KK duydu burcums hala haberin yok mu nan :roflol:
Sıllaaaaaaaaaaaaaaaaa ŞenizŞeniz
Senin oğluşun mu oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lepi::lepi::lepi::lepi:
Napimmm olumm ben geç kalıyom işte mafoldumbenmafoldumben
Sılaaa ne kaaa güzel bişi bu teprik ederim bi kız bi erkek ohhhh daha ne istiyon. :lepi::lepi::lepi::lepi:
evet sadece almanyada bulunan bir makineyle ULTRASONLA ve sadece almanyada görev yapan cok iyi bir TÜRK DOKTORU sayesinde bunu ögrenmemiz mümkün oldu :roflol:
:roflol:
:gülme krizinden bayilan üye:
kusura bakma ku$um gülme krizine girdim :roflol:
evet canim oglumuz oluyor büyük ihtimalle..doktorumuz da dün söyledi bize..
allaha sükür gönlümüze göre gidiyor bakalim hersey.. :icecream:
tamam burcu aalama
bugun nası erken geldin bakem :ecrin_bebek:
haklisin canim,daha ne isteyebilirimki..
yanimda olan arkadaslarim,seven ve sevilen esim +ailem..sagligim yerimde..
hastaliklari ayirt edebilecek kadar zeka kapasitem var :roflol:
cok sükür bin sükür herseyime :roflol:
:asigim:
sağol kuzum çok gözel koltuğum bi kurulıyim üstüne ohhhh bide cigara yakıyım ne
bak hele bide koltuma gözmü dikiyon lem:mymekagel gel sıla sana koltuk hazırladı :lepi: accık bende oturim ama nolur :ecrin_bebek:
:lepi:
bende oturcamm :ecrin_bebek:
wawwwwwwwwwwwwwwwwww :1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
Çok şükür Sılacığım. Allah'ım hayırlısını nasip ederin inşallah. Nur topu gibi oğluşun olurda buralarda görürüz inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol kuzum çok gözel koltuğum bi kurulıyim üstüne ohhhh bide cigara yakıyım nerahatmış beee mayıştım valla-tatlicadiarzu-
bak hele bide koltuma gözmü dikiyon lem:mymekalmaz ben oturcem ona sen sabahtan beri oturuyon toton büyüdü iyice kalk dolaş eccik:dilcikar:
öyle cocuklarin sucu yokki,genellikle mayalari bozuk oluyor :roflol:
saka bi yana,bu teknolojiye+cocugun gelisimine bakar...gerci burda anlatmaya ne gerek var,sanki aramizda cahil birimi var bunu anlayamicak kadar aptal olan akannehir
haklisin canim,daha ne isteyebilirimki..
yanimda olan arkadaslarim,seven ve sevilen esim +ailem..sagligim yerimde..
hastaliklari ayirt edebilecek kadar zeka kapasitem var :roflol:
cok sükür bin sükür herseyime :roflol:
:asigim:
Ladyyyyyyy kankişle konuştum diyoz ki bayramdan sonra bi gün ayarlayalım da toplanalım????
sağol kuzum çok gözel koltuğum bi kurulıyim üstüne ohhhh bide cigara yakıyım nerahatmış beee mayıştım valla-tatlicadiarzu-
bak hele bide koltuma gözmü dikiyon lem:mymekalmaz ben oturcem ona sen sabahtan beri oturuyon toton büyüdü iyice kalk dolaş eccik:dilcikar:
sıla :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol:gel kucama otur töbe töbe benim kalkcek halim yok cnm daha çok beklersinkaydirigubbakcemile3tamam burcum bayramdan sonra kararlaştıralım görüşmek için :lepi:
hem bu arada yine bize gelin yaw kayınpederim sizi merak edii :roflol:
çitosum totom buyudu ama accuk oturim yakaydirigubbakcemile3
tamam burcum bayramdan sonra kararlaştıralım görüşmek için :lepi:
hem bu arada yine bize gelin yaw kayınpederim sizi merak edii :roflol:
çitosum totom buyudu ama accuk oturim yakaydirigubbakcemile3
hahhahahaa evet canim öyle.. napalim biz almanciyiz ya her seyimiz özel :koptum artik diyen üye:
bizim cocuklarin dogum tarihleride baskaaaaaaa,cinsiyetleride baskaaaaaaaa,dogum sekilleri bile baska. bak ben mesela normal dogm yada sezeryanla dogurmuyorum..ben uyurken cocuk kendiliginden geliveriyor :roflol:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yok daha neler canım yoktur herhalde sılacım akannehir
çok şükür sıla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
Allah bi beyin vermiş onu kullanabiliyoruz çok şükür :roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne toplanalım mı buluşalım mıııı nee neeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:mymeka: cigara yakmışmış burnunda söndürürüm onu hee çitosum demem burnuna sokuveririm o cigarayı içmeeeeeeeeee
:roflol:gel kucama otur töbe töbe benim kalkcek halim yok cnm daha çok beklersinkaydirigubbakcemile3
yok daha neler canım yoktur herhalde sılacım akannehir
çok şükür sıla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
Allah bi beyin vermiş onu kullanabiliyoruz çok şükür :roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne toplanalım mı buluşalım mıııı nee neeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:mymeka: cigara yakmışmış burnunda söndürürüm onu hee çitosum demem burnuna sokuveririm o cigarayı içmeeeeeeeeee
:roflol: :roflol: :roflol::roflol:
birak guzum otursun.. onun yine totosu büyüyor.. dili, cenesi ve günah rehberi degil zemuszemus
:lepi:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne toplanalım mı buluşalım mıııı nee neeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:roflol:gel kucama otur töbe töbe benim kalkcek halim yok cnm daha çok beklersinkaydirigubbakcemile3
Okeytooo bana uyar zaten bu aralar canım birilerini kaşımak istiyor, kankaya da gaz veririz. Kayınpederin için süper bi tanışma partisi veriririz.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Hımmmm öle diyosunnnn :bbo::bbo::bbo:
Sılaaaa sen şaka mısınnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?