msj çektim bile kaydirigubbakcemile5cıtosum keısn beğenır
bu aykı katalog cok guzel ve ındırmlı urunlerıde avondan bıle guzel bunu anladım
artı erkek parfumlerınınde kokusu var
amber elıxır diye parfüm cnm orıflameninmış parfüm delisiyimdirkaydirigubbakcemile3yalınız kocikim yüzünden değiştiremiyorum :mymeka:beğenmiyor bişeyi ilk evlendimizde prıvack almıştım ona bi alıştı bırakmıyor takıntılı herifimkaydirigubbakcemile3çıbıkıııııııııııımmm opuyorumnanaktan hoşgeldin
hangi koku o bana da deyi verin hele :ecrin_bebek:
ay sorma kuzum ben 1,5 sene durdum durdum patladım akannehir
:lepi:aynen bizde haftasonu alışveriş merkezine gideriz hemen soluğu kıyafet reyonlarında alırım hele ayakkabılara bayılırım akannehirakannehirakannehirevet canım beenn :lepi: her izin günüm muhakkak çarşıda geçer kaydirigubbakcemile5
anneme bir ara baygınlık gelmişti :roflol:
msj çektim bile kaydirigubbakcemile5
amber elıxır diye parfüm cnm orıflameninmış parfüm delisiyimdirkaydirigubbakcemile3yalınız kocikim yüzünden değiştiremiyorum :mymeka:beğenmiyor bişeyi ilk evlendimizde prıvack almıştım ona bi alıştı bırakmıyor takıntılı herifimkaydirigubbakcemile3
:lepi:aynen bizde haftasonu alışveriş merkezine gideriz hemen soluğu kıyafet reyonlarında alırım hele ayakkabılara bayılırım akannehirakannehirakannehir
ahh nereus ahh sorma
dün ablam dedıkı istanbul forma gıttık süperdı
ctesı gıtcez gene gelır mısın
tmm ddım cunku ablamn kartları var
ıstedığımı alır
nereus ablam alır dedıysem ödeyenn gene ben olcam sanırım
bernnardo var ıse gunluk catal kasık alcam 65 tl cıvarı ya ablam alır yada ben ona sonra öderım
ben cok şanslıyım o konuda
ben alısverışi cok sevıyorum ama benımkı benden cok sevıyo
onunla gezmek süper
pazar d günü o benı gezdrcek eve bakcaz gezcez gezcez eve gelcez belkı askımlada gıderız oraya
sorma nereusum yaa benimde babam gezmeyi tozmayı çok sever
yeri gelir kaç saat avmde gezeriz dükkan dükkan keyfi yerindeyse sıkılmaz ama benimki öyle mi hemen yoruldum sıkıldım :mymeka:
merhaba kızlar hayırlı cumalarınız olsun bu mübarek günde bütün dualarınız kabul olsun :Saruboceq:
Oriflama satışlari ile ilgili KK da forum var ya
ben geldim...........hayırlı cumalar.......canımcıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?