Cesur ve Güzeller

camasrlar yıkancak asılcak katlancak
odalar toplancak
aksam baya gec gıttıler hem benımkı hem abımler bırlıkte kalktılar ev hep kuruyemıs neyım oldu
süpürulcek sılınce offf
ablam köyden geldı ona gtcem taksıtımı vercem o yatırmıştı cunku
mısır var gelırsenız sıze mısır verrım

lady başharf dedın yazdım alla alla O kişi basıyy ıste boşvır,

sıla evde iş dolu yaa

annadim..is demeyin bana..ben kocasizligin tadini cikariyom aksamlari,is mis yapmiyom :roflol:
meyve tabagi yikamiyorum, misir patlatmiyorum onun baktigi kanallara bakmak zorunda kalmiyorum :roflol:
ama kocami cok özlüyorum nan :nazar:
demin aradim eve gelirken marketin orda bulusalim diye..tamam dedi,ben makarna yapim dedi.. akillim ben evde yag kalmamis diye marketin orda bulusalim diyorum,o makarna yapcak yag yok :roflol:
uyku sersemi ya :asigim:​

şu repin ucunda ödül olsaydı bir nebze olsun anlardımda...bişeye yaramıyor toplayıp toplayıp bankadada bozdurulmuyo nedir bu bütün kavgalar tartışmalar bunun içinmiydi..

camasrlar yıkancak asılcak katlancak
odalar toplancak
aksam baya gec gıttıler hem benımkı hem abımler bırlıkte kalktılar ev hep kuruyemıs neyım oldu
süpürulcek sılınce offf
ablam köyden geldı ona gtcem taksıtımı vercem o yatırmıştı cunku
mısır var gelırsenız sıze mısır verrım

sen bize gel nan mısırı kocem sever garibime yedir biraz ben pişiremiim mirmirmirmirhani bize gelcektiniz kpeder gelince :1closedeyes:

lady şükür:delphin:

sıla senın herıf masallah yanı senden calıskan:nazar:

hicte bile :dilcikar:
sadece acikinca öyle deermisim..yok ya hakkini yemim hakkatten cok caliskan mirmirmirmir
laminat siler, yemek yapar.. ama gel görki disarda tas firin erkegi mubarek..
beni gözünden ayirmaz, bi yere gidelim agir abi takilir -tatlicadiarzu-
yook la tam kivaminda ne macho ne light..tam ortasida degil 70% tas firin 30% caliskan diyelim :roflol:

pöfff canım çok sıkıldı bu işe...beş altı gündür yoktum neler olmuş neler...vayy rep sen nelere kadirsin böyle...:sinifsinif:

şu repin ucunda ödül olsaydı bir nebze olsun anlardımda...bişeye yaramıyor toplayıp toplayıp bankadada bozdurulmuyo nedir bu bütün kavgalar tartışmalar bunun içinmiydi..

yavrum sen kaldırılan topıkgı görseydın..........
agzın aynen böle olurdunakannehir
biz safız hemde cok
herkes repi nerden aldıgını biliyor daha bide kımın ıkıncı nıck var..
onuda bılıyor.........
o repler nnasıl verılıyor neler yazıyor her bi şeyden haberlerı var........
o topkkın en sonunda bıde nıck kavgası cıktı sorman gıtsın.......akannehirakannehir

eda misir pisirmek icin düdüklüye gerek yok :roflol:

hadin millet ben kacar.. kocam ve evim bekliyor beni :asigim:

:jeyyar: aradiginiz kisiye ulasilamicak,bi diyeceginiz varsa hemen kisa kesin ve simdi yazin :roflol:

Back
X