- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
ıyı hadı masallah ozmn
benım kablolarda mı sorun var acaba
netım cok gıdıp gelıyo son 1 haftadır
patron yeğenıne dıom
kk ya gırcen demı dıo ılgılenmıyo
dun kasanın arkasındakı fişlerle uğrastım bugun ıyı gıbı ınş bısey olmaz cunku
gırmemı zaten ıstemıyor hıc bakmaz :mymeka:
günaydın kızlar :1closedeyes:
Evet derin konular aslında bunlar. 5 vakit namaz kılar dini bütün insan ama sorsan ne entrikalar dönderiyor.. Hiç birşeyi yakışanı gibi yapmıyorlar. Herşey göstermelik herşey göz boyama... Herşeyin cılkı çıktı.. Sonumuz nereye gidiyor hiç belli değil....duygu üzülme aynı şey bızım ıcınde gecerlı
ustelık bızımpatron baskaısnın yanında atam der durur
ama desekkı yürüyüş yapalım tatıl yapalım
askerlerımızı ızleyelım
bıze ne ne bayramı der
boşver
teşekkürler:) Sizinle karşılaşmadık daha önce herhalde...hatırlamıyorum çünkü. Ben duygua.s.Gunaydin kizlar bakim bi su cesur ve guzellere dedim nasilsiniz? kaydirigubbakcemile3
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragicumhuriyet bayramınız kutlu olsun hepinizin
teşekkürler:) Sizinle karşılaşmadık daha önce herhalde...hatırlamıyorum çünkü. Ben duygua.s.
opuyorumnanaktannasılsın sensi
Ay oda mi biliyor KK'yi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sanada gunaydin canim kaydirigubbakcemile5
hoşbulduk duygucumopuyorumnanaktanEvet derin konular aslında bunlar. 5 vakit namaz kılar dini bütün insan ama sorsan ne entrikalar dönderiyor.. Hiç birşeyi yakışanı gibi yapmıyorlar. Herşey göstermelik herşey göz boyama... Herşeyin cılkı çıktı.. Sonumuz nereye gidiyor hiç belli değil....
teşekkürler:) Sizinle karşılaşmadık daha önce herhalde...hatırlamıyorum çünkü. Ben duygua.s.
Baharım seninde kutlu olsun... Hoşgeldinnopuyorumnanaktan
:umursamaz:böcük suratım sana deel burdaki kimsye değil sadece keyfim yok bugün suratımı sallamak geliyor içimden:1closedeyes:nan bak yazdım cıkmamış
cıtos o ne sıfat öle yaalmaz:
nasılsın
kaprıs yapıyon sanırım kk bende yapcam hee
duygusall aman neyse
dun aşkım süprıs ettı baa :asigim:
opuyorumnanaktannasılsın sensi
Sensi abla memnun oldumopuyorumnanaktan Eminim herkesin içinde az da olsa cesur bir taraf vardır... Ve bence çirkin insan yoktur... :1hug:
bana 8e kadr calısıyorum dedı 4te cıkmış
karşıdan yanıma gelmış
bende cıktım işten cağrı attım aramadı neyse ddım yoğundur herhalde
yolda baya gıttım
caddeye cıktım nerdeyse eve gelcektım son anda maynak cantamı bı cektı
zaten tırsarak gıdıyom eve karanlıkmafoldumbenana askım dedım
sarıldım
tıraşta olmuş az gezdık eve gttık yemek yedık 1 ekadr oturduk ee artık gıt dedım uykum geldı
hatta bı ara lostta baktık soonra yaprak dökumunu ızletmedı zaten ızlemıyomda aldı kumandayı sankı kendı evı:mymeka:
uzanarak tv ızledık:jeyyar: abımde yoktu yengemde bulasık cocuk derdınde bızde neyse...
sonra gıttı
bana parfum almış kendınede uyuz ya almasaymış keske