• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

hoff ne 3 saati deniz otobusu vardır bi yerlere selin -tatlicadiarzu-
ocean artistlik yapma la ne programın olucak seninsositososito
bende geldim nurancım Şeniz

kızz ladyy sen benden küçüksün bikeremm

uzattım elimi öp bakemm, ama tükürmeden tememii kaydirigubbakcemile

yaaaaaaaaaa sememm olmadannnnn nası gezcem nası çay iççem oralarda ben:gitme:çok mutsus olcam hofff hoffffffffffffffffffffffffffffyerimseniben

lady niye öyle diyon yaa, benim de kendime göre sosyal bi hayatım var ev-iş-market arasında:ecrin_bebek:

hadee len ordann piss yalançıııııı :umursamaz:

kızların kesn burnundan gelcek çenem düşcek seme seme diee:hulya:
zati uykusuz olarım ben yollarda:lepi:şaka beeeeeeeeeeeeeeeeŞenizkankamsız duraamam dursamda dpreyona girerim:1no2:kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizgel opemmm bebeğemmm nası kıskandı yaaagel gelŞenizŞenizoy kuşuma kıyamam ben yaaaŞeniz

lady niye öyle diyon yaa, benim de kendime göre sosyal bi hayatım var ev-iş-market arasında:ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol:
senin gene renkliymiş oşınnnnn, benim sadece ev-iş arası bihayatım var 1,5 aydır
grip oldum biyerlere çıkamadım heççç
ama iyileştim artık ve bugün fıttırı fıttırı gezcemmm
bundan sonra hayata akçammm :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
senin gene renkliymiş oşınnnnn, benim sadece ev-iş arası bihayatım var 1,5 aydır
grip oldum biyerlere çıkamadım heççç
ama iyileştim artık ve bugün fıttırı fıttırı gezcemmm
bundan sonra hayata akçammm :roflol::roflol:

ak kanka sana yakışır yanınada bir manıta kodelikafaduldenohhhhh fıttrı fıtrrı gezersiniz ikiniz:sm_cool:yanınzdada ben olsam gezerdik laaaaaaaa:roflol:

bebeğem bmnm arabam yok deniz otobüsüne binemem ancan vapura binebilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tmm kuşlukvaktı yollardayımkaydirigubbakcemile3
bilmem artık kuşluk vakti mi öğlen vakti mi
çık gel işte sositososito
nörüyonuz nan genemi buluşuyonuz buluşun buluşun ben yokum yaa zatii davet edende yok :gitme:
davet eden yok mu akannehir
istanbullular diyoz olm hatta sana cemreyle gelirsin dedim ama o kocasını oğluınu bırakmaz dedim :mymeka:
kızz ladyy sen benden küçüksün bikeremm

uzattım elimi öp bakemm, ama tükürmeden tememii kaydirigubbakcemile

ben mi küçük müşüm CADIARZU

çok sosyalsın :delphin:

hee ladyimm ben büyükümm, sen küçükksünn
istersen bak facedenn kaydirigubbakcemile2

taksmde mi buluşcaz laaa

evet selin taksimde buluşuyoruz meydanda
oşınla karar verdik kırmızı karanfil takıyorees yakalarımısa hababm sınıfındaki gibi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarrrrrr turkbayragi
pssst psssst :1ninca: yaklaaş :1ninca: çok gisliiii :1ninca:
not al tarih 6 Aralık :1ninca: yer Taksim :1ninca: mekan belli değil
melekeler kahvesi veya limonlu bahçe benim önerim :1ninca:
buluşuyorus :1ninca: sende bu çeteden olduğuna göre sende varsın :1ninca: Şeniz

günaydın pasaklım Şeniz
kahvaltı sefesııı ha ohhh sefan olsunnnzemuszemuszemuszemus
bakalım biz bugün saat kaçta çıkacayık:bbo:
arefe yarım gün çalışıyoruk hem ama patron bişey dimedi:mymeka:

evet canım çoooookk uzun bi zamandan sonra kocişim bana dışarıda kahvaltı süprüsü yaptı :asigim:

yer belirlediniz mi ve de saat?
ona göre programıma bakiciiiiğim :delphin:

:mymeka: :mymeka: 6 Aralık Taksim meydanda yakalarımızda kırmızı karanfille bekliyoruz dedik ya kaydirigubbakcemile3

bebeğem bmnm arabam yok deniz otobüsüne binemem ancan vapura binebilirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tmm kuşlukvaktı yollardayımkaydirigubbakcemile3

nan selin koptum nan :roflol: deniz otobüsüne arabadan olmasa da binebiliyorsun koltukları var yaya yolcu alıyolar :roflol: :roflol:

Back
X