• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

kadır gecenızı en ıcten dıleklerımle kutlarım...a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba kızlar ınsallah ıyısınızdır..

herkeş işte en başta kocem
bıktım ya her gün bi tartışma her gün bi tatsızlık
oturdum ağlıyorum kaç saattir çok bunaldım artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

aaa kızıcam artık afedersinde senin delü kocanın derdi ne manyak kızım bu herüfler hiiiç takma

kocamda beni arıyor bak bayramda çanakkaleye gidecezmi dedi yooo dedim neden inat ediyon dedi bende sustum

sonra mesaj attım aynen şunu yazdım : inadım inat k..... iki kanat delirtme beni dedim Çok üzgünüm çoook

hiççç aglama sana yazık ben takmıyom takıyomda takmıyomlülülülülülü

oturdum ağlıyorum kaç saattir çok bunaldım artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben

o kocanın ha böle böle:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: vursak kafasına akıllanırmı acepbenneyaptımki
hergün ne tartışması ya neden üzüyor senii neden kıymetini bilmiyor bu adam :mymeka::mymeka::mymeka::kedi:

ağlama canım yaa sen ağlayınca bizde mutsuz oluyoruz:gitme::gitme:

karŞeniz kıymetlim
seninde kadir gecen mübarek olsun
nasılsınnn :hulya::hulya:
nasılmıyım gulme krıızındeyım sadece :roflol::roflol:
ya bugun temızlık sevdam kabardı sabah 7 den berı temızlık yapıyom..
en son koltukları makınayla yıkamam kalmısdı kı telefon caldı mısfaır gelcekmıs akşama :roflol::roflol:buyursun dedım ıslak koltuklarda oturcaksa :roflol:kı allahdan ıslatmamısım sımdı ev tepetaklak bı halde nereyı duzeltım dıye dusunuyom makınadakı perdelerı beklerken yoruldum kk gırdım :roflol::roflol::roflol:

[/FONT][/B]
eh işte canım ya keyifsizim moralim bozuk biraz mafoldumben

Allah kabul etsin bizleri de unutma dua et olur mu mafoldumben

bende kendimi atsam bi yerden acaba herkes rahatlar mı mafoldumben mafoldumben

Hepimize dua ettim canlarım Rabbim kabul etsin
Mubarek gün noldu bize döküldük böle yasakkelime
toplayın bakalım kendinizi tesbih çekin dua edin başı ağrıyanlar şuduayı etsinn kaydirigubbakcemile
Rahman ve Rahim olan
Allahın adıyla...
Başıma gelen bu ağrının şiddetinden
Allahın izzet ve kudretine sığınırım şutarafagitti

nasılmıyım gulme krıızındeyım sadece :roflol::roflol:
ya bugun temızlık sevdam kabardı sabah 7 den berı temızlık yapıyom..
en son koltukları makınayla yıkamam kalmısdı kı telefon caldı mısfaır gelcekmıs akşama :roflol::roflol:buyursun dedım ıslak koltuklarda oturcaksa :roflol:kı allahdan ıslatmamısım sımdı ev tepetaklak bı halde nereyı duzeltım dıye dusunuyom makınadakı perdelerı beklerken yoruldum kk gırdım :roflol::roflol::roflol:

zabah 7den berimi yorulmadın mı kızz:1ninca:
iyiki koltuklar ıslatmadan aradılar yoksam oturulardı yereekaydirigubbakcemile
ayy ev tepetaklar mıkafamçokkarıştı en kolay yer neresiyse ordan başla toarlamaya
iyi yapmışın gelmekle özledik seniŞeniz

aaa kızıcam artık afedersinde senin delü kocanın derdi ne manyak kızım bu herüfler hiiiç takma

kocamda beni arıyor bak bayramda çanakkaleye gidecezmi dedi yooo dedim neden inat ediyon dedi bende sustum

sonra mesaj attım aynen şunu yazdım : inadım inat k..... iki kanat delirtme beni dedim Çok üzgünüm çoook

hiççç aglama sana yazık ben takmıyom takıyomda takmıyomlülülülülülü

o kocanın ha böle böle:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka: vursak kafasına akıllanırmı acepbenneyaptımki
hergün ne tartışması ya neden üzüyor senii neden kıymetini bilmiyor bu adam :mymeka::mymeka::mymeka::kedi:

ağlama canım yaa sen ağlayınca bizde mutsuz oluyoruz:gitme::gitme:

ona kalırsa hep suçlu benim herşey benim suçum
hep ters davranan benim düşüncesiz olan benim suratsız olan benim hiç bi şeyden memnun olmayan benim
kendi yaptıklarını söylediklerini hiç görmüyor duymuyor ama neden ya mafoldumben
beni ne kadar üzdü bugün bi bilse mafoldumben

baktım canım, köri yok ama onsuz da olur sanırım.
ama krema da yok, almam lazım markettenmafoldumben

olur canım sorun değil
köri de lezzet katıyor tabii ama şart değil hayatım

[/FONT][/B]

toplayın bakalım kendinizi tesbih çekin dua edin başı ağrıyanlar şuduayı etsinn kaydirigubbakcemile
Rahman ve Rahim olan
Allahın adıyla...
tşk canım hemen okuyayım duayıı
:Saruboceq:
Nurancım majezik kullanma canım sakın
doktorlar tavsiye etmiyolar onu artık kısırlık yapıyomuş :gitme:

akannehirakannehirakannehirakannehir:1shok::1shok::1shok:
essahtanmıııııakannehir

zabah 7den berimi yorulmadın mı kızz:1ninca:
iyiki koltuklar ıslatmadan aradılar yoksam oturulardı yereekaydirigubbakcemile
ayy ev tepetaklar mıkafamçokkarıştı en kolay yer neresiyse ordan başla toarlamaya
iyi yapmışın gelmekle özledik seniŞeniz
yoruldum yaa ama zevklı gecıyo :roflol:
evde savas cıkmıs resmen hal o yanı dusun zaten elbıse dolabını boşaltmam savas ılanıymıs :roflol:bıde kk da gelen mesajlara cevap vermem lazım ben kacıyom gerı senı cok opdum balım bende ozledım bee:gitme:

Nurancım majezik kullanma canım sakın
doktorlar tavsiye etmiyolar onu artık kısırlık yapıyomuş :gitme:
yok tatlım kısırlık yapmıyo ustelık regl donemınde kanamayı dahı kesmıyo dıger agrı kesıcıler gıbı..doktorlar onerıyolar ..
ama yurt dısında satısı yok sanırım cunku narkoz verılen hastaları uyutmuyomus o yuzden yasaklanmıs dıye bılıyom..

ona kalırsa hep suçlu benim herşey benim suçum
hep ters davranan benim düşüncesiz olan benim suratsız olan benim hiç bi şeyden memnun olmayan benim
kendi yaptıklarını söylediklerini hiç görmüyor duymuyor ama neden ya mafoldumben
beni ne kadar üzdü bugün bi bilse mafoldumben

senmi ters davranıyormuşun
sen mi düşüncesiz suratsızmışın
ALLAHIM inanmıyorum
ama ama sen bunların tam tersisiz
sen çok iyi kalpli düşünceli anlayışlı güleryüzlü birisinn:kedi:
onun istediği olmuyormu hep oraya gidelim buraya gidelim hep koşturma sen dinlenmek isterken onun istediklerini yapıyorsun yoruluyor uykusuz kalıyorsun onu kırmamak üzmemek onun sadece gönlü olsun diye
ama o sana bunları nasıl sölerr:gitme:
seni hiç mi düşünmüyorrr:mymeka:

seni nekadar üzdüğünün farkına varsın artıkkk:gitme:

[/FONT][/B]

Rahman ve Rahim olan
Allahın adıyla...

Allah kabul etsin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yoruldum yaa ama zevklı gecıyo :roflol:
evde savas cıkmıs resmen hal o yanı dusun zaten elbıse dolabını boşaltmam savas ılanıymıs :roflol:bıde kk da gelen mesajlara cevap vermem lazım ben kacıyom gerı senı cok opdum balım bende ozledım bee:gitme:

elbise dolabını boşalt efde oturacak biyer kalmadı deseneee ay bide geri yerleştirrr
kolay gelsin canım sana yakın olsam geliverirsim bitiriridik 2dk
özletme kendini Şeniz

mafoldumbenPasaklım sen böyle anlattıkça yanımda sanki bir yakınım akrabam bu durumdaymış gibi üzülüyorum.Aslında sen çok ince düşünceli,hassas olduğundan bu kadar yıpratıyosun kendini ama en başta kocanın dikkatli davranması gerekir.Umarım her şey normale döner....:Saruboceq::Saruboceq:Bitanem benim o güzel yüzüne üzülmek,ağlamak yakışmaz...Kocan kusura bakmasın hem becerikli,hem evine katkıda bulunan,hem güzel,hem iyi niyetli birini bulmuş bunuyor....:oklava:Şu mübarek günün hürmetine dua ediyorum inşallah pasaklımla kocasının arasındaki sürtüşmeler geçer bugünleri bile unutursunuz....:Saruboceq:

kadır gecenızı en ıcten dıleklerımle kutlarım...a.s.a.s.a.s.a.s.
merhaba kızlar ınsallah ıyısınızdır..

Senin de mübarek olsun canım:1hug:

senmi ters davranıyormuşun
sen mi düşüncesiz suratsızmışın
ALLAHIM inanmıyorum
ama ama sen bunların tam tersisiz
sen çok iyi kalpli düşünceli anlayışlı güleryüzlü birisinn:kedi:
onun istediği olmuyormu hep oraya gidelim buraya gidelim hep koşturma sen dinlenmek isterken onun istediklerini yapıyorsun yoruluyor uykusuz kalıyorsun onu kırmamak üzmemek onun sadece gönlü olsun diye
ama o sana bunları nasıl sölerr:gitme:
seni hiç mi düşünmüyorrr:mymeka:

seni nekadar üzdüğünün farkına varsın artıkkk:gitme:

senağlamasenağlamaa.sa.s

yok tatlım kısırlık yapmıyo ustelık regl donemınde kanamayı dahı kesmıyo dıger agrı kesıcıler gıbı..doktorlar onerıyolar ..
ama yurt dısında satısı yok sanırım cunku narkoz verılen hastaları uyutmuyomus o yuzden yasaklanmıs dıye bılıyom..

Allam ya ne dedikleri ne yaptıkları belli deil bunlarında
bi için diyolar bi yasaklıyolar ya :1closedeyes:

Back