• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

Günaydın hepiciğinize

sıpaaaaayddiiiiii nerelerdesin sen kuzum Şeniz

miniki minikim hoşbuldumhihoyyythihoyyytŞeniz
nasılsın cnm ne güzel hareket yapıyoz ohhh yandan yandan:dance:şöyle belimide çevirem göbüşüm erisinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sabah sporu çitosum oooh yandan kaydirigubbakcemile2 oyyyyyş dur bende yapam benimde göbüşümü eritmeye ihtiyacım var kaydirigubbakcemile2

böcük ne bu surat nen mokunu yemiş tafık gibi bakiiisin :delphin:

sıpaaaaayddiiiiii nerelerdesin sen kuzum Şeniz

sabah sporu çitosum oooh yandan kaydirigubbakcemile2 oyyyyyş dur bende yapam benimde göbüşümü eritmeye ihtiyacım var kaydirigubbakcemile2

böcük ne bu surat nen mokunu yemiş tafık gibi bakiiisin :delphin:
kaydirigubbakcemile3mokunumu yemiş tafıkmı:roflol::roflol::roflol:ay allahta seni güldürsün emiii:roflol:

öle oldumda bacımm
günlükü okudunsa harbıden yedığımı anlarsın:delphin:
hee ben okudum 2 ay sonra dügün var desene:jeyyar:niye asıyon suratını :delphin:

yok daha bellı deıl
ay bu adama vercem kurttulcam haa:roflol: daraldım
sen benı anlamıyon dıyıp duruyoo:mymeka: slak mıyım ddım ya anlıyom sen benı anlamıyon böle böle gectı soppetımız:

yok daha bellı deıl
sen benı anlamıyon dıyıp duruyoo:mymeka: slak mıyım ddım ya anlıyom sen benı anlamıyon böle böle gectı soppetımız:
:jeyyar:neyi vercen böcük daha açık konuşurmusun:roflol::roflol::roflol:

öle oldumda bacımm
günlükü okudunsa harbıden yedığımı anlarsın:delphin:

hee okudum ondan dedim zati :delphin:

kaydirigubbakcemile3mokunumu yemiş tafıkmı:roflol::roflol::roflol:ay allahta seni güldürsün emiii:roflol:

hee ben okudum 2 ay sonra dügün var desene:jeyyar:niye asıyon suratını :delphin:

böcük öle diyo hep çitosum ondan öle dedim bende kendüsüüüne kaydirigubbakcemile3

yok daha bellı deıl

:1shok: :1shok: :1shok:

pasaklım ya :gitme: çok ağrıdı ama nannımm mafoldumben sanki tekrarlıcak gibi :bbo:
çıbııım regl oldum ben bu sabah ama nası feci ağrıdı karnım dayanamadım taksiye atlayıp anneme gectım uzandım uyumaya çalıştım kendimi toparladım az öyle işe geldim kafamçokkarıştı

cıtosum fıkrımı vercem başka neyı olabılır ceyıslerımı vercm elımı vercem falan işte -tatlicadiarzu-

pasaklım haklı hep öle derım kendıme ondan dıo de nan de harbıden öleyım nasılsa

edam hasta mı oldun cnm benım sımdık ıyısın demı
bende ptesı cok kötuydum sımdık cok ıyyım
annen ne ıyı bakmıştr sana

cıtosum fıkrımı vercem başka neyı olabılır ceyıslerımı vercm elımı vercem falan işte -tatlicadiarzu-

pasaklım haklı hep öle derım kendıme ondan dıo de nan de harbıden öleyım nasılsa

yok yok işyerim anneme yakın diye anneme gectim annemler yazlıkta kalıyolar :gitme:
tek basıma uzandım toparlanmaya çalıştım
niye öyle oldu ya anlamadım valla benneyaptımki

pasaklım ya :gitme: çok ağrıdı ama nannımm mafoldumben sanki tekrarlıcak gibi :bbo:
çıbııım regl oldum ben bu sabah ama nası feci ağrıdı karnım dayanamadım taksiye atlayıp anneme gectım uzandım uyumaya çalıştım kendimi toparladım az öyle işe geldim kafamçokkarıştı
:gitme:canım kıyamam sana geçmiş olsun hep böle ağrılımı oluyor senin reglin:çok üzgünüm:

yok çitosum öyle olmazdı bu kadar ağrı ilk defa çektim benneyaptımki
yolda ağladım ya resmen..otobuslerde yer bulamıyosun tıklım tıklım işe geliyorum :bbo:
otursam belki bu kadar olmazdı

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin yaaaaaaaaaaaar yüregimeeeeeeeeeeeeee bosver beeeeeeee elalem ne der se de sin hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiii :roflol:

elini verince kolunu kaptırmada böcükkaydirigubbakcemile3

bugun yaprak dökümü var olospi garı şevketi öpti sonunda sositososito

Back