Cesur ve Güzeller

cemree nolarr 6 aralıkta buluşmaya gelll mafoldumben
hepimiz olucaz sen olmassan olmass kaydirigubbakcemile
umarım herkesin haberi vardır buluşmadan :hulya:

bambıkk senı de gördumm
meel attım ha az önce sana oku bii

duygum nolcek bu halimiz bi kavusamadık :gitme:

Selam kızlarrrr opuyorumnanaktan Nassınız bayramınız nası geçti zemuszemus

Ladymm mafoldumben kalabalıktan bi türlü fırsat bulupta seni arayamadım senağlama dün gece evime gelirken ben ladymi arıcaktım ya :1shok: oldum :mymeka::mymeka: Kusuruma bakma olurmu senağlama
bayram baya yoğun geçti gelen giden hiç bitemedi :sinifsinif: sabah 10 gibi misafirler başladı gelmeye gece 1-2 de kalkanlarda oldu kafamçokkarıştı gerçi onlar yabancı değil ama olsun misafir misafirdir :ecrin_bebek: bebek doğduğundan beri yani 9 gündür çok yoruldum, 3 kere evham yapıp hastaneye taşındık kafamçokkarıştı Allahtan bişey çıkmadı :Saruboceq: dün gece evime gelebildim kafamçokkarıştı 9 güne inat şimdi uyandım
Şimdide bankaya gidicem hazırlanayım da

Selam kızlarrrr opuyorumnanaktan Nassınız bayramınız nası geçti zemuszemus

Ladymm mafoldumben kalabalıktan bi türlü fırsat bulupta seni arayamadım senağlama dün gece evime gelirken ben ladymi arıcaktım ya :1shok: oldum :mymeka::mymeka: Kusuruma bakma olurmu senağlama
bayram baya yoğun geçti gelen giden hiç bitemedi :sinifsinif: sabah 10 gibi misafirler başladı gelmeye gece 1-2 de kalkanlarda oldu kafamçokkarıştı gerçi onlar yabancı değil ama olsun misafir misafirdir :ecrin_bebek: bebek doğduğundan beri yani 9 gündür çok yoruldum, 3 kere evham yapıp hastaneye taşındık kafamçokkarıştı Allahtan bişey çıkmadı :Saruboceq: dün gece evime gelebildim kafamçokkarıştı 9 güne inat şimdi uyandım
Şimdi de bankaya gidicem hazırlanayım da

bambiğim zaten ulaşamazdım sarjlarımı işyerinde unutmuşum bayramım telefıonsuz gecti
oh ne rahat sessiz bi bayram gecirdim kaydirigubbakcemile3
bi dahaki geldiğinde gelirim sana :ecrin_bebek:
6 aralıkta geliymisin onu söle :mymeka:
organık sekerin yengesi vefat etmiş mafoldumben gelemicek o :çok üzgünüm:

buluççess :ecrin_bebek:
taksimde
sana yakın ohh :jeyyar:
sonra taksimde mekan kapatırız bu kalabalıkla artıkın :lepi:

ohhh ne güzelll aynen bana yakın
ozaman 6 aralık için bi buluşma falan açmıycaz dimi
Meydanda buluşucaz isterseniz ben yakınım ilk meydana giderim
beni tanımayanlar için ki genelde kimse beni görmedi
yakama kırmızı gül ve fötür şapka takıcamm:jeyyar::jeyyar:

leydi rüyamda seni gördüm
bana gelmişin ama pijamalarınlasın ahaa deyip şaşırıyodum seni görünce:roflol:

çbıııh çıbıııh bebiş nasıııı :asigim:

kısçeler bişi sorcem kkda 6 Aralık günü İstanbul buluşması zaten yapılacakmış iki ayrı buluşma mı olacak bizimkiyle yoksa onlara mı katılsak ne dersiniz :kedi:
sadece bi fikir olarak şeeetttim

gonzales meydanda beklersin bizi :lepi:
buluşma konusu açmıcas sadece biz bululşuyos olm mirmirmirmir

çıbıhh beni mi gördünn laelaelaelaelae picamalarla hemde
gidiciyim heralde

Rüyada pijama giymek dostlarınızdan yardım görmeye , pijama giymiş birisini görmek de o insandan size fayda geleceğine işaret eder :ecrin_bebek:

çıbıhhhhh bakkkkkkkk hihoyyyt

gonzales meydanda beklersin bizi :lepi:
buluşma konusu açmıcas sadece biz bululşuyos olm mirmirmirmir

çıbıhh beni mi gördünn laelaelaelaelae picamalarla hemde
gidiciyim heralde

he yawww bide böle ben evde oturuyom pat diye geliveriyodun picamalarla, saçlarında bonus gibiydi:roflol:
kız sahi çalışmalar nasıldı bu ay varmı umut, teyze oluyozmu:CüvCüv:

bebiş iyi teyzesi, bulantılarım arttı ara arada çıkarıyorumkafamçokkarıştı ama herşeye rağmen güzel:asigim:
karnım çıksın istiyom beeeen:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…