selin semoş geçin sıra bakem elimi öpün :roflol:
kızz ladyy sen benden küçüksün bikeremm
uzattım elimi öp bakemm, ama tükürmeden tememii kaydirigubbakcemile
yaaaaaaaaaa sememm olmadannnnn nası gezcem nası çay iççem oralarda ben:gitme:çok mutsus olcam hofff hoffffffffffffffffffffffffffffyerimseniben
hadee len ordann piss yalançıııııı :umursamaz:
lady niye öyle diyon yaa, benim de kendime göre sosyal bi hayatım var ev-iş-market arasında:ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol:
senin gene renkliymiş oşınnnnn, benim sadece ev-iş arası bihayatım var 1,5 aydır
grip oldum biyerlere çıkamadım heççç
ama iyileştim artık ve bugün fıttırı fıttırı gezcemmm
bundan sonra hayata akçammm :roflol::roflol:
bilmem artık kuşluk vakti mi öğlen vakti mi
bebeğem bmnm arabam yok deniz otobüsüne binemem ancan vapura binebilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tmm kuşlukvaktı yollardayımkaydirigubbakcemile3
davet eden yok mu akannehirnörüyonuz nan genemi buluşuyonuz buluşun buluşun ben yokum yaa zatii davet edende yok :gitme:
kızz ladyy sen benden küçüksün bikeremm
uzattım elimi öp bakemm, ama tükürmeden tememii kaydirigubbakcemile
lady niye öyle diyon yaa, benim de kendime göre sosyal bi hayatım var ev-iş-market arasında:ecrin_bebek:
taksmde mi buluşcaz laaa
pssst psssst :1ninca: yaklaaş :1ninca: çok gisliiii :1ninca:günaydın kızlarrrrrr turkbayragi
günaydın pasaklım Şeniz
kahvaltı sefesııı ha ohhh sefan olsunnnzemuszemuszemuszemus
bakalım biz bugün saat kaçta çıkacayık:bbo:
arefe yarım gün çalışıyoruk hem ama patron bişey dimedi:mymeka:
yer belirlediniz mi ve de saat?
ona göre programıma bakiciiiiğim
bebeğem bmnm arabam yok deniz otobüsüne binemem ancan vapura binebilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tmm kuşlukvaktı yollardayımkaydirigubbakcemile3
davet eden yok mu akannehir
istanbullular diyoz olm hatta sana cemreyle gelirsin dedim ama o kocasını oğluınu bırakmaz dedim :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?