kolay gelsin kardelenciğim!:teselli:hoşbldm kızlar ..
benm oğluşm hasta yine bir de artk çok hareketli onlan ilgilen ew işleri yemek derken frsat blamıorm bende hepinizi sohbetlerinizi çok özledm ..
akannehiraman şekerim allah korusun bi dktra git cnm antibiyotik felan verir en azından:gitme:kızlar boğazlarım feci yanıyo domuz gribi falan olmam dimii ayy evham yaptım şimdii
slm cemrem hoşgeldin opuyorumnanaktanaynı cnm bizimkide yavaş sayfadan sayfaya geçmek ölüm oluyor:mymeka:kızlar gününüz aydın ve güzel olsun inşallah fıstıklarım benim
ya sizdede sorun varmı hiç ilerlemiyor sayfa hiç bir yere giremiyorum
sorun bendemi acaba yaa
opuyorumnanaktankolay gelsin duyguşum özletme kendini hemen gel:gitme:ben geldım........
cok işim var bugün........kızceler......
ara ara yoklarım .....mucukslar........sevimli şugarlar..........
günaydın canımmm :asigim: nasılsın Şeniz
günaydın stella naber canım nasılsın
stella organik hoşgelmişiniz kızlaropuyorumnanaktan
tribe girme ya bişi yok grip oldun sadece :1ninca:kızlar boğazlarım feci yanıyo domuz gribi falan olmam dimii ayy evham yaptım şimdii
bizdede aynı sorun var cemrem :gitme:kızlar gününüz aydın ve güzel olsun inşallah fıstıklarım benim
ya sizdede sorun varmı hiç ilerlemiyor sayfa hiç bir yere giremiyorum
sorun bendemi acaba yaa
Şenizben geldım........
cok işim var bugün........kızceler......
ara ara yoklarım .....mucukslar........sevimli şugarlar..........
oyyy akannehirselammm opuyorumnanaktan
Dünde geldim site yavaştı bugünde yavaş :1ninca:
işlerim var ama gelip sizleri bi yoklayayım dedim
Şikercim ben galiba domuz gribi geçirdim fisfisfis 39 deerece ateş, baş ağrısı, boğaz ağrısı, halsizlik, bitkinlik.. hastaneler ağırlaşmadan test yapmadıkları için bilmiyorum domuz gribi oldummu olmadımmıama bu şikayetlerin tamamı varsa %90 domuz gribisin diyorlar :1ninca: bence evham yapma bol bol vitamin al iyi beslen :teselli:
naptim yine -tatlicadiarzu-h geldin nurancım Şeniz
sıla :roflol: :jeyyar:
kızlar hepiciğiniz hoşgelmişiniz kaydirigubbakcemile2 sıla bayrama hazırlıkmı yapıyon anacım :hulya:
sıllaaa,cemree,nurişş,bambikk,duyguuu hoşgeldinizzz!!!opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?