek vardı uğraştın, abartmışsın falan dediler ama herkes neyi beğenirse yesin işte bol bol yaptım dedim zemuszemus
Tuzlular salatalar bitti tatlıları çıkardım bi şok daha geçirdiler, pastamı çok güzel süslemiştim, haşhaşlı tatlım vardı görüntüsü çok güzeldi, herkes kocasına da birer dilim götürdü ve herkes tarifini istedi, küçük görümcem haftaya bebeğinin doğum günü için bunu yapar mısın bana ben senin gibi tutturamam dedi zemuszemus dedim tabii ki yaparım sen merak etme zemuszemus
öle işte güzeldi yani, hepsi küçük diini yuttular
gün bitsin artık kimse miraya yetişemez daha toplanmayalım falan diye espriler havada uçuştu :jeyyar:
Ama en keyif aldığım cümle şuydu "Gelinimizde çok marifetliymiş" diyen teyzemize karşılık herkesin "Evet" "Evet" "Evet" diye onaylaması
İnanın yorgunluğumu bile unuttum sositososito
Herkes gittikten sonra eşimle mutfağı toparladık, geldi sarıldı çok teşekkür ederim herşey çok güzeldi dedi :asigim: Çok mutlu oldum hihoyyyt

Son düzenleme:
iyiyim canım, seni sormalı
bulantılar ne alemde
bende idare ediyorumm ruh halimm garipp bi çok mutluyumm bi içim daralıyooo!!kafamçokkarıştı
bulantılarım da aynıı midemm garip yemesem olmuyoo yiyince de balonn gibi hissediyorumm....akannehir
işte böyleeee.....boshayallersmile
Günaydın hepinize kızlar.
pasaklı pis kız naptın misafirlerinle bakamadın hiç.
eeee diğer hatunlar nasılsınız?

merhaba canım iyilik güzellik senden nbr?
bende geçinipp gidiyorumm oşınımm ne olsun??
dün birazz kocama sinirlendim.:teselli:
arkadaşlar geldii benimm ders çalışmadığımdan açıldı konu.
benim çalışmak işime gelmiyormuşş saydımm döktümm kıl ettii beni.
diğerlerinin tuzu kuruu zatiii kız öğretmen kocası eşimin oda arfkadaşı!
çoluk çocuk yokk kafalarına göre taklılıyolarr..
ev işi yokk yapmıyoo kızz işine gelmezsee kocası ne derse onuu yapıyooo keyiflerr yerindee eleştirii boll...:dilcikar:
pasaklımm bak gördün müü halletmişsin iştee herşeyiii hadi gözünaydın...olumunekankayizsmile

Ay Derincim sorma yaa ne stres yaptım vallahi, misafirlerim gitti, ohhh be geçmiş olsun bunuda kazasız belasız atlattık dedim valla
ama en kısa zamanda bi kurşun döktüreceğim bu kadar olmaz kızlar, tadı güzel olabilir yaptıklarımın ama görüntüsü falso
resmen nazar değdi her bişeyime annemde kardeşimde aynı şeyi söyledi dün
böreğim normalde puf puf olurdu söndü kaldı, milföyleri fırını kapattığımdan eminim çünkü fırını kapattığımda çıkardığı çınn sesini duydum nasıl olduysa fırın yine çalışmış milföylerimin üzeri çok kızardı, bardak çanak kırılmadı hiç çok şükür ama aksilikler oldu bir sürü, kremayı çırparken mikserin kablosu nasıl oldu anlamadım boynuma dolandı düştü elimden masa balkon kapısı ocak fırın heryer krema oldu şaka gibiydi anlayacağınız :bbo:
bi an böle herşeyi bıraktım deliriyorum sanırım dedim ya kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

kolaysa kendi uğraşsın bakalım senin uğraştıklarınla..
2 saatte pes eder kesin:umursamaz:

canım benim elin ayağına dolaşmıştır aceleden..
ondan olmuştur..
esas nazar şimdi değebilir.
o kadart güzel şeyleri görünce aralarında fesat biri varsa kıskanıp nazar edebilir

neyse çok şükür istediğin gibi olmuş her şey..
aralarında birinci olmuşsun daha ne olsun:lepi:
e bir de eşinin mutlu olması bence hepsine değer:asigim:

kolaysa kendi uğraşsın bakalım senin uğraştıklarınla..
2 saatte pes eder kesin:umursamaz:
işte oşınımm konuşmaya gelince laff boll!:mymeka:
sinirlerim bozuluyoo valla..
üstelik hamileyimm de şu anda bunlarr bana nasıl ders çalışabilirimm onu anlatıyolarr!!!kafamçokkarıştı
sanki ben bilmiyorumm!
şu anda kızın başında bekliyorum çocuk kanalı açık tuvaletii var gitmiyoo..
öğlen oluyoo yemek hazırlanacakk evden gidecekk evi toparlaa...
hiçç nefess almayayımm uyuz muu nee??

günaydın kızlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

pasaklım çok sevindim gününün güzel geçmesine poponu kaşıda nazar değmesin sana

derinim canım benim üzülme şimdi bide hamilesin ya daha bi alıngan oldun ayrıca ev hanımlarının işide

hiçç kolay değil küçük çocuğun var öğlen eşin eve geliyo zor
:1hug:

bizde cumartesi aşure yaptık aşkımla mobilya mağazalarını gezdik istikbalde bi oturma grubu beğendik

füme rengi ama 3.400 lira dediler bizi aştığı için sadece iç geçirerek baktım merinosda da beğenmiştik

takım belki onada füme kumaş hoş olabilir böyle işte kızlar

üzülüyorum zatenn işte bi de böyle konuşunca iyice üzülüyorumm...
bizde evlenirkenn istediğimiz gibi alamamıştık organikim mobilyaları..
boşverr tadınız bozulmasın eminimm güzell olur herşeyiniz..

sağol canımcım önemli olan o zaten tadımız bozulmasın napalım herşey 4*4 lük olmasın

ayy bende bu ara çok duygusalım sabah halam geldi bundan bi hafta önce ve şu an

üzülsemde sevinsemde hemen gözlerimden yaşlar süzülüyo

bende hamilelikten sanırımm çok duygusalım...olumunekankayizsmile

derinim oşınım teşekkür ederimm kızlaarr
derinim üzülme datlım kimseyi takma kafana
milletin uğraşcak şeyi olmayınca herşey kolay oluyor
aman nasıl yazdım bilmiyorum mazur gör :roflol:
yani sen üzülme tatlımm hamişsinn dikkat et :teselli:

pasaklım ellerine kollarına sağllıkk gözün aydınn
halletmişsin herbişeyini

organikim inşallah içinde bişey kalmaz canım daha güzelini ve ucuzunu bulursun inşallah tatlım
herşey istediğin gibi olsun tatlımm

accuk dinleneyimm hasta halimle iş yapıyorumm mafoldumben

hee iştee durduk yere sinirimii bozuyolar..
benim kocamda suçç ki o konuşuyooo..
gıcığımm yinee bu ara ona...:mymeka:
dinlenn bacıı..:teselli:

bende hamilelikten sanırımm çok duygusalım...olumunekankayizsmile

bencede olumunekankayizsmile kendimi hamileyken hiçç düşünemiyorum valla

çok ağlarım ben biliyonmu hem de çok panikimdir akşam mobilya baltıktan sonra

görümceme gittik onlarda kocasıyla yemek hazırlıyolardı babamı aradım yemeğe

kalabilirmiyim tamam dedi 8.30- 9 gibi evde olurum dedim eniştede film almış onu koydu

saate baktım 8.30 du filme dalmışız babam aradı saat 9.20 nerdesin hemen giyindik

çıktık ama gelene kadar ömrümden ömür gitti neyseki benimki kapıya kadar teslim ettide

fazla laf işitmedim hemen boynum falan kırmızı kırmızı leke oluyo stres olunca bende

kızlar bu ikisi merinosdan istikbali koyamadım bitane beğendim siterlerinde varda diğer ikisi yok

şimdi oturma gruplarında üçlü ve ikilinin orta kısmı hafif oyuk gibi duruyo ya öyleydi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kızlar kazasız belasız atlattık çok şükür

Ya bende çok ağlarım biliyo musunuz
Dün mesela bebek görmeye gittik, eşimin dayısının bebeği oldu
Yengemi öyle görünce bi gözlerim doldu, bi bebeğe baktım maşallah tosuncuk bi de yengeme baktım elimi tuttu çok ağrım var ama çok güzel bir şey dedi inanın ağlayacaktım az kalmıştı :gitme:
Misafirlerim varkende aynısı oldu dün, eline sağlık çok güzel olmuş diyorlar mesela tadına bakıp ay afiyet olsun diyicem diyemiyorum boğazıma diziliyor kelimeler banyoya yada mutfağa atıyorum kendimi gözlerim doluyo
sinirlerim laçka olmuştu son günlerde kaydirigubbakcemile3

Benimde yengem çok kötüydü ama çok şükür şimdi çok iyi bilmiyorumkismile
Bu arada yaw kızlar çeyizden ilk neler almam lazım benim
bi yerden başlamak lazım artık diyoerummirmirmirmirmirmirmirmir

anam organik ikisi de çok şeker haaaa:
Ne güzel b,i heycandır dimi böyle seçmek.

çok sağol canım hem çok güzel hem de çok kararsız olduğum için kötü boshayallersmile

kova kadını daha bi duygusal oluyo heralde pasaklım bebişinizde hoşgelmiş Allah en kısa zamanda seninde kucağına almayaı nasip etsin :Saruboceq:
Benimde yengem çok kötüydü ama çok şükür şimdi çok iyi bilmiyorumkismile
Bu arada yaw kızlar çeyizden ilk neler almam lazım benim
bi yerden başlamak lazım artık diyoerummirmirmirmirmirmirmirmir

ben 2003 de staj yaparken ilk nevresim takımlarımı almaya başlamıştım 2006 da karacanın çeyiz kampanyasından aldım bence sende bi karacaya bak gene kampanyası var ilk onu aldım büyük olarak sonra da hep aldım her ay düzenli çeyiz taksidi ödüyorum al al bitmiyo en sona küçük ev aletlerini bırak garanti açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…