- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
:icecream:
pasaklım napıyo acaba
misafirlerinin suratları düşmüş müdür düşmüştür zemuszemus
dun akşam kuzene gectım eşım de oraya gedı bursadakı kuzenım de geldı sefkılısıyle
bana çata almış kocem çalıştığı yerden :asigim:
bugun 1 de uyandım :1ninca:
kek yaptım
alşam kocem erken gelicik kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar,
mirayımı çok merak ettim, ne yaptı dün
nasıl geçti acaba
günayydınnn...
leylacığımm inşallahh iyi geçmiştirr.
sen nasılsın?
birazdan damlar ayrıntıları alırızzemuszemus
merhaba canım iyilik güzellik senden nbr?
Günaydın hepinize kızlar.
pasaklı pis kız naptın misafirlerinle bakamadın hiç.
eeee diğer hatunlar nasılsınız?
Günaydııııııııııııııııııınnnnn :lepi: hihoyyyt
Kızlar yorgunluktan ölüyorum uykusuzluktan gözlerim acıyor ama çok mutluuyuuuuuuum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Dün süperdi süpeeer hihoyyyt
Listemdeki herşeyi yetiştirdim yapmak istediğim herşeyi yaptım sonradan gelen beylerle (babam, görümcemin eşi, kuzenin eşi ve kocecim )14 büyük 2 bebek 2 çocuk vardı evde yaptıklarım silinip süpürüldü, bi kaç çeşitten azar azar bişiler kaldı sadece
Kayınvalidem gelemedi annesi ve kayınvalidesi ondaydı onlarda çok yaşlı bırakıp onları gelemedi :gitme:
Onunda dün bizimle olmasını çok isterdim, anneanne ve babaanne zaten gelemezdi yürüyemiyorlar hastalar vs onları bırakamadı
Yaptıklarımdan onlara da götürdüm bol bol yapmıştım herşeyi zemuszemus
Saat iki üç gibi gelmeye başladılar yavaş yavaş akşamda sekiz buçuk falandır gittiklerinde, hiç bu kadar uzun oturulmadı geçen aylardaki günlerde kaydirigubbakcemile3
neyse oturduk epeyce muhabbet ettik, en son böreğim ve kumpirim fırındaydı onlarda pişince sıcak sıcak masaya servis yaptım, amma çok çeşit yapmışsın ne gerek vardı uğraştın, abartmışsın falan dediler ama herkes neyi beğenirse yesin işte bol bol yaptım dedim zemuszemus
Tuzlular salatalar bitti tatlıları çıkardım bi şok daha geçirdiler, pastamı çok güzel süslemiştim, haşhaşlı tatlım vardı görüntüsü çok güzeldi, herkes kocasına da birer dilim götürdü ve herkes tarifini istedi, küçük görümcem haftaya bebeğinin doğum günü için bunu yapar mısın bana ben senin gibi tutturamam dedi zemuszemus dedim tabii ki yaparım sen merak etme zemuszemus
öle işte güzeldi yani, hepsi küçük diini yuttular
gün bitsin artık kimse miraya yetişemez daha toplanmayalım falan diye espriler havada uçuştu :jeyyar:
Ama en keyif aldığım cümle şuydu "Gelinimizde çok marifetliymiş" diyen teyzemize karşılık herkesin "Evet" "Evet" "Evet" diye onaylaması
İnanın yorgunluğumu bile unuttum sositososito
Herkes gittikten sonra eşimle mutfağı toparladık, geldi sarıldı çok teşekkür ederim herşey çok güzeldi dedi :asigim: Çok mutlu oldum hihoyyyt
Son düzenleme: