better ayy nıckının unuttum anla sen
ben aramayı dusunmuyorum cnm zaten o arasın hatta bıkac gun konusmuycam bıle
hep nışanlılık donemıne atıyoz sucu oysa en guzel zmn bu zaman zaten kötu olan ınsanlar
:mymek:
kardesım o zaten arar kesın ama ben konusur muyum blmem
bende cok şeye sınırlenıyom ama onu hıc uzmedım
herkes sorun yasıyo
sıla döv falla benı cok uzuyomafoldumben
dışarısııı felaketttt yağmur yağıyorr şimşekler çakıyorr!!!:1shok:
rüzgarr da varrr!!!akannehir
Canım önemli değil anladım ben. Eski nickim Jazmin'di a.s. jasmin de diyebilirsinyerimseniben
Evet maalesef nişanlılık dönemine atıyoruz.. Halbuki en güzel dönemimiz. Gezmek, dolaşmak varken.. Nişanlın da sanırım çevresini kıramadığı için göz yumuyor. Yanlış aslında. Sen de doğruları söyleyince senden çıkarmış tüm acısını..
Canım ne yazık ki erkeklerin sinirlendiğinde hiçbir şey görmez gözü... Bağırırlar, çağırırlar; ama inan biraz sakin kafa ile düşündüklerinde hemen gelip özür dilerler. Eminim senin nişanlında anlayacaktır hatasını.Şeniz
kızlar yarın sabah kalp atışlarını duymaya gideceğiz dua edinde bi aksilik çıkmasın :asigim:
Günaydın kızlar.a.s.
merhaba kizlar..
böcügüm,sinirim tepemde zaten,istersen gelip yolayim senin su nisanlini :mymeka:
günaydın kızlar :) nasılsıznı ?
uğur böceği umarım uzun sürmez kırgınlığınız
çünkü o zmana herşey kötü gidiyo
hepinize günaydın kızlarsenağlamamafoldumben
:gitme::çok üzgünüm:
cemre hatun nasılsın cnmopuyorumnanaktan
sılaa sende iyimisin guzum bebişin nasıl
duygucum ne yapacan be gülüm hem ekmek davası hemde bana evde oturmak yaramıyor bide kafam dağılsın diye kocike yardım ediyom işte market işletiyoz cnm bende kasiyerlik yapıyom kocikezemuszemus
maşallah bi kayboldum kalabalık olmuşuz yeni gelen bütün kızlar hoşgelmişinizopuyorumnanaktan
valla burdada hava gözünü açmadı hiç şakır şakır yağış var:sinifsinif:allah afetinden korusun
aa o sen mısn akannehirh geldın
çavreyı kırma benı kır
hıc böle deıldı yaa:gitme:
sıla sinirlenme kuzum salla gitsin zemuszemus Şeniz ama böcüğünkini beraber dövebiliris :mymeka:
noldu sana destişşşş :gitme:
Bende sevmiyorum tatlım kışı ya:sinifsinif: Kanım uyşuyor resmen:sinifsinif:
Keyfim iyi tatlım.. Allah'a şükür herşey yolundaopuyorumnanaktan
Merhaba tatlım. Ben iyiyim kendi adıma. Sen nasılsın?opuyorumnanaktan
günaydın :)hepinize günaydın kızlarsenağlamamafoldumben
:gitme::çok üzgünüm:
evet ya dimi :)şekerim her yerdede karşılaşıyoruz senle valla
gel bi öpem seni opuyorumnanaktan
günaydın :)kızlar günaydın hepinizin adını tek tek yazmayım bu gün kalabalığız maşallah
nen böcük bu seninki bana yakın çalışıyodu demi birazdan gidim eşşek sudan gelene kdar bi ifadesini alimmi
tanımıyorda beni kadın delirmiş der
yenı kızlar h gelmışş
ben az cıkam gelınce okurum cnm sıkıldı mafoldumben
günaydın :)
evet ya dimi :)
bendende sana öpücükler :))
günaydın :)
görüşürüz canım
jazminim günaydın
alıntı yapamımışım nasılsın ?
burasıda öyle canımmaşallah bi kayboldum kalabalık olmuşuz yeni gelen bütün kızlar hoşgelmişinizopuyorumnanaktan
valla burdada hava gözünü açmadı hiç şakır şakır yağış var:sinifsinif:allah afetinden korusun
canım en büyük hayalim cokacimcoook opuyorumnanaktancemre hatun nasılsın cnmopuyorumnanaktan
duygucum ne yapacan be gülüm hem ekmek davası hemde bana evde oturmak yaramıyor bide kafam dağılsın diye kocike yardım ediyom işte market işletiyoz cnm bende kasiyerlik yapıyom kocikezemuszemus
Şeniz
canommm,iyiyim allaha sükür... bebi$de iyi cok $ükür,diger bebi$ de iyi,koca bebek de iyi
kaydirigubbakcemile3
sen nasilsin yavrimuuuuuuu ???
senin gibi kasiyer olsa bizim bakkalda hergün orda olurdm :kedi:
hoşbulduk yavrım Şenizcemrem hoş geldın.........Şeniz
desti yenı fark ettım ne oldu hemsom......:teselli:
[COLOR=[COLOR="DarkRed"]iyiyim citosum sen işin çok güzel ya çalış bencedecemre hatun nasılsın cnmopuyorumnanaktan
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler a.s.
hoşbulduk kızlar a.s.
Eşim dün beni çookkkk üzdü offffffffffffffff
nasıl anlatılır bilmiyorum ki bumafoldumben
Nişanlandığımızdan beri hatta çıktığımızdan beri sevmediğim bir yönü var
9 senedir her defasında uyarıyorum yaaa ama her seferinde tamam diyor ama
bir ortama girdikmi gene aynı şeyleri yapıyor.....Dün kızdım ama hiç oralı olmadı
9 senedir her defasında uyarıyorum bir çocuk olsa anlar sen nasıl
anlamıyorsun diyorum......napcam ben yasenağlama
Bir de iş yerinde çalıştığı bir bayan var evli ama eşinde içki gece hayatı herşey varmış
o bayan hafta da bir eşim işten geldimi biz yemek yerken eşimi arıyor
yok müdür irfana şunu de demiş onu söylüyor eşime..
eşimde telefonu kapatıyor ya bana müdür arar der bu niye arayor diyor..
dün yemek yiyoruz gene aradı eşin telefonundan
aramış....neymiş ek mesai ücretler yatmışmıymış....Eşimde bilmiyorum dedi
Halbuki ordan çalışan bir bayanla çok samimi bir adamla karşılıklı oturuyor
niye onlara sormuyor da Benim eşime ya ayda 1-2 akşam yemek saati arayıp duruyor
Ben ne yapayım bilmiyorum hem bu hem de dün eşimin bir yerde
yaptığı hareketler sinir etti beni.....mafoldumben
sevmediğimi üzüldüğümü biliyor kahrolduğumu biliyor nasıl
farkında olmadan yapıyorsenağlama anlamıyorum
Ama ben çok şımarttım kabahat bende herhalde:gitme:mafoldumbensenağlamaklava:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Şenizaman iyi ol guzum rabbim nazarlardan sakınsın :Saruboceq:bende iyiyim cnmŞeniz
kaydirigubbakcemile3kız ben cadıyımdır bazı müşteriler çileden çıkarıyor kavga bilem ediyomklava:kocikte sen beni batırcenmi diyo kızıyor bana :mymeka:ne yapıyım doğamda sinirliyim :çok üzgünüm:ama benimde senin gibi tatlı müşterim gelse kırmızı halı sererim yoluna:asigim::1hug: