semoşum papağanım ilgisizlikten küstü kaydirigubbakcemile3
gönlünü kolay alıyodum artık alamıyorum akannehir
benim gibi inatçı o da kaydirigubbakcemile3
İngilizce kursu derinim... Türkçeyi hakladım da ingilizceye geçtimkaydirigubbakcemile3ne kursu duygusall?bende uzak kaldım buralardan!:sm_confused:
organik şekerim iyiyim bitanem çalışıyorum napıyım
duygucum sonunda gelmiş pc çok sevindim canım
akşam geç olunca insan pcyi neti düşünemiyor valla ben uyumaktan başka bişi düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
cemre aplam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş hihoyyyt hihoyyyt
organik şekerim iyiyim bitanem çalışıyorum napıyım
duygucum sonunda gelmiş pc çok sevindim canım
akşam geç olunca insan pcyi neti düşünemiyor valla ben uyumaktan başka bişi düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
cemre aplam gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişş hihoyyyt hihoyyyt
Ah Ah sağol içime su serptin tanrıçam inşallah güzel olur ne diyelima.s.duygucum bizde 5 ocakta nişanlanmıştık çokta güzel geçti çok keyifliydi
şimdiden moralini bozma, deme öyle totonuz falan donmaz
güzellerim merhabalaropuyorumnanaktan
leydim fıstığım papağanın çok tatlı yaaakannehir
ama losttan sonra bu pek bi masum kaldı :jeyyar:
mesajlarını sanki başka biri yazıyomuş gibi geliyor:1ninca:
Hoşgeldin cemre apla...a.s.
lady,cemre abla hoşgeldiniz zemuszemus
Al işte aynı kaderi paylaşıyoruz sen halimden anlarsın ne kadar sinir bozucu değil mi?lady,cemre abla hoşgeldiniz zemuszemus
nereus canım nasılsın yerimseniben
duygucum üzülme olsun vardır herşeyde bi hayır seni anlayabiliyorum benimde düğün tarihim değişiyo ama henüz ne zaman bende bilmiyorum :bbo:
pasaklım aynen valla sabah iş akşam ev sositososito
En güzel tatil işten uzak olmak sana katılıyorum bende önünden geçmicimduygum balım biryere gitceğim yok evde yatcam yuvarlancam hihoyyyt
bayram ziyaretleri okadar 4 gün iş yerinin önünden geçmeyeyim yeter bana delikafadulden
organikimm iyiyim datlum baryam heycanı var sende ne var ne yk nasılsınn şekeerr Şeniz
birde parfüme bakıyorum hyptonic poison almayı düşünüyorum varmı aranızda kullanan bu parfümü
sarışınlara yakışıyormu :gitme:
masum oldum artıkgüzellerim merhabalaropuyorumnanaktan
leydim fıstığım papağanın çok tatlı yaaakannehir
ama losttan sonra bu pek bi masum kaldı :jeyyar:
mesajlarını sanki başka biri yazıyomuş gibi geliyor:1ninca:
duymak mı gittim bile çok kötü bi yer ya akannehirBu arada şu forum istanbulu duydunuz mu? Hafta sonu cumartesi pazar oradaydık harika biryer tavsiye ederim:lepi:[/COLOR]
leydi bizim komşunun papağanı vardı
yazlığa giderken bana bıraktı evin anahtarını bir kaç ay ben verdim yiyeceğini içeceğini
oda arkadaşıma küsmüştü bidahada konuşmadı sanırım o bir kaç aylık yalnızlıktan sonra
lady merha kuşuuummm opuyorumnanaktan
eski avatarın gerçekten çok haşır neşir olmuşum tuhaf geliyoorr
organikimm iyiyim datlum baryam heycanı var sende ne var ne yk nasılsınn şekeerr Şeniz
birde parfüme bakıyorum hyptonic poison almayı düşünüyorum varmı aranızda kullanan bu parfümü
sarışınlara yakışıyormu :gitme:
hoş gördüüm fıstıkımŞeniz
hoşbuldum bitanemŞeniz
Al işte aynı kaderi paylaşıyoruz sen halimden anlarsın ne kadar sinir bozucu değil mi?
Ama ne yapacaksın gönüller kırılmasın diyoruz herkes için uygun anı zamanı kolluyoruz. Hayırlısıyla bir evleneydikde şu stresten kurtulaydık arkadaşım ya... -tatlicadiarzu-
En güzel tatil işten uzak olmak sana katılıyorum bende önünden geçmicim
ne diin anlamiim :1ninca:
:kedi:
hayırlı olsun böcükümne gösterıyonus nan
eda benım d gunum deıldıkı başka bocukten mı bahsedıyon acep
ayrıca mıray ıle senın yazını gormdım duygunun bıde
tebrık etmedınz nan
evı tuttuk deıdm ya
ekledim bilemkaydirigubbakcemile5
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
he ya herkezciklere gösterdimm eee arkadaş olarak ekle canım yada ben ekleyim
Özel album görmüş olursunsositososito
ayy o sevinç bendede var kız hala bayramlarda içim kıpır kıpı oluyo kaydirigubbakcemile3 yok canım kullanmıyomm bilmiyomm kokusunu ii valla nolsun
yerimseniben a.s.
ahh canım ahh bilmem mi bizde herşeyi planladık tam salon ayarlicaz ablam hamile olduğunu söledi ve temmuzda doğurcakmış düşünebiliyomusun kaldıki söledim doğurcaksan sakın benim düğün zamanım doğurma die o kadar moralim bozulduki :sinifsinif: tamam hamile olması bebeği olacağına çok sevindim ama inadına yapılmış gibi oldu sonrada ben gelemem edemem demeleri :bbo: insanı çığrından çıkarıyolar şimdi nolcak bilmiyorum valla bakalım şu bayram bi gelsinde konuşulsun soranlarada bişi diyemiyorum şu an off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?