- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şenizcanım ben iyiyim sağol Şenizsorma yaww bende yazamadım doğru düzgün hep error verdi sinir oldum kapattım bende :umursamaz:sen nassın guzum nasıl geçti bayramın benimki hüzün dolu geçti buruktu kocikle hiç keyfimiz yoktu mafoldumbenoğluşumun mezarına gittik ilk önce birbirimize sarılıp ağladık mezarın başındaçitosuuuuuuuuumm çitosuuuum sana dünden beri mesac göndermeye çalışıyorum ama gönderemedim
nasılsın iyi misin guzuuuuuummm :asigim:
akannehirolum sen zaten zayıfsın daha nerene verecen iskeletmi dolaşcen ortalarda kaydirigubbakcemile3kadın dediğin eccikte dolgun olmalı:jeyyar:çok aşırı zayıflığıda istemem ben:umursamaz:pasaklım bugun nasılsın
cıtosum falla bunlar tembel ben kalktım geldım 2. kahvaltı saatım geldı ama zayflamam göbeğımın gtmesı lazım
dünde kaç yere baktım bı jartıyer bulamadım yaaistedığım gıbı
cıtosumm ama göbeğım var nan belım 69 cm geldı yaamafoldumben ne vardı 60 olsaydı
nereus sipidi h geldınız
slm speedykaydirigubbakcemile5Ben Geldim yineeeeeeeee
Şenizsanada günaydın zeynebim nasılsın bebişyerimsenibenkim var kim yoğğğ :hulya:
günaydınlar fıstıklar
uzun bir aradan sonra kaç gün kk ya girilmiyor
naasılsınıızz karamelli çikolatalarımm opuyorumnanaktan Şeniz
şölee bel hareketi yap o zaman böcükkaydirigubbakcemile2karın kaslarını çalıştırcıtosumm ama göbeğım var nan belım 69 cm geldı yaamafoldumben ne vardı 60 olsaydı
nereus sipidi h geldınız
:umursamaz:bana yasaksa sanada yasak o zaman sende içme:dilcikar:
sende mi sicagar içiyosun
yasak olm sana kaydirigubbakcemile
şuan sinirimden saç baş yoluyom cnmböcükk selaamm
baharım ne olsun şeker aynı
sen nasılsınnn bebekimim
:umursamaz:bana yasaksa sanada yasak o zaman sende içme:dilcikar:
şuan sinirimden saç baş yoluyom cnmklava:bu ne yaaa bu msjı yazmak için göbem çatladı offffffffffff offffffkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso