sılanın kurtları gaza gelmiş oyna kııı yandan yandan bende sülüm bari mannda yuva yapmış söğüt dalına amman amman yavrısını sinek kapmış gördünmü .............
:asigim:enee aşkımda burdaymışŞenizŞenizŞenizne gaza getircem olm fikrimi sordun bende fikrimi söyledim alla allla :umursamaz:
valla böcük oh falan deme şu kredi kartları başa bela
ödemek için neler çekiyoruz çoğu zaman :gitme:
sanal kredi kartıyla aldım ben rimeli limitini alacağın ürün kadar koyuyorsun fazlasını harcayamıyorsun :lepi:
buradayıs aplam Şeniz
en azından ben on ikiye kadar buradayım kaydirigubbakcemile2
canım bencede bu kadar kabuslar falan iyi değil bi terapiye git, toparlan bir an önce
Şeniz Şeniz Şeniz çitosum bitaneeem
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aplam sen gel bize ben oynatırım seni bol bol :sm_cool: :dance: :dance: :dance:
:teytey: :teytey: :teytey:
:asigim:canım ya yazık hazırla tabe bazen benim kocikte geç geliyor tükkandaneşim 2 vardiyalı çalışıyo akşam vardıyası bu saatlerde geliyo
gelirmiydin gece sen kaydirigubbakcemile2
:teselli:canım benim üzülme şans bazen ummadığın anda kapını çalar umutsuz olma rabbim çaresiz dert vermesin bunlar gelip geçici sıkma tatlı canını :1hug:sınavlarla sınanıyorum ama bir kez olsun şans yüzüme gülmüyo be çitosum
bende artık şöyle gönülden bir ohh demek istiyorum ama henüz gerçekleşmedi
herkesin bir derdi var benimde derdim bu işte mafoldumbenmafoldumben
akannehirakannehir o kadar vaktim yuk anam özet geç ben dinlerim senihazır hepiniz burdasınız size hayat hikayemi anlatiymkaydirigubbakcemile
korkman nen üç saat falan sürerakannehir
yok almiim cemre :roflol: -tatlicadiarzu-
kilodum yapma böyle nolur :çok üzgünüm: üzülme yaa
anladım ladyim şaka yaptın evde pc yok kuzenimdeyim geçcem şimdi saçını boyadımda zati uykum geldi gider yatarımmm
kulodi cnım sınava girmişin hakkında hayırlısı olsun canım sıkma tatlı canını herşeyin hayırlısı
sılanın kurtları gaza gelmiş oyna kııı yandan yandan bende sülüm bari mannda yuva yapmış söğüt dalına amman amman yavrısını sinek kapmış gördünmü .............
ben çıkıyorum kızlar iyi geyikler :lepi:
görüşürüzz yarın
kaydirigubbakcemile3mustafa keserin öncceden bi kanalda istek programı vardı oyna bakalım bebişe dikkat et
cemre aplam annat sen ben dinnerim vaktim bol :roflol:
cemrem :roflol: :roflol: :roflol:
39 yasındasın 3 saatte bitiremessin hayat hikayenii -tatlicadiarzu-
Şenizgülü gülü yafri size kocikinle afiyet olsun iyi ceceleropuyorumnanaktanben çıkıyorum kızlar iyi geyikler :lepi:
görüşürüzz yarın
opuyorumnanaktansanada canım iyi cecelerŞenizhadiyaa cemre abla desene tam üstüne basmışım kızlar hepinizi tek tek nanaklarınızdan öperim eve gidem ben anam aradı emir büyük yerden yarın görüşürüz bu mübarek gecede tüm dualarınız kabul olsun şimdiden hayırlı cumalar
ben çıkıyorum kızlar iyi geyikler :lepi:
görüşürüzz yarın
hadiyaa cemre abla desene tam üstüne basmışım kızlar hepinizi tek tek nanaklarınızdan öperim eve gidem ben anam aradı emir büyük yerden yarın görüşürüz bu mübarek gecede tüm dualarınız kabul olsun şimdiden hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?