• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

çitosuuuuuuuuumm çitosuuuum sana dünden beri mesac göndermeye çalışıyorum ama gönderemedim
nasılsın iyi misin guzuuuuuummm :asigim:

pasaklım bugun nasılsın

cıtosum falla bunlar tembel ben kalktım geldım 2. kahvaltı saatım geldı ama zayflamam göbeğımın gtmesı lazım
dünde kaç yere baktım bı jartıyer bulamadım yaa:delphin:istedığım gıbı

kim var kim yoğğğ :hulya:
günaydınlar fıstıklar
uzun bir aradan sonra kaç gün kk ya girilmiyor
naasılsınıızz karamelli çikolatalarımm opuyorumnanaktan Şeniz

çitosuuuuuuuuumm çitosuuuum sana dünden beri mesac göndermeye çalışıyorum ama gönderemedim
nasılsın iyi misin guzuuuuuummm :asigim:
Şenizcanım ben iyiyim sağol Şenizsorma yaww bende yazamadım doğru düzgün hep error verdi sinir oldum kapattım bende :umursamaz:sen nassın guzum nasıl geçti bayramın benimki hüzün dolu geçti buruktu kocikle hiç keyfimiz yoktu mafoldumbenoğluşumun mezarına gittik ilk önce birbirimize sarılıp ağladık mezarın başında:( ordanda tek tük akrabaları dolaştık işte ilk gün kurbanlıkla vakit geçti yoruldum bayağı

pasaklım bugun nasılsın

cıtosum falla bunlar tembel ben kalktım geldım 2. kahvaltı saatım geldı ama zayflamam göbeğımın gtmesı lazım
dünde kaç yere baktım bı jartıyer bulamadım yaa:delphin:istedığım gıbı
akannehirolum sen zaten zayıfsın daha nerene verecen iskeletmi dolaşcen ortalarda kaydirigubbakcemile3kadın dediğin eccikte dolgun olmalı:jeyyar:çok aşırı zayıflığıda istemem ben:umursamaz:

Son düzenleme:
cıtosumm ama göbeğım var nan belım 69 cm geldı yaamafoldumben ne vardı 60 olsaydı

nereus sipidi h geldınız

Ben Geldim yineeeeeeeee
slm speedykaydirigubbakcemile5
kim var kim yoğğğ :hulya:
günaydınlar fıstıklar
uzun bir aradan sonra kaç gün kk ya girilmiyor
naasılsınıızz karamelli çikolatalarımm opuyorumnanaktan Şeniz
Şenizsanada günaydın zeynebim nasılsın bebişyerimseniben

cıtosumm ama göbeğım var nan belım 69 cm geldı yaamafoldumben ne vardı 60 olsaydı

nereus sipidi h geldınız
şölee bel hareketi yap o zaman böcükkaydirigubbakcemile2karın kaslarını çalıştır :delphin:

:delphin::delphin:

sende mi sicagar içiyosun :delphin:
yasak olm sana kaydirigubbakcemile
:umursamaz:bana yasaksa sanada yasak o zaman sende içme:dilcikar:

böcükk selaamm

baharım ne olsun şeker aynı
sen nasılsınnn bebekimim
şuan sinirimden saç baş yoluyom cnm :oklava:bu ne yaaa bu msjı yazmak için göbem çatladı offffffffffff offffffkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

taam bende içmicem çitosum :çok üzgünüm:
çok sıkılmıştım tüttürüm dedim :tomato:
kocam bıraksa sigarayı ne güzel olur ya hem sağlığa hem KESEME zarar :1closedeyes:

:umursamaz:bana yasaksa sanada yasak o zaman sende içme:dilcikar:

şuan sinirimden saç baş yoluyom cnm :oklava:bu ne yaaa bu msjı yazmak için göbem çatladı offffffffffff offffffkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ne oldu kızz baharımm
sinirlenme gülüümmm Şeniz
kız şişko beloş kim yazık olmuş bacıya mafoldumben

Back
X