- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Günaydın hepiciğinize
miniki minikim hoşbuldumhihoyyythihoyyytŞeniz
nasılsın cnm ne güzel hareket yapıyoz ohhh yandan yandan:dance:şöyle belimide çevirem göbüşüm erisinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
günaydınn
kaydirigubbakcemile3mokunumu yemiş tafıkmı:roflol::roflol::roflol:ay allahta seni güldürsün emiii:roflol:sıpaaaaayddiiiiii nerelerdesin sen kuzum Şeniz
sabah sporu çitosum oooh yandan kaydirigubbakcemile2 oyyyyyş dur bende yapam benimde göbüşümü eritmeye ihtiyacım var kaydirigubbakcemile2
böcük ne bu surat nen mokunu yemiş tafık gibi bakiiisin
hee ben okudum 2 ay sonra dügün var desene:jeyyar:niye asıyon suratınıöle oldumda bacımm
günlükü okudunsa harbıden yedığımı anlarsın
:jeyyar:neyi vercen böcük daha açık konuşurmusun:roflol::roflol::roflol:yok daha bellı deıl
ay bu adama vercem kurttulcam haa:roflol: daraldım
sen benı anlamıyon dıyıp duruyoo:mymeka: slak mıyım ddım ya anlıyom sen benı anlamıyon böle böle gectı soppetımız:
öle oldumda bacımm
günlükü okudunsa harbıden yedığımı anlarsın
kaydirigubbakcemile3mokunumu yemiş tafıkmı:roflol::roflol::roflol:ay allahta seni güldürsün emiii:roflol:
hee ben okudum 2 ay sonra dügün var desene:jeyyar:niye asıyon suratını
yok daha bellı deıl
ay bu adama vercem kurttulcam haa:roflol: daraldım
sen benı anlamıyon dıyıp duruyoo:mymeka: slak mıyım ddım ya anlıyom sen benı anlamıyon böle böle gectı soppetımız:
senağlama senağlama senağlama
anaaa noldu ladyim niye ağlıyonnn:teselli::1no2:senağlama senağlama senağlama
niye aalıyon leydiiii:teselli:
anaaa noldu ladyim niye ağlıyonnn:teselli::1no2:
cıtosum fıkrımı vercem başka neyı olabılır ceyıslerımı vercm elımı vercem falan işte -tatlicadiarzu-
pasaklım haklı hep öle derım kendıme ondan dıo de nan de harbıden öleyım nasılsa
edam hasta mı oldun cnm benım sımdık ıyısın demı
bende ptesı cok kötuydum sımdık cok ıyyım
annen ne ıyı bakmıştr sana
:gitme:canım kıyamam sana geçmiş olsun hep böle ağrılımı oluyor senin reglin:çok üzgünüm:pasaklım ya :gitme: çok ağrıdı ama nannımm mafoldumben sanki tekrarlıcak gibi :bbo:
çıbııım regl oldum ben bu sabah ama nası feci ağrıdı karnım dayanamadım taksiye atlayıp anneme gectım uzandım uyumaya çalıştım kendimi toparladım az öyle işe geldim kafamçokkarıştı
elini verince kolunu kaptırmada böcükkaydirigubbakcemile3cıtosum fıkrımı vercem başka neyı olabılır ceyıslerımı vercm elımı vercem falan işte -tatlicadiarzu-
pasaklım haklı hep öle derım kendıme ondan dıo de nan de harbıden öleyım nasılsa
edam hasta mı oldun cnm benım sımdık ıyısın demı
bende ptesı cok kötuydum sımdık cok ıyyım
annen ne ıyı bakmıştr sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?