günaydın canlarım
hayırlı cumalar
hayırlı hafta sonları zemuszemus
Ya teyzemin kızını evlendirdik ya hafta sonu dün el öpmeye geldiler nasıl değişmiş nasıl uslu puslu bir kız olmuş. Biz diyorduk bu yemek yapamaz evini temizleyemez misafir ağırlayamaz. Meğerse kız kaç gündür yemek yapıyormuş kocasına... Hergün bir yeri değiştirip temizliyormuş. Daha şimdiden... Demek ki evlilikte var bir kerametkaydirigubbakcemile3 İnsan başka bir dünyaya adım atıyor ve gerektirdiği gibi de değişimlere uğruyor... Ne baba ocağında sürdüğün saltanatı sürebiliyorsun nede rahat olabiliyorsun. Senden yemek bekleyen ilgi sevgi bekleyen iş buyuran bir adam oluyor. E ne kadar istemesende kadın olmanın getirdiği sorumluluklar dolayısıyla yapmak durumunda kalıyorsun... Bunu bir görev olarak değilde severek yapınca batmaz herhalde insana fisfisfis Ya ben inanıyorum gerçekten insanlar evlenince hayata daha olgun daha mantıklı bakıyor.. İnşallah bu anlattıklarım evlenince benim içinde geçerli olur..:hulya:
Böcük bende yoğunumda yapmıyom -tatlicadiarzu-
severek yapıyo içinden gelerek yaptığı için bu güzellikler
annemle çok kavga ederdik çıkardığımı yere atardım :ecrin_bebek:
kıyameti koparırdı
bişi gördümmü hemen aldırırdım az iflas etmedi bamam benneyaptımki babanem sağolsun borç harç hepsini ödedi :çok üzgünüm:
valla şimdi hayret ediyolar bana
babamda diyomuş ki zamanında bana çektireceğini kocasına çektirseymişya ne şanslı damat diye kıskanıyomuş :hulya: