Cesur ve Güzeller

saolasın nuranım hoş geldin........

canım sevgılı olsa ne olcakkı sonucta üzüyor......
sevgılım olsa yıne beklıyecegım yıne hatalı
sevgılı yada nışanlı
aramıyor işte......:gitme:

bıldıgın agır damardan bır laf cumle varmı yazsam ıletımede okusa zalak .....ohaoldumsmile

slm güzellikler napıonuz bakiim zemuszemus
kız nuranım sana kısmetmi çıktı aklinialirimsmilenasıl birisi ne iş yapıyor yakışıklımı anlat hemen citosuna:hulya:
duygucum dünden bu yana durumların düzelmedimi gurban olduğumguclubacismile
pasaklımda meşkul eskisi gibi uğramaz oldu artıgın unuttu bizi
eda nerde o da yok ortalıktaÇok üzgünüm çoook

yok cıtosum..bugün 3. gun ve bı haber yok...
bekliyorum....:sm_confused:

daha ne kadar sürecek beklemede bilmiyorum......CADIARZU

senağlamasenağlama

hamilemisin yoksaaa:ecrin_bebek:

hiç sanmam canım :sinifsinif: keşke olsaa :asigim:

çitosum deme öyle valla unutmadım ya çok sefiyom ben sizi :asigim: Şeniz Şeniz Şeniz

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

CADIARZUCADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: keşke olsa duyguşum

senağlamasenağlama

ah canım benim ya ne yapmaya çalışıyor bu adam anlamadım ya, koca adam bir de çocukta değil ki
laylaylom bir ilişkide değil nişanlanmışsınız
sen hiç bir adım atma duyguşum bence bekle o arayana kadar
aradığında da uğraşamam ben seninle, oyuncağın değilim ben senin de kapat
birazda o sürünsün klava:

merhaba kızlar duygcum kahretsin kendini siz neden böyle oldunuz en baştan anlatsana

canımm nasılsın :1hug:

Son düzenleme:
canım oncekı sayfalarda yazmıstım......
sebebı fılan yok.......benım yapmam gereken davranısı o yapıyor kendınce haklı oldugunu sanıyor
ama ben ezıyet cekıyorum.....
sankı suclu benmısım gıbı.........
dur bulayımda atayım sana sebebını.....

çogunuzun bıldıgı gıbı hakan inşaat muhendisi yurt dışıylada görüşmeleri oluyor....
yılbaşında gelemıyecem dedı pekı dedım....
yılbasından ıkı gun önce benım çalıştıgım işle ilgili tartıştık...çalışma falan dedi.....sonra benım arkadaşın yaş gunu vardı......oraya gıttım dedım....çok samımıyım gıttım erkenden geldım dedım..
yok efendım gıtmeyecektım dedı...
telefonu kapattı yüzüme......aradım aradım açmadı.mesaj attım aramadı......
tam 4 gun......yılbasında bir mesaj atmadı mutlu yıllar dıye bile....
bekledım bekledım.......
duramadım ben dört gun sonra aradım.......neden aramıyorsun dıye.......ızmırdeyım dedı arkadaşla
ben şok şok şok
oysa yurt dısında olcaktı......neden soylemedın dedım neden bir kere yenıyıl mesajı atmadın neden aramadın dedım
tatıle ıhtıyacım vardı........kafa dınledım aramadım dedı.....
pekı dedım kırıldım uzuldum ....
ama uzatmadım......ama kendımı kandırılmış hıssettım...
dun...o ızmırde ve ankara gıtcektı......konyayya geleyım ordan gecerım dedı......
bende benı merak etseydım 4 gun boyunca rardın ozleseydın
ızmır degıl konyaya gelırdın
benı beklettın dedım
oda telı yıne yuzume kapattı.......şimdide aramıyor....

ya kızlar ben ne yapayım...........den bana akıl verınnnnnnnnn offffffff ya......

organık sebeb bu ıste.......ne kadar sebebse artı ban ezıyet cektırmesının nedenı bu

pasaklım nasıl olayım ödeme yapması gereken bi firma var geçen haftadan beri arıyorum hala aynı şeyler şirket sahibiyle görüşcez yediler ömrümü 15 dakka sonra gene aricam alsanaalsanasmile

duygucum kusura bakma okumuşumdur ama kafam yerimde değilki unuttum
bilmiyorumkismile

senağlamasenağlama
:teselli:yedin bitirdin kendini be gülüm değmez bu erkekler tek damla göz yaşına lmaz:alsanaalsanasmileguclubacismilebu dünyaya sırf kadınları ağlatmak için gelmişler sankibugün kime sorsam ya kocikiden dertli ya sevgilisinden alsanaalsanasmile

merhaba kızlar duygcum kahretsin kendini siz neden böyle oldunuz en baştan anlatsana
Şenizhoşgeldin şekerim nasılsın

incir çekirdeğini doldurmicak bi sebep canım en son nezaman aradın arkadaşlarında dediği gibi ailesiyle konuş bence iş bu kadar ciddiyete binmişken bu kadar basit bi sebepten seni üzmemeliydi sakın kızma bana ama aklıma iki şık geliyo ya bu çocuk sana acı çektirmek istiyo ve de çektiryo ya da başka biri var sonuçda tanımadan bi yorum yapıyorum kimsenin günahını almak istemem ama aklıma bunlar geldi inşallah herşey yoluna girer

Nuranım inşallah ya :Saruboceq:

Ay acıktım mı ne burnuma sucuk kokuları geliyo mis gibi kızarmış, nereden çıktı şimdi bee :sinifsinif:
sucuk kokularımıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben o damar sözleri pek bilmem ya
herkeş yazıyor güzel güzel ben bakıyorum öleeebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nuroş tanıstın mı laaa :jeyyar:
yukeyvahedigeldismile

çitosummeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kocikim de yok sefgilimde kafam rahatbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileboshayallersmile

organikim sorma yaa şu ödeme konusu beni de deli ediyor, telefonlarım hiç susmuyor herkes ödeme var mı diye?

nereusuuuum Şeniz

lmaz:
baska bırı mı organıkım...........aman öyle bir şey olmasın...
ben bir kaç daha beklerim......
sebeb bu olmasın...lutfennnnnnnnnnnnnn..:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…