Cesur ve Güzeller

çok şükür iyi canım
sen nasılsın:1hug:

hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile3
bende iyiyimŞeniz
ev iş iş ev ne olsun aynı çalış çalışkafamçokkarıştı
işte ondan korkuyorum ya içimde kalırsa zaten o düğüne sıcak bakmadığı için bölee muallaktayım yapalım diyo ama çokda istekli değil nikah istiyo tatile gidelim diyo akannehir

tailde olsa olur ama ama
düğünde birkere yapılıyorki
içinde kalmasın
tatile sonra çıkabilirmisiniz
offffffffffffffffffff ben niye bu kadar kararsız bi insanım

kararsız kalmakda haklısın:gitme:
düğün telaşı apayrıdır

Son düzenleme:
estede h geldın cnm
sıla bısı yapmadım cnm ben ekran calısmıyordu kasa calısıyordu
garantılı urunler gec gelıyo
beleş ya yaptrması ondan para verseydık 10 kez gelırdı:kahve:

:asigim:

H :asigim: E :asigim: R :asigim: S :asigim: E :asigim: Y :asigim:
S :asigim: E :asigim: N :asigim: I :asigim: N :asigim:
I :asigim: C :asigim: I :asigim: N :asigim:[/B][/COLOR]​

Duygulandim birden mafoldumben

:asigim::asigim::asigim:
tatili her zaman yapabilirsin,ama dügünü yapamazsin..
bana kalsa,dügün olsun tatile de gidin..hemen tatile gidemezsen bile evinde tatil yap..
ben asla sade nikahla kalamazdim..o gelinlikle pisttte oynamayi,salonda tüm sevdiklerimle cilginca eglenmeyi en lüks oteldeki tatile degismem :umursamaz:

içimden geçenleri okuyuverdinvereliniortakkaydirigubbakcemile5
hay ağzına sağlık
bende düğün isterim mutlakaaa:lepi:

işte ondan korkuyorum ya içimde kalırsa zaten o düğüne sıcak bakmadığı için bölee muallaktayım yapalım diyo ama çokda istekli değil nikah istiyo tatile gidelim diyo akannehir
aynı şeyi banada eşim demişti ama ben esin konuştum düğün istiyorum diye nikah 10 dk lık iş okadar ama düğünde herkesle berabersin oynucaksın eğleniceksin çok farklı yani
canım sende iyi düşün kararı ver
estede h geldın cnm
sıla bısı yapmadım cnm ben ekran calısmıyordu kasa calısıyordu
garantılı urunler gec gelıyo
beleş ya yaptrması ondan para verseydık 10 kez gelırdı:kahve:

hoşbulduk canım

ben düğünlerı pek sevmedığım ıcım nıkaha sıcak bakıyorum ama aılem bılmem ne der
bızde nıkah yapan yoktur
ben ılk olcam sanırm:lepi:
sıla burda düğünler ordakı gıbı guzel olmuyo cnm ya
kendı adıma dıyorum
bazı yerler guzel ama cok pahalı 15 20 bın tl verırsen düğün olur adıda sanına
ama 3 5 7 bın tl ıle hıcte guzel bı düğün olmuyo
bı pasta getırıyolar senı ortaya dıkıyorlar bıde pastayla resım cektrmezler mı tam bı kıl oluyom
takı merasımı tam bı kargaşa
takıyı takan kacıyo bızde oynamak nedırkı
belkı askımın tarafı oyunu cok sever ama bızde yok
aılem sevıyo ama akrabalarım hem cımrı hemde tanımam onları
saatlerce ayakta kal öp durmadan
kısaca kötu oluyo
ha düğün tv de ordakı düğünlere bakıyom süper

tatili her zaman yapabilirsin,ama dügünü yapamazsin..
bana kalsa,dügün olsun tatile de gidin..hemen tatile gidemezsen bile evinde tatil yap..
ben asla sade nikahla kalamazdim..o gelinlikle pisttte oynamayi,salonda tüm sevdiklerimle cilginca eglenmeyi en lüks oteldeki tatile degismem :umursamaz:

bende düğün istiyorum Sıla cım ama o böle yapınca moralim bozuluyo mafoldumben

hoşbuldumda hala nişanlımla bi karara varamadık düğünmü nikahmı kafam çok karışık ona ağlıyom ramazan yaza geldiğinden salonlarda yer kalmayabiliyomuş napcam bilmiyorum:çok üzgünüm:

madem düğüne gönlü yok nikah yapın balayına gidersiniz hihoyyyt
bizde nikah yaptık ama eğlenmek istediğimiz için de nikahtan sonra arkadaşlarımızla bir yere gittik
ayarlamıştık daha önceden yemekli fasıllı falan oldu pastamızı kestik çok güzeldi :asigim:
eğer nikah yaparsanız böyle bir alternatifin de var hayatım ama düğün olursa bütün gece sıcakta kalabalığın içinde salonda tıkılıp kalacaksınız bir de böyle düşün

hee i$te o eklemi$ sana yolladigim resmi :icecream:

şakkıdı hmmm demek oo

:1rolleyes::1rolleyes:
inş canım
tşk ederim benim için iyi dileklerde bulundukun içun:kedi:

:gitme::gitme:
düşün nikah yaparsanız
nasıl olcak
keşke düğün olsaydı diye düşünürmüsün
içinde kalırmı düğün yapmadığınız:gitme:
yada düğün oluncaa
keşke düğün yapmasak dermisin

rica ederim canımcım Şeniz

çok şükür iyi canım
sen nasılsın:1hug:

hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile3

yoksa sende nuran değil miydin yanlış mı biliyorum :sinifsinif:

:asigim::asigim::asigim:

içimden geçenleri okuyuverdinvereliniortakkaydirigubbakcemile5
hay ağzına sağlık
bende düğün isterim mutlakaaa:lepi:

kaydirigubbakcemile3

böcüm öle deme,bende mersinde evlendim..benimde dügünüm 20 bin tl falan tutmadi,coook daha altindaydi..hatta abartisiz 4-5 bin tl diyebilirim, hatta otelde oldu..yani salon falanda degil.. servis,yemek,icki cart curt hepsi icindeydi...
cok güzeldi,ben herseyin dört dörtlük olmasini istedigim halde bu paraya yapildi dügün turkbayragi
ama istanbulda öyle degildir eminim.cok daha pahalidir.. guzum gönlüne göre nasil istiyorsan yapcaksin, ben sade nikah yapmis olsam icimde kalirdi vallaa..ne yalan söylim,ama kimiside sade nikah yapiyor,oda bir dügüne bedel oluyor..
yani hep zevk ve gönül meselesi Şeniz

ben düğünlerı pek sevmedığım ıcım nıkaha sıcak bakıyorum ama aılem bılmem ne der
bızde nıkah yapan yoktur
ben ılk olcam sanırm:lepi:
sıla burda düğünler ordakı gıbı guzel olmuyo cnm ya
kendı adıma dıyorum
bazı yerler guzel ama cok pahalı 15 20 bın tl verırsen düğün olur adıda sanına
ama 3 5 7 bın tl ıle hıcte guzel bı düğün olmuyo
bı pasta getırıyolar senı ortaya dıkıyorlar bıde pastayla resım cektrmezler mı tam bı kıl oluyom
takı merasımı tam bı kargaşa
takıyı takan kacıyo bızde oynamak nedırkı
belkı askımın tarafı oyunu cok sever ama bızde yok
aılem sevıyo ama akrabalarım hem cımrı hemde tanımam onları
saatlerce ayakta kal öp durmadan
kısaca kötu oluyo
ha düğün tv de ordakı düğünlere bakıyom süper

evet canım salonlar çok pahalı doğru düzgün bi düğün içinde 4-5 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyo aman bilmiyorum nolcak hakkımızda hayırlısı olsun nedimm :sinifsinif:

ben çıkıyorum kızlar
bauhan uyandı

yine gel özleriz seniŞeniz
madem düğüne gönlü yok nikah yapın balayına gidersiniz hihoyyyt
bizde nikah yaptık ama eğlenmek istediğimiz için de nikahtan sonra arkadaşlarımızla bir yere gittik
ayarlamıştık daha önceden yemekli fasıllı falan oldu pastamızı kestik çok güzeldi :asigim:
eğer nikah yaparsanız böyle bir alternatifin de var hayatım ama düğün olursa bütün gece sıcakta kalabalığın içinde salonda tıkılıp kalacaksınız bir de böyle düşün

şakkıdı hmmm demek oo

rica ederim canımcım Şeniz

yoksa sende nuran değil miydin yanlış mı biliyorum :sinifsinif:
bizde herkeşler düğün yapar
ben herkesin düğününe gidiyorum ya
bende istiyorum güzel bi düğünüm olsun:asigim::Saruboceq:
yuk yannış bilmiyon esteda benim adaşım oluyor:1ninca:

bende düğün istiyorum Sıla cım ama o böle yapınca moralim bozuluyo mafoldumben

niye bozuluyorki?
orali olma..ben dügün istiyorum de bitsin gitsin.
sana birsey söylimmi,benim bir arkadasim var,oda seneye nasipse evlenecek..kiz hep salonda dügünüm olsun isterdi,oglanin babasi demis ben camide yaparim ancak.. haci ya..kizin annesi babasida haci halbuki.. kiz dedi ben salon isterim,oglan demis babam cami diyorsa cami olur..kiza söz hakki bile vermedi herif..
ben olsam asla kabul etmem,simdi ne yaptilar biliyormusun?
Salon tuttular ama mevlidli olacak dügün..ne anladiM??
kizin ömrünün sonuna kadar icinde kalacak biliyorum.. :1closedeyes:
icinde kaldigi gibi bide hirsini evliligi esnasinda kocasindan cikaracak, ona sürekli dokundurmalar yapacak,kavgalarda yüzüne vuracak..ama is isten gecmis olacak.. :mymeka:

kızlar yorumlarınız için çok sağolun zaten şehir dışından misafirler gelecek bizim tarafda hep düğün yapıldı şimdi nikah dedimmi herkes burun kıvırıyo

nikah olursa ardından eş dost yemeğe gidilir dedik orta halli herkesin kendi hesabını ödeyeceği biyerde bi şekilde ozamanda pek fazla kimse gelmek istemiyo geçenlerde maltepede bi düğün salonu bakmıştık 2.500 lira dediydi adam fenada biyer değil gayet moderndi olmadı bu h.sonuda salon aricaz bu akşam dedim sen ailenle konuş ben ailemle onlarında fikirlerini alıp bi karara varalım 9 ay var önümüzde

burda yemekli oteller daha pahalı
salonlarda yemek olmadıkı içun daha ucuz
eğerki zengün bi sefkili bulursam
ant en lüküs otelinde yapcem düğünümüdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada akşam mesai saatleriniz değiştimi
ben19:00da çıkıyorum işten
ama değişir inş ki o saat zifiri karanlık oluyor:1ninca:

niye bozuluyorki?
orali olma..ben dügün istiyorum de bitsin gitsin.
sana birsey söylimmi,benim bir arkadasim var,oda seneye nasipse evlenecek..kiz hep salonda dügünüm olsun isterdi,oglanin babasi demis ben camide yaparim ancak.. haci ya..kizin annesi babasida haci halbuki.. kiz dedi ben salon isterim,oglan demis babam cami diyorsa cami olur..kiza söz hakki bile vermedi herif..
ben olsam asla kabul etmem,simdi ne yaptilar biliyormusun?
Salon tuttular ama mevlidli olacak dügün..ne anladiM??
kizin ömrünün sonuna kadar icinde kalacak biliyorum.. :1closedeyes:
icinde kaldigi gibi bide hirsini evliligi esnasinda kocasindan cikaracak, ona sürekli dokundurmalar yapacak,kavgalarda yüzüne vuracak..ama is isten gecmis olacak.. :mymeka:

bende içimde kalmasından çok korkuyorum zaten işte herşeyi kendimiz yaptığımız için böle oluyo ev taksidi,mobilyası evin içinde biraz masraf var ıvır zıvır derken hepsi bize bakıyo yoksa bugün netten baktım negüzel düğün mekanları var gene bunada şükürde bakalım

şu camili hacılı hocalı düğünleride hiçç anlamıyorum gene okutsunlar dualarınıda yanii hayatta bikere evleniyo insan :oklava:

benım ıcımden geldığı ıcın ıcmde kalmaz dıyorum hanı ya napsamkı demıyorum dırek nıkah dıyebılırım
ama sekerın kafası karısık
nıkah olursa sankı onun ıcınde kalırmış gıbıme gelıo
hayrlısı olsun

nuran kardesımm valla ben ara sokaklardan gecmek zorundayım altıma etcem aksama

sılam ne guzel ohh ama ıst yasamak ınan cok zor
ya abımlerden ablamlardan bılıyom
mılyarları verıyon dandık düğün oluyo
sankı sonuna kadr eğlenıyon mu
yok valla
takı 2 saat suruyo oynamaya kalıy 2 saat ee mıllet hemen kacıyo bızde
dedığım gıbı keske akrabalarım düğüne düşkün oynamaya düşkün olsalar ama nerde:delphin:

Back